Pariz
Izravno putovanje do Saint-Etienne vlak, autobus, dijeljenje prijevoza
Saint-Etienne
Saznajte cijene

Kako doći iz Pariz u Saint-Etienne?

Planirate li putovati u Pariz iz Saint-Etienne i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Pariz do Saint-Etienne, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Pariz i Saint-Etienne, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (SNCF, OUIGO, FlixBus, Eurolines ili Isilines), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Pariz i Saint-Etienne, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Pariz do Saint-Etienne.

Za vaše putovanje od Pariz do Saint-Etienne imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Pariz do Saint-Etienne

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Pariz do Saint-Etienne, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Pariz - Saint-Etienne vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Pariz Saint-Etienne je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Pariz Saint-Etienne

Mnogi letovi povezuju Pariz s Saint-Etienne svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Saint-Etienne u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Pariz Saint-Etienne

Rješenje zajedničkog putovanja između Pariz i Saint-Etienne savršeno je ako želite putovati u Saint-Etienne u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Pariz ili Saint-Etienne.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Pariz i Saint-Etienne koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Pariz Saint-Etienne

Grad polaska
Pariz
Francuska
Ile-de-France
Grad odredišta
Saint-Etienne
Francuska
Rhône-Alpe
Udaljenost
410 km
Izravna veza
Da, izravna veza vlak, autobus i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Pariz Saint-Etienne
Pronađite smještaj u Saint-Etienne
Lako organizirajte svoje putovanje između Pariz i Saint-Etienne uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Pariz i Saint-Etienne uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Pariz i Saint-Etienne koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su SNCF, OUIGO, FlixBus, Eurolines ili Isilines kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Pariz i Saint-Etienne!

Usporedba načina prijevoza između Pariz i Saint-Etienne

Prednosti i nedostaci letenja između Pariz i Saint-Etienne?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Pariz do Saint-Etienne, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između Pariz i Saint-Etienne najbrži su način prijevoza za putovanje od 410 km između Pariz i Saint-Etienne.
Ekološki nedostaci Letovi iz Pariz za Saint-Etienne imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Cijena Avionske karte od Pariz do Saint-Etienne mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Prednosti i mane putovanja vlakom od Pariz do Saint-Etienne?
Pristupačnost Željezničke stanice u Pariz ili Saint-Etienne nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Krajolici Vlakovi između Pariz i Saint-Etienne često nude prekrasan krajolik tijekom putovanja.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Pariz do Saint-Etienne može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
trošak Karte za vlak za Pariz Saint-Etienne mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Pariz do Saint-Etienne?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Pariz i Saint-Etienne obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Pariz i Saint-Etienne često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Saint-Etienne (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Vrijeme putovanja Autobusi od Pariz do Saint-Etienne većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Saint-Etienne kako bi prevalili udaljenost od 410 km.
Udobnost Pariz Saint-Etienne autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Pariz do Saint-Etienne?
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Pariz i Saint-Etienne često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Pariz u Saint-Etienne zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Pariz Saint-Etienne morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.

Odakle ići u Pariz? Gdje ćemo doći do Saint-Etienne?

Polazne autobusne stanice u Pariz

Paris Quai de Bercy
Kartica
Orly Sud
Kartica
Paris Galliéni
Kartica
Parc d'autocars de la Porte Maillot
Kartica
Bibliothèque François Mitterrand
Kartica
Paris Marne La Vallée
Kartica
Aéroport Paris Charles de Gaulle - RoissyPole
Kartica
Paris-Orly Aéroport
Kartica

Polazne stanice u Pariz

Paris-Gare-de-Lyon
Kartica
Paris-Bercy
Kartica
Marne-la-Vallée-Chessy
Kartica
Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV
Kartica

Polazne zračne luke u Pariz

Paris Charles De Gaulle
Kartica
Paris Orly
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Saint-Etienne

Saint-Étienne
Kartica
Saint Etienne
Kartica

Dolazne stanice u Saint-Etienne

St-Étienne-Châteaucreux
Kartica
St-Étienne-Châteaucreux
Kartica
St-Étienne-Bellevue
Kartica
St-Étienne-Carnot
Kartica
Pretražite karte za Pariz Saint-Etienne
Pronađite smještaj u Saint-Etienne

Autobus Pariz Saint-Etienne

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Pariz-Saint-Etienne. Ova usluga se često naplaćuje.

Većina autobusa koji putuju između Pariz i Saint-Etienne noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Vrijeme putovanja autobusom između Pariz i Saint-Etienne obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Saint-Etienne za vaš datum putovanja.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Pariz-Saint-Etienne, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Autobusne tvrtke Pariz Saint-Etienne

FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
ALSA
ALSA
Pretražite autobusne karte za Pariz Saint-Etienne

Vlakovi iz Pariz u Saint-Etienne

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Pariz i Saint-Etienne. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Pariz i Saint-Etienne barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Pariz i Saint-Etienne ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Saint-Etienne sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Vlakovi između Pariz i Saint-Etienne opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Željezničke tvrtke između Pariz i Saint-Etienne

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Traži karte za vlak Pariz Saint-Etienne

Letovi Pariz Saint-Etienne

Airlines Pariz Saint-Etienne

Air France
Air France
Traži letove Pariz Saint-Etienne

Zajedničko putovanje Pariz Saint-Etienne

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Pariz i Saint-Etienne, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Pariz i Saint-Etienne. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Trajanje zajedničkog putovanja između Pariz i Saint-Etienne također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Pariz u Saint-Etienne kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Pariz Saint-Etienne

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Pariz Saint-Etienne

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska