Preporučena ruta
Pariz
Izravno putovanje do Perpignan vlak, dijeljenje prijevoza, let, autobus
Perpignan
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Pariz
Putovanje autobus, vlak, dijeljenje prijevoza za Orleans
Orleans
Putovanje autobus, vlak, dijeljenje prijevoza za Perpignan
Perpignan
Saznajte cijene
Pariz
Putovanje autobus, vlak, dijeljenje prijevoza za Montpellier
Montpellier
Putovanje autobus, vlak, dijeljenje prijevoza za Perpignan
Perpignan
Saznajte cijene

Kako doći iz Pariz u Perpignan?

Planirate li putovati u Pariz iz Perpignan i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Pariz do Perpignan, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Pariz i Perpignan, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (SNCF, OUIGO, Blablabus, ALSA ili Isilines), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Pariz i Perpignan, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Pariz do Perpignan.

Za vaše putovanje od Pariz do Perpignan imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Pariz do Perpignan

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Pariz do Perpignan, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Pariz - Perpignan vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Pariz Perpignan je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Pariz Perpignan

Mnogi letovi povezuju Pariz s Perpignan svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Perpignan u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Pariz Perpignan

Rješenje zajedničkog putovanja između Pariz i Perpignan savršeno je ako želite putovati u Perpignan u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Pariz ili Perpignan.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Pariz i Perpignan koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Pariz Perpignan

Grad polaska
Pariz
Francuska
-Le-de-France
Grad odredišta
Perpignan
Francuska
Languedoc-Roussillon
Udaljenost
686 km
Izravna veza
Da, izravna veza vlak, dijeljenje prijevoza, let i autobus
Pretražite karte za Pariz Perpignan
Pronađite smještaj u Perpignan
Lako organizirajte svoje putovanje između Pariz i Perpignan uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Pariz i Perpignan uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Pariz i Perpignan koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su SNCF, OUIGO, Blablabus, ALSA ili Isilines kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Pariz i Perpignan!

Usporedba načina prijevoza između Pariz i Perpignan

Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Pariz do Perpignan?
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Pariz do Perpignan.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Pariz i Perpignan često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Ekonomski Pariz Perpignan zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Pariz i Perpignan.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Pariz Perpignan morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Pariz i Perpignan može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Prednosti i nedostaci letenja između Pariz i Perpignan?
Ubrzati Zrakoplovi između Pariz i Perpignan najbrži su način prijevoza za putovanje od 686 km između Pariz i Perpignan.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Pariz do Perpignan, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Cijena Avionske karte od Pariz do Perpignan mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Ekološki nedostaci Letovi iz Pariz za Perpignan imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Perpignan često moraju ranije stići u Pariz zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Pariz do Perpignan?
Cijena Cijene autobusnih karata između Pariz i Perpignan često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Perpignan (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Pariz i Perpignan obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Pariz i Perpignan, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Udobnost Pariz Perpignan autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Pariz do Perpignan većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Perpignan kako bi prevalili udaljenost od 686 km.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Pariz do Perpignan?
Udobnost Vlakovi između Pariz i Perpignan općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
Pristupačnost Željezničke stanice u Pariz ili Perpignan nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Ekološki Vlak Pariz Perpignan smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
trošak Karte za vlak za Pariz Perpignan mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Pariz do Perpignan može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.

Odakle ići u Pariz? Gdje ćemo doći do Perpignan?

Polazne autobusne stanice u Pariz

Paris Galliéni
Kartica
Paris-Bercy
Kartica
Paris-La Défense
Kartica
Paris Quai de Bercy
Kartica
Paris Porte d'Orléans
Kartica
Paris Bercy (centre ville)
Kartica
Paris-Orly Aéroport
Kartica

Polazne stanice u Pariz

Paris-Austerlitz
Kartica
Paris-Gare-de-Lyon
Kartica
Marne-la-Vallée-Chessy
Kartica
Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV
Kartica

Polazne zračne luke u Pariz

Paris Charles De Gaulle
Kartica
Paris Orly
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Perpignan

Perpignan
Kartica

Dolazne stanice u Perpignan

Perpignan
Kartica

Dolazne zračne luke u Perpignan

Llabanere
Kartica
Pretražite karte za Pariz Perpignan
Pronađite smještaj u Perpignan

3 savjeta za jeftinije putovanje između Pariz i Perpignan

Odlučili ste putovati iz Pariz u Perpignan i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Pariz-Perpignan.

  • 1. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Pariz do Perpignan. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Perpignan.
  • 2. Izbjegavajte špice
    Karte Pariz-Perpignan vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Perpignan izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.
  • 3. Izbjegavajte dodatke
    Neke dodatne usluge, poput hrane i pića konzumiranih tijekom putovanja između Pariz i Perpignan, mogu biti skupe i nisu uvijek potrebne za kratko putovanje. Kako biste uštedjeli novac, pokušajte planirati grickalice ili pića prije odlaska u Perpignan i koristite besplatne alternative za zabavu, poput čitanja knjige.

Autobus Pariz Perpignan

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Pariz - Perpignan ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Pariz-Perpignan na Vivanoda.

Vrijeme putovanja autobusom između Pariz i Perpignan obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Perpignan za vaš datum putovanja.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Pariz-Perpignan, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Učestalost polazaka za Pariz iz Perpignan ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Perpignan, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Pariz-Perpignan. Ova usluga se često naplaćuje.

Autobusi između Pariz i Perpignan obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Autobusne tvrtke Pariz Perpignan

Blablabus
Blablabus
ALSA
ALSA
Isilines
Isilines
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Pretražite autobusne karte za Pariz Perpignan

Vlakovi iz Pariz u Perpignan

Vlakovi između Pariz i Perpignan opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Pariz i Perpignan ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Perpignan sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Pariz i Perpignan barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Pariz i Perpignan postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Pariz i Perpignan. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Pariz i Perpignan.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Pariz i Perpignan. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Željezničke tvrtke između Pariz i Perpignan

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Traži karte za vlak Pariz Perpignan

Letovi Pariz Perpignan

Airlines Pariz Perpignan

Air France
Air France
Traži letove Pariz Perpignan

Zajedničko putovanje Pariz Perpignan

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Pariz i Perpignan. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Pariz i Perpignan, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Pariz i Perpignan također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Pariz u Perpignan kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Pariz Perpignan

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Pariz Perpignan
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska