Putujte od Pariz u Rennes

Organizirajte svoje putovanje Pariz u Rennes u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

1 moguća opcija Pariz u Rennes u avion, vlak, automobil, autobus

  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
Pariz
Rennes
/
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Pariz Rennes

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost308 km
Izravna linijaDa

Kako otići Pariz u Rennes?

Nudimo 1 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Pariz Rennes, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Pariz Rennesklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Pariz i Rennes na karti, kao i na ruti Pariz Rennes i različite točke korespondencije (Stanica Rennes, Autobusni kolodvor Rennes, Zračna luka Rennes Bretagne, Stanica Paris-Montparnasse 1-2, Autobusni kolodvor Paris Galliéni, ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Rennes

Transportne tvrtke idu od Pariz u Rennes?

Airlines
Hop! leti od zračne luke Paris Charles De Gaulle CDG nalazi se u 23 km. središtu grada Pariz u Rennes (dolazak u zračnu luku Rennes Bretagne RNS)
Air France osigurava rotaciju od zračne luke Paris Orly ORY (nalazi se na 15 km od središta grada) Pariz, Francuska) na Nantes (posluživanje zračne luke Nantes Atlantique NTE)
Željezničke tvrtke
SNCF nudi liniju Pariz-Rennes Vlak TGV od željezničke stanice Paris-Montparnasse 1-2 (3 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Rennes na dolasku (1.1 km od centra)
OUIGO upravlja linijom od Pariz u Rennes iz kojeg polazi vlak Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV doći do željezničke stanice Rennes (Bretagne Francuska)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater OUIBUS pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Paris-Bercy u Pariz i to od Rennes (Bretagne Francuska)
Isilines je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Pariz (usluga do autobusne postaje Paris Galliéni na 4.7 km od centra grada) i grada Rennes gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Rennes nalazi se oko 1.2 km. od centra.
Rotira se tvrtka FlixBus Bus od autobusnog kolodvora Paris Quai de Bercy u Pariz i to od Rennes (Bretagne Francuska)
Eurolines mreža uključuje autobusnu liniju između grada Pariz (usluga do autobusne postaje Paris Galliéni na 4.7 km od centra grada) i grada Rennes gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Rennes nalazi se oko 1.2 km. od centra.
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Pariz-Rennes (309 km)

Svi načini prijevoza Pariz Rennes

Za putovanje Pariz (-Le-de-France, Francuska) do Rennes (Bretagne, Francuska) s udaljenosti od 308 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Imate sreće, postoji izravna autobusna linija Pariz-Rennes što je često najisplativije rješenje.
Vi ćete se ukrcati na FlixBus, OUIBUS, Eurolines ili Isilines bus na Pariz, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuRennes (1.2 km od Rennes, Francuska). Idite na autobusnu stanicuParis Galliéni (na 4.7 km od Pariz) najkasnije 15 minuta prije polaska za Rennes,
Vlak Pariz Rennes je izravan.
Vlakovi TGV od SNCF ili OUIGO do Rennes odlazak s željezničke stanice Paris-Montparnasse 1-2 u Pariz, Dolazak uRennes će biti na postaji Rennes (1.1 km od centra).
Izravni let Pariz > Rennes će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Pariz i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Paris Charles De Gaulle CDG 23 km, za prijavu vaše prtljage za let do Rennes (zračna luka od Rennes Bretagne, IATA kod: RNS) kojim upravlja Hop!.
Na Blablacaru ćete vjerojatno pronaći vozače koji dijele svoje vozilo za tu rutu Pariz-Rennes,
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)