Putujte od Pariz u Grenoble

Organizirajte svoje putovanje Pariz u Grenoble u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

1 moguća opcija Pariz u Grenoble u avion, vlak, automobil, autobus

  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
Pariz
Grenoble
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Pariz Grenoble

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost481 km
Izravna linijaDa

Kako putovati Pariz do Grenoble ?

Odabrali ste Grenoble kao odredište sljedećih praznika ili vikenda, ali ne znate kako doći Pariz i kako pronaći najbolje Pariz do Grenoble ponude prijevoza? Općenito pregledavate nekoliko web stranica i trošite sate a da niste sigurni da su sva transportna rješenja razmatrana.

Moći ćete dobiti jednim pretraživanjem Vivanode, vašeg multimodalnog planera putovanja u Europu, sve cijene za letovi, vlakovi, carpooling i autobusi putovati u Grenoble iz Pariz Trebate samo odrediti datum odlaska u Grenoble onda neka Vivanoda traži tebe. Na kraju, za pročišćavanje rezultata koristite filtre i opcije sortiranja.

Uglavnom ćete koristiti vlakovi, letovi, carpooling i autobusi od SNCF, OUIBUS, Isilines, FlixBus, Air France, OUIGO, Eurolines ili Blablacara do dosega Grenoble,

Svi načini prijevoza Pariz Grenoble

Za putovanje Pariz (-Le-de-France, Francuska) do Grenoble (Rhône-Alpes, Francuska) s udaljenosti od 481 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Imate sreće, postoji izravna autobusna linija Pariz-Grenoble što je često najisplativije rješenje.
Vi ćete se ukrcati na Eurolines, Isilines, OUIBUS ili FlixBus bus na Pariz, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuGrenoble (1.3 km od Grenoble, Francuska). Idite na autobusnu stanicuParis Galliéni (na 4.7 km od Pariz) najkasnije 15 minuta prije polaska za Grenoble,
Vlak Pariz Grenoble je izravan.
Vlakovi TGV od SNCF do Grenoble odlazak s željezničke stanice Paris-Gare-de-Lyon u Pariz, Dolazak uGrenoble će biti na postaji Grenoble (1.4 km od centra).
Na Blablacaru ćete vjerojatno pronaći vozače koji dijele svoje vozilo za tu rutu Pariz-Grenoble,
Nema izravnih letova koji vam omogućuju odlazak Grenoble od Pariz, Možete uzeti letPariz-Lyon zatim obavite ostatak putovanja u autobus,
Izlaz Pariz i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Paris Orly ORY 15 km, za prijavu vaše prtljage za let do Lyon (zračna luka od Lyon Saint-Exupery International, IATA kod: LYS) kojim upravlja Air France.

Transportne tvrtke idu od Pariz u Grenoble?

Željezničke tvrtke
SNCF nudi liniju Pariz-Grenoble Vlak TGV od željezničke stanice Paris-Gare-de-Lyon (2.2 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Grenoble na dolasku (1.4 km od centra)
OUIGO upravlja linijom od Pariz u Lyon iz kojeg polazi vlak Marne-la-Vallée-Chessy doći do željezničke stanice Lyon-St-Exupéry-TGV (Rhône-Alpes Francuska)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater Isilines pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Paris Galliéni u Pariz i to od Grenoble (Rhône-Alpes Francuska)
Eurolines je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Pariz (usluga do autobusne postaje Paris Galliéni na 4.7 km od centra grada) i grada Grenoble gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Grenoble nalazi se oko 1.3 km. od centra.
Rotira se tvrtka FlixBus Bus od autobusnog kolodvora Paris Quai de Bercy u Pariz i to od Grenoble (Rhône-Alpes Francuska)
OUIBUS mreža uključuje autobusnu liniju između grada Pariz (usluga do autobusne postaje Paris-Bercy na 2.9 km od centra grada) i grada Grenoble gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Grenoble nalazi se oko 1.3 km. od centra.
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Pariz-Grenoble (482 km)
Airlines
Air France leti od zračne luke Paris Orly ORY nalazi se u 15 km. središtu grada Pariz u Lyon (dolazak u zračnu luku Lyon Saint-Exupery International LYS)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)