Pariz
Izravno putovanje do Grenoble autobus, dijeljenje prijevoza, vlak
Grenoble
Saznajte cijene

Kako doći iz Pariz u Grenoble?

Planirate li putovati u Pariz iz Grenoble i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Pariz do Grenoble, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Pariz i Grenoble, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (SNCF, OUIGO, Eurolines, Isilines ili FlixBus), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Pariz i Grenoble, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Pariz do Grenoble.

Za vaše putovanje od Pariz do Grenoble imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Pariz do Grenoble

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Pariz do Grenoble, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Pariz - Grenoble vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Pariz Grenoble je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Pariz Grenoble

Mnogi letovi povezuju Pariz s Grenoble svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Grenoble u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Pariz Grenoble

Rješenje zajedničkog putovanja između Pariz i Grenoble savršeno je ako želite putovati u Grenoble u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Pariz ili Grenoble.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Pariz i Grenoble koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Pariz Grenoble

Grad polaska
Pariz
Francuska
Ile-de-France
Grad odredišta
Grenoble
Francuska
Rhône-Alpe
Udaljenost
481 km
Izravna veza
Da, izravna veza autobus, dijeljenje prijevoza i vlak
Pretražite karte za Pariz Grenoble
Pronađite smještaj u Grenoble
Lako organizirajte svoje putovanje između Pariz i Grenoble uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Pariz i Grenoble uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Pariz i Grenoble koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su SNCF, OUIGO, Eurolines, Isilines ili FlixBus kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Pariz i Grenoble!

Usporedba načina prijevoza između Pariz i Grenoble

Prednosti i nedostaci letenja između Pariz i Grenoble?
Ubrzati Zrakoplovi između Pariz i Grenoble najbrži su način prijevoza za putovanje od 481 km između Pariz i Grenoble.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Pariz do Grenoble, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Cijena Avionske karte od Pariz do Grenoble mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Grenoble često moraju ranije stići u Pariz zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Pariz do Grenoble?
Cijena Cijene autobusnih karata između Pariz i Grenoble često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Grenoble (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Pariz i Grenoble, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Udobnost Pariz Grenoble autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Pariz do Grenoble većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Grenoble kako bi prevalili udaljenost od 481 km.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Pariz do Grenoble?
Udobnost Vlakovi između Pariz i Grenoble općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
Krajolici Vlakovi između Pariz i Grenoble često nude prekrasan krajolik tijekom putovanja.
trošak Karte za vlak za Pariz Grenoble mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Pariz do Grenoble može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Pariz do Grenoble?
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Pariz i Grenoble često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Ekonomski Pariz Grenoble zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Pariz Grenoble morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Pariz i Grenoble može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.

Odakle ići u Pariz? Gdje ćemo doći do Grenoble?

Polazne autobusne stanice u Pariz

Paris Galliéni
Kartica
Parc d'autocars de la Porte Maillot
Kartica
Paris Quai de Bercy
Kartica
Orly Sud
Kartica
Bibliothèque François Mitterrand
Kartica
Paris Marne La Vallée
Kartica
Aéroport Paris Charles de Gaulle - RoissyPole
Kartica
Paris-Orly Aéroport
Kartica

Polazne stanice u Pariz

Paris-Gare-de-Lyon
Kartica
Paris-Bercy
Kartica
Marne-la-Vallée-Chessy
Kartica
Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV
Kartica

Polazne zračne luke u Pariz

Paris Charles De Gaulle
Kartica
Paris Orly
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Grenoble

Grenoble
Kartica
Grenoble
Kartica
Grenoble (Condillac-Universités)
Kartica
Grenoble Résistance
Kartica

Dolazne stanice u Grenoble

Grenoble
Kartica
Grenoble U.-Gières
Kartica
Pretražite karte za Pariz Grenoble
Pronađite smještaj u Grenoble

Autobus Pariz Grenoble

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Pariz-Grenoble, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Pariz - Grenoble ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Pariz-Grenoble na Vivanoda.

Autobusi između Pariz i Grenoble obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Pariz-Grenoble izazvat će dodatne troškove.

Autobusne tvrtke Pariz Grenoble

Eurolines
Eurolines
Isilines
Isilines
FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Pretražite autobusne karte za Pariz Grenoble

Vlakovi iz Pariz u Grenoble

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Pariz i Grenoble ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Grenoble sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Karte za vlak između Pariz i Grenoble mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Vlakovi između Pariz i Grenoble opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Pariz i Grenoble. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Pariz i Grenoble.

Željezničke tvrtke između Pariz i Grenoble

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Traži karte za vlak Pariz Grenoble

Letovi Pariz Grenoble

Airlines Pariz Grenoble

Air France
Air France
Traži letove Pariz Grenoble

Zajedničko putovanje Pariz Grenoble

Trajanje zajedničkog putovanja između Pariz i Grenoble također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Pariz i Grenoble. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Pariz i Grenoble, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Pariz i Grenoble ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Pariz-Grenoble, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Pariz Grenoble

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Pariz Grenoble

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska