Putujte od Pariz u Saint-Etienne

Organizirajte svoje putovanje Pariz u Saint-Etienne u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

1 moguća opcija Pariz u Saint-Etienne u avion, vlak, automobil, autobus

  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
Pariz
Saint-Etienne
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Pariz Saint-Etienne

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost410 km
Izravna linijaDa

Kako otići Pariz u Saint-Etienne?

Nudimo 1 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Pariz Saint-Etienne, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Pariz Saint-Etienneklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Pariz i Saint-Etienne na karti, kao i na ruti Pariz Saint-Etienne i različite točke korespondencije (Autobusni kolodvor Saint Etienne, Stanica St-Étienne-Châteaucreux, Autobusni kolodvor Saint-Étienne, Stanica St-Étienne-Bellevue, Stanica St-Étienne-Carnot, ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Saint-Etienne

Svi načini prijevoza Pariz Saint-Etienne

Za putovanje Pariz (-Le-de-France, Francuska) do Saint-Etienne (Rhône-Alpes, Francuska) s udaljenosti od 410 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Imate sreće, postoji izravna autobusna linija Pariz-Saint-Etienne što je često najisplativije rješenje.
Vi ćete se ukrcati na OUIBUS ili FlixBus bus na Pariz, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuSaint-Étienne (1.2 km od Saint-Etienne, Francuska). Idite na autobusnu stanicuParis-Bercy (na 2.9 km od Pariz) najkasnije 15 minuta prije polaska za Saint-Etienne,
Vlak Pariz Saint-Etienne je izravan.
Vlakovi TGV od SNCF do Saint-Etienne odlazak s željezničke stanice Paris-Gare-de-Lyon u Pariz, Dolazak uSaint-Etienne će biti na postaji St-Étienne-Châteaucreux (1 km od centra).
Na Blablacaru ćete vjerojatno pronaći vozače koji dijele svoje vozilo za tu rutu Pariz-Saint-Etienne,
Nema izravnih letova koji vam omogućuju odlazak Saint-Etienne od Pariz, Možete uzeti letPariz-Lyon zatim obavite ostatak putovanja u autobus,
Izlaz Pariz i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Paris Orly ORY 15 km, za prijavu vaše prtljage za let do Lyon (zračna luka od Lyon Saint-Exupery International, IATA kod: LYS) kojim upravlja Air France.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)