Putujte od Pariz u Clermont-Ferrand

Organizirajte svoje putovanje Pariz u Clermont-Ferrand u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

1 moguća opcija Pariz u Clermont-Ferrand u avion, vlak, automobil, autobus

  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
Pariz
Clermont-Ferrand
/
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Pariz Clermont-Ferrand

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost347 km
Izravna linijaDa

Kako otići Pariz u Clermont-Ferrand?

Nudimo 1 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Pariz Clermont-Ferrand, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Pariz Clermont-Ferrandklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Pariz i Clermont-Ferrand na karti, kao i na ruti Pariz Clermont-Ferrand i različite točke korespondencije (Stanica Clermont-Ferrand, Stanica Clermont-la-Rotonde, Autobusni kolodvor Clermont Ferrand Avenue de la Libération, Autobusni kolodvor Clermont Ferrand, Autobusni kolodvor Clermont-Ferrand La Pardieu, ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Clermont-Ferrand

Svi načini prijevoza Pariz Clermont-Ferrand

Za putovanje Pariz (-Le-de-France, Francuska) do Clermont-Ferrand (Auvergne, Francuska) s udaljenosti od 347 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Imate sreće, postoji izravna autobusna linija Pariz-Clermont-Ferrand što je često najisplativije rješenje.
Vi ćete se ukrcati na FlixBus, Isilines ili OUIBUS bus na Pariz, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuClermont Ferrand (1.5 km od Clermont-Ferrand, Francuska). Idite na autobusnu stanicuParis Galliéni (na 4.7 km od Pariz) najkasnije 15 minuta prije polaska za Clermont-Ferrand,
Vlak Pariz Clermont-Ferrand je izravan.
Vlakovi Intercités od SNCF do Clermont-Ferrand odlazak s željezničke stanice Paris-Bercy u Pariz, Dolazak uClermont-Ferrand će biti na postaji Clermont-Ferrand (1.4 km od centra).
Izravni let Pariz > Clermont-Ferrand će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Pariz i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Paris Orly ORY 15 km, za prijavu vaše prtljage za let do Clermont-Ferrand (zračna luka od Clermont-Ferrand Auvergne, IATA kod: CFE) kojim upravlja Air France.
Na Blablacaru ćete vjerojatno pronaći vozače koji dijele svoje vozilo za tu rutu Pariz-Clermont-Ferrand,

Transportne tvrtke idu od Pariz u Clermont-Ferrand?

Airlines
Air France leti od zračne luke Paris Orly ORY nalazi se u 15 km. središtu grada Pariz u Clermont-Ferrand (dolazak u zračnu luku Clermont-Ferrand Auvergne CFE)
Hop! osigurava rotaciju od zračne luke Paris Orly ORY (nalazi se na 15 km od središta grada) Pariz, Francuska) na Limoges (posluživanje zračne luke Limoges-Bellegarde LIG)
Željezničke tvrtke
SNCF nudi liniju Pariz-Clermont-Ferrand Vlak Intercités od željezničke stanice Paris-Bercy (3 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Clermont-Ferrand na dolasku (1.4 km od centra)
OUIGO upravlja linijom od Pariz u Lyon iz kojeg polazi vlak Marne-la-Vallée-Chessy doći do željezničke stanice Lyon-St-Exupéry-TGV (Rhône-Alpes Francuska)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater ALSA pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Lyon u Lyon i to od Clermont Ferrand (Auvergne Francuska)
FlixBus je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Pariz (usluga do autobusne postaje Paris Quai de Bercy na 3 km od centra grada) i grada Clermont-Ferrand gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Clermont Ferrand Avenue de la Libération nalazi se oko 0.7 km. od centra.
Rotira se tvrtka Isilines Bus od autobusnog kolodvora Paris Galliéni u Pariz i to od Clermont Ferrand (Auvergne Francuska)
Eurolines mreža uključuje autobusnu liniju između grada Pariz (usluga do autobusne postaje Paris Galliéni na 4.7 km od centra grada) i grada Lyon gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Lyon nalazi se oko 2.1 km. od centra.
Autobusni operater OUIBUS pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Paris-Bercy u Pariz i to od Clermont-Ferrand La Pardieu (Auvergne Francuska)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Pariz-Clermont-Ferrand (348 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)