Putujte od Pariz u Amiens

Organizirajte svoje putovanje Pariz u Amiens u vlak, autobus, carpooling

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

1 moguća opcija Pariz u Amiens u vlak, automobil, autobus

  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
Pariz
Amiens
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Pariz Amiens

Načini prijevozacarpooling, autobus, vlak
udaljenost115 km
Izravna linijaDa

Kako otići Pariz u Amiens?

Nudimo 1 ruta u vlak, autobus, carpooling za pripremu putovanja Pariz Amiens, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Pariz Amiensklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Pariz i Amiens na karti, kao i na ruti Pariz Amiens i različite točke korespondencije (Autobusni kolodvor AMIENS Gare Routière, Stanica Amiens, Autobusni kolodvor Amiens, Stanica Paris-Nord, Autobusni kolodvor Paris Galliéni, ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Amiens

Svi načini prijevoza Pariz Amiens

Za putovanje Pariz (-Le-de-France, Francuska) do Amiens (Picardie, Francuska) s udaljenosti od 115 km možete posuditi 3 načina prijevoza, moguće kombinacije carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Imate sreće, postoji izravna autobusna linija Pariz-Amiens što je često najisplativije rješenje.
Vi ćete se ukrcati na FlixBus, Picardie Bus, Isilines ili OUIBUS bus na Pariz, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuAMIENS Gare Routière (0.1 km od Amiens, Francuska). Idite na autobusnu stanicuParis Galliéni (na 4.7 km od Pariz) najkasnije 15 minuta prije polaska za Amiens,
Na Blablacaru ćete vjerojatno pronaći vozače koji dijele svoje vozilo za tu rutu Pariz-Amiens,
Vlak Pariz Amiens je izravan.
Vlakovi Intercités od SNCF do Amiens odlazak s željezničke stanice Paris-Nord u Pariz, Dolazak uAmiens će biti na postaji Amiens (1.1 km od centra).

Transportne tvrtke idu od Pariz u Amiens?

Autobusna poduzeća
Autobusni operater FlixBus pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Paris Quai de Bercy u Pariz i to od AMIENS Gare Routière (Picardie Francuska)
Picardie Bus je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Pariz (usluga do autobusne postaje BEAUVAIS Aéroport na 3.9 km od centra grada) i grada Amiens gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu AMIENS Gare Routière nalazi se oko 0.1 km. od centra.
Rotira se tvrtka Navette Paris-Beauvais Bus od autobusnog kolodvora Parc d'autocars de la Porte Maillot u Pariz i to od BEAUVAIS Aéroport (Picardie Francuska)
Isilines mreža uključuje autobusnu liniju između grada Pariz (usluga do autobusne postaje Paris Galliéni na 4.7 km od centra grada) i grada Amiens gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu AMIENS Gare Routière nalazi se oko 0.1 km. od centra.
Autobusni operater Oise Mobilité pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora BEAUVAIS Aéroport u Pariz i to od BEAUVAIS Gare Routière (Picardie Francuska)
OUIBUS je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Pariz (usluga do autobusne postaje Paris-Bercy na 2.9 km od centra grada) i grada Amiens gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu AMIENS Gare Routière nalazi se oko 0.1 km. od centra.
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Pariz-Amiens (116 km)
Željezničke tvrtke
SNCF nudi liniju Pariz-Amiens Vlak Intercités od željezničke stanice Paris-Nord (2.8 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Amiens na dolasku (1.1 km od centra)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)