Putujte od Pariz u Dijon

Organizirajte svoje putovanje Pariz u Dijon u vlak, autobus, carpooling

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

1 moguća opcija Pariz u Dijon u vlak, automobil, autobus

 • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
Pariz
Dijon
/
/
 • Nabavite cijene

Putovati Pariz Dijon

Načini prijevozacarpooling, autobus, vlak
udaljenost262 km
Izravna linijaDa

Kako otići Pariz u Dijon?

Nudimo 1 ruta u vlak, autobus, carpooling za pripremu putovanja Pariz Dijon, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
 • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling).
 • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Pariz Dijonklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
 • Pronađite gradove grada Pariz i Dijon na karti, kao i na ruti Pariz Dijon i različite točke korespondencije (Stanica Dijon-Ville, Autobusni kolodvor Dijon, Stanica Dijon-Porte-Neuve, Stanica Paris-Gare-de-Lyon, Stanica Paris-Est, ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
 • Pronađite hotel u Dijon

Svi načini prijevoza Pariz Dijon

Ako ste već odabrali način prijevoza kojim želite putovati, idite izravno na posebni odjeljak:

Pariz do Dijon autobus

Između autobusnih linija postoji izravna veza između Pariz i Dijon,

Autobus iz Pariz do Dijon možda vam i nije tako očito. Evo nekoliko razloga zbog kojih biste mogli potaknuti autobus Dijon,

 • Prisutnost električnih utičnica na vašem sjedalu i USB priključnica omogućit će vam da napunite pametni telefon i laptop. Od nje ćete moći provoditi svo vrijemePariz do Dijon gledanje dobrog filma, slušanje glazbe, a zašto čak i ne raditi!
 • Nepobedive cijene! NaPariz Dijon rute, prijevozničke tvrtke nude cijene koje su često puno niže od vlaka ili prijevoza autobusom.
 • Wi-Fi veza dostupna je putnicima u većini trenera, što je važno sredstvo za 262 km putovanje.

Koje tvrtke prijevoznika između Pariz i Dijon?

Ruta autobusom Pariz Dijon prometuje bez promjena od strane autobusnih kompanija Isilines, OUIBUS i FlixBus.

Isilines Pariz DijonOUIBUS Pariz DijonFlixBus Pariz Dijon

Autobus se zaustavlja Pariz

Morat ćete stići na svoje Pariz zaustavite se između 15 i 30 minuta, ovisno o autobusnoj tvrtki, prije vremena odlaska naznačenog na vašoj kartici. Naziv odredišta "Dijon'uvijek se spominje na prednjem dijelu autobusa. Prije ukrcavanja pokažite vozačku kartu, stavite svoju prtljagu u spremište i sjednite na svoje mjesto.

 • Paris Galliéni
 • Paris-Bercy
 • Paris Quai de Bercy

Autobusna stajališta po dolasku u Dijon

U Dijon, pazite da ništa ne ostavite na svom sjedalu ili u prtljažniku vagona.

 • Dijon

vlak Pariz do Dijon

Pariz Dijon željezničke tvrtke

Željeznice SNCF i TGV Lyria tvrtke su s kojima možete putovati na putovanje Dijon,
SNCF Pariz DijonTGV Lyria Pariz Dijon

Postoji li direktan vlak za Pariz-Dijon cesta?

Da, moguće je otići odatle Pariz do Dijon vlakom bez ikakvih promjena. Budite oprezni jer to može ovisiti o datumu vašeg putovanja Dijon a iz njih može biti manje izravnih vlakova Pariz u određene dane. Da pronađemo najjeftinije Pariz-Dijon karte za vlak, savjetujemo vam da pokrenete potragu za Vivanodom s datumima putovanja.

Vlak velike brzine Pariz Dijon

Putovanje brzinom od 200 km / h do 350 km / h, ti su vlakovi najbrže rješenje za putovanje Pariz do Dijon vlakom.

Međugradski vlak Pariz Dijon

Međugradski vlakovi služili su glavnim gradovima na relaciji Pariz i Dijon sa skraćenim trajanjem u odnosu na regionalne vlakove.

Polazak željezničkih kolodvora u Pariz

 • Paris-Gare-de-Lyon
 • Paris-Est

Dolazak željezničke stanice u Dijon

 • Dijon-Ville

Carpool iz Pariz do Dijon

Praksa dijeljenja automobila značajno se proširila posljednjih godina, pa ćete možda imati priliku pronaći Pariz-Dijon vožnja. To pomaže u smanjenju putnih troškova i za vozača i za suvozača, a također smanjuje utjecaj na okoliš.

Važna razlika između dijeljenja automobila i ostalih vrsta prijevoza je ta što nema predviđeni vozni red. To znači da kada tražite Pariz-Dijon vožnje, veća je vjerojatnost da ćete ih pronaći ako pretražite samo tri dana unaprijed (a ne dva mjeseca). Dobra opcija za lastminute boravka u Dijon!

Transportne tvrtke idu od Pariz u Dijon?

Željezničke tvrtke
SNCF nudi liniju Pariz-Dijon Vlak TGV od željezničke stanice Paris-Gare-de-Lyon (2.2 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Dijon-Ville na dolasku (1.3 km od centra)
TGV Lyria upravlja linijom od Pariz u Dijon iz kojeg polazi TGV Lyria vlak Paris-Gare-de-Lyon doći do željezničke stanice Dijon-Ville (Bourgogne Francuska)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater Isilines pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Paris Galliéni u Pariz i to od Dijon (Bourgogne Francuska)
ALSA je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Besancon (usluga do autobusne postaje Besançon na 4.7 km od centra grada) i grada Dijon gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Dijon nalazi se oko 1.2 km. od centra.
Rotira se tvrtka OUIBUS Bus od autobusnog kolodvora Paris-Bercy u Pariz i to od Dijon (Bourgogne Francuska)
FlixBus mreža uključuje autobusnu liniju između grada Pariz (usluga do autobusne postaje Paris Quai de Bercy na 3 km od centra grada) i grada Dijon gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Dijon nalazi se oko 1.2 km. od centra.
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Pariz-Dijon (263 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)