Pariz
Izravno putovanje do Dijon dijeljenje prijevoza, autobus, vlak
Dijon
Saznajte cijene

Kako doći iz Pariz u Dijon?

Planirate li putovati u Pariz iz Dijon i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Pariz do Dijon, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Pariz i Dijon, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (SNCF, TGV Lyria, FlixBus, Blablabus ili Isilines), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Pariz i Dijon, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Pariz do Dijon.

Za vaše putovanje od Pariz do Dijon imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Pariz do Dijon

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Pariz do Dijon, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Pariz - Dijon vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Pariz Dijon je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Zajedničko putovanje Pariz Dijon

Rješenje zajedničkog putovanja između Pariz i Dijon savršeno je ako želite putovati u Dijon u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Pariz ili Dijon.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Pariz i Dijon koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Pariz Dijon

Grad polaska
Pariz
Francuska
Ile-de-France
Grad odredišta
Dijon
Francuska
Burgundac
Udaljenost
263 km
Izravna veza
Da, izravna veza dijeljenje prijevoza, autobus i vlak
Pretražite karte za Pariz Dijon
Pronađite smještaj u Dijon
Lako organizirajte svoje putovanje između Pariz i Dijon uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Pariz i Dijon uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Pariz i Dijon koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su SNCF, TGV Lyria, FlixBus, Blablabus ili Isilines kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Pariz i Dijon!

Usporedba načina prijevoza između Pariz i Dijon

Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Pariz do Dijon?
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Pariz i Dijon često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Pariz u Dijon zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Pariz Dijon morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Pariz do Dijon?
Udobnost Vlakovi između Pariz i Dijon općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
Krajolici Vlakovi između Pariz i Dijon često nude prekrasan krajolik tijekom putovanja.
trošak Karte za vlak za Pariz Dijon mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Pariz do Dijon može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Pariz do Dijon?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Pariz i Dijon obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Pariz i Dijon, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Udobnost Pariz Dijon autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Pariz do Dijon većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Dijon kako bi prevalili udaljenost od 263 km.

Odakle ići u Pariz? Gdje ćemo doći do Dijon?

Polazne autobusne stanice u Pariz

Paris Quai de Bercy
Kartica
Bibliothèque François Mitterrand
Kartica
Paris Galliéni
Kartica
Orly Sud
Kartica
Paris Marne La Vallée
Kartica
Aéroport Paris Charles de Gaulle - RoissyPole
Kartica

Polazne stanice u Pariz

Paris-Gare-de-Lyon
Kartica
Paris-Bercy
Kartica
Paris-Est
Kartica
Marne-la-Vallée-Chessy
Kartica
Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Dijon

Dijon
Kartica

Dolazne stanice u Dijon

Dijon-Ville
Kartica
Dijon-Porte-Neuve
Kartica
Pretražite karte za Pariz Dijon
Pronađite smještaj u Dijon

Autobus Pariz Dijon

Većina autobusa koji putuju između Pariz i Dijon noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Pariz - Dijon ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Pariz-Dijon na Vivanoda.

Vrijeme putovanja autobusom između Pariz i Dijon obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Dijon za vaš datum putovanja.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Pariz-Dijon izazvat će dodatne troškove.

Autobusne tvrtke Pariz Dijon

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Isilines
Isilines
Pretražite autobusne karte za Pariz Dijon

Vlakovi iz Pariz u Dijon

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Pariz i Dijon, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Karte za vlak između Pariz i Dijon mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Pariz i Dijon barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Pariz i Dijon. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Pariz i Dijon.

Željezničke tvrtke između Pariz i Dijon

SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
Traži karte za vlak Pariz Dijon

Zajedničko putovanje Pariz Dijon

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Pariz i Dijon. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Pariz i Dijon ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Pariz i Dijon, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Pariz Dijon

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Pariz Dijon

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska