Pariz
Izravno putovanje do Rennes autobus, vlak, let, dijeljenje prijevoza
Rennes
Saznajte cijene

Kako doći iz Pariz u Rennes?

Planirate li putovati u Pariz iz Rennes i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Pariz do Rennes, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Pariz i Rennes, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (SNCF, OUIGO, Blablabus, FlixBus ili Isilines), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Pariz i Rennes, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Pariz do Rennes.

Za vaše putovanje od Pariz do Rennes imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Pariz do Rennes

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Pariz do Rennes, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Pariz - Rennes vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Pariz Rennes je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Pariz Rennes

Mnogi letovi povezuju Pariz s Rennes svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Rennes u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Pariz Rennes

Rješenje zajedničkog putovanja između Pariz i Rennes savršeno je ako želite putovati u Rennes u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Pariz ili Rennes.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Pariz i Rennes koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Pariz Rennes

Grad polaska
Pariz
Francuska
Ile-de-France
Grad odredišta
Rennes
Francuska
Bretanja
Udaljenost
308 km
Izravna veza
Da, izravna veza autobus, vlak, let i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Pariz Rennes
Pronađite smještaj u Rennes
Lako organizirajte svoje putovanje između Pariz i Rennes uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Pariz i Rennes uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Pariz i Rennes koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su SNCF, OUIGO, Blablabus, FlixBus ili Isilines kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Pariz i Rennes!

Usporedba načina prijevoza između Pariz i Rennes

Prednosti i mane putovanja vlakom od Pariz do Rennes?
Ubrzati Pariz Rennes vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Ekološki Vlak Pariz Rennes smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Pristupačnost Željezničke stanice u Pariz ili Rennes nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
trošak Karte za vlak za Pariz Rennes mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Pariz do Rennes može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci letenja između Pariz i Rennes?
Ubrzati Zrakoplovi između Pariz i Rennes najbrži su način prijevoza za putovanje od 308 km između Pariz i Rennes.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Pariz do Rennes, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Rennes često moraju ranije stići u Pariz zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Ekološki nedostaci Letovi iz Pariz za Rennes imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Cijena Avionske karte od Pariz do Rennes mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Prednosti i mane putovanja autobusom od Pariz do Rennes?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Pariz i Rennes, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Pariz i Rennes obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Pariz i Rennes često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Rennes (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Udobnost Pariz Rennes autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Pariz do Rennes većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Rennes kako bi prevalili udaljenost od 308 km.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Pariz do Rennes?
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Pariz u Rennes zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Pariz i Rennes često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Ekonomski Pariz Rennes zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Pariz Rennes morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Pariz i Rennes može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.

Odakle ići u Pariz? Gdje ćemo doći do Rennes?

Polazne autobusne stanice u Pariz

Paris Galliéni
Kartica
Parc d'autocars de la Porte Maillot
Kartica
Paris-Bercy
Kartica
Paris Quai de Bercy
Kartica
Paris-La Défense
Kartica
Aéroport Paris Charles de Gaulle - RoissyPole
Kartica
Paris-Orly Aéroport
Kartica

Polazne stanice u Pariz

Paris-Montparnasse 1-2
Kartica
Paris-Montp.3-Vaug.
Kartica
Marne-la-Vallée-Chessy
Kartica
Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV
Kartica

Polazne zračne luke u Pariz

Paris Charles De Gaulle
Kartica
Paris Orly
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Rennes

Rennes
Kartica

Dolazne stanice u Rennes

Rennes
Kartica

Dolazne zračne luke u Rennes

Rennes Bretagne
Kartica
Pretražite karte za Pariz Rennes
Pronađite smještaj u Rennes

3 savjeta za jeftinije putovanje između Pariz i Rennes

Odlučili ste putovati iz Pariz u Rennes i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Pariz-Rennes.

  • 1. Usporedite načine prijevoza
    Možda bi bilo dobro usporediti različite dostupne načine prijevoza kako biste uštedjeli novac na svom putovanju od Pariz do Rennes. Iako se može činiti da su letenje avionom ili vlakom najbrži način da stignete do Rennes, zajedničko putovanje ili autobus često mogu biti jeftinije alternative. Uzmite u obzir i vrijeme putovanja i rutu kako biste pronašli najekonomičnije rješenje koje najbolje odgovara vašim potrebama.
  • 2. Izbjegavajte špice
    Karte Pariz-Rennes vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Rennes izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.
  • 3. Budite fleksibilni po pitanju datuma
    Karte Pariz-Rennes često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Rennes tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Pariz-Rennes. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Rennes.

Autobus Pariz Rennes

Vrijeme putovanja autobusom između Pariz i Rennes obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Rennes za vaš datum putovanja.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Pariz-Rennes. Ova usluga se često naplaćuje.

Učestalost polazaka za Pariz iz Rennes ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Rennes, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Autobusi između Pariz i Rennes obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Pariz - Rennes ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Pariz-Rennes na Vivanoda.

Pravila povrata novca za autobusne karte Pariz-Rennes razlikuju se ovisno o autobusnom prijevozniku i klasi rezervacije. Općenito, karte s vrlo niskim cijenama i posebne ponude ne ispunjavaju uvjete za povrat novca u slučaju otkazivanja, ali neke tvrtke nude djelomični povrat novca ili opcije odgode putovanja. Važno je pažljivo pročitati uvjete prodaje prije kupnje karte za Rennes.

Autobusne tvrtke Pariz Rennes

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Isilines
Isilines
Eurolines
Eurolines
Pretražite autobusne karte za Pariz Rennes

Vlakovi iz Pariz u Rennes

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Pariz i Rennes ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Rennes sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Pariz i Rennes. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Pariz i Rennes barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Karte za vlak između Pariz i Rennes mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Mogućnosti cateringa u vlakovima između Pariz i Rennes, uključujući grickalice, pića i topla jela, dostupne su u vagonima bara ili putem usluge putovanja.

Karte za vlak između Pariz i Rennes možete preuzeti na kolodvoru, isprintati kod kuće ili izravno na svom mobilnom telefonu. Karte je moguće preuzeti i putem samoposlužnog terminala na određenim postajama.

Željezničke tvrtke između Pariz i Rennes

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Traži karte za vlak Pariz Rennes

Letovi Pariz Rennes

Airlines Pariz Rennes

Hop!
Hop!
Air France
Air France
Traži letove Pariz Rennes

Zajedničko putovanje Pariz Rennes

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Pariz u Rennes kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Pariz i Rennes ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Pariz-Rennes, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Pariz i Rennes, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Pariz i Rennes ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Pariz i Rennes. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Pariz Rennes

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Pariz Rennes
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska