Preporučena ruta
Pariz
Izravno putovanje do Bordeaux autobus, dijeljenje prijevoza, let, vlak
Bordeaux
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Pariz
Putovanje autobus, vlak, dijeljenje prijevoza za Angouleme
Angouleme
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza, autobus za Bordeaux
Bordeaux
Saznajte cijene

Kako doći iz Pariz u Bordeaux?

Planirate li putovati u Pariz iz Bordeaux i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Pariz do Bordeaux, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Pariz i Bordeaux, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (SNCF, OUIGO, Blablabus, FlixBus ili ALSA), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Pariz i Bordeaux, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Pariz do Bordeaux.

Za vaše putovanje od Pariz do Bordeaux imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Pariz do Bordeaux

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Pariz do Bordeaux, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Pariz - Bordeaux vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Pariz Bordeaux je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Pariz Bordeaux

Mnogi letovi povezuju Pariz s Bordeaux svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Bordeaux u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Pariz Bordeaux

Rješenje zajedničkog putovanja između Pariz i Bordeaux savršeno je ako želite putovati u Bordeaux u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Pariz ili Bordeaux.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Pariz i Bordeaux koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Pariz Bordeaux

Grad polaska
Pariz
Francuska
Ile-de-France
Grad odredišta
Bordeaux
Francuska
Akvitanija
Udaljenost
499 km
Izravna veza
Da, izravna veza autobus, dijeljenje prijevoza, let i vlak
Pretražite karte za Pariz Bordeaux
Pronađite smještaj u Bordeaux
Lako organizirajte svoje putovanje između Pariz i Bordeaux uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Pariz i Bordeaux uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Pariz i Bordeaux koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su SNCF, OUIGO, Blablabus, FlixBus ili ALSA kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Pariz i Bordeaux!

Usporedba načina prijevoza između Pariz i Bordeaux

Prednosti i mane putovanja autobusom od Pariz do Bordeaux?
Cijena Cijene autobusnih karata između Pariz i Bordeaux često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Bordeaux (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Pariz i Bordeaux, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Pariz i Bordeaux obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Udobnost Pariz Bordeaux autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Pariz do Bordeaux većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Bordeaux kako bi prevalili udaljenost od 499 km.
Prednosti i nedostaci letenja između Pariz i Bordeaux?
Ubrzati Zrakoplovi između Pariz i Bordeaux najbrži su način prijevoza za putovanje od 499 km između Pariz i Bordeaux.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Pariz do Bordeaux, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Cijena Avionske karte od Pariz do Bordeaux mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Bordeaux često moraju ranije stići u Pariz zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Ekološki nedostaci Letovi iz Pariz za Bordeaux imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Pariz do Bordeaux?
Pristupačnost Željezničke stanice u Pariz ili Bordeaux nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Udobnost Vlakovi između Pariz i Bordeaux općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
Ubrzati Pariz Bordeaux vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
trošak Karte za vlak za Pariz Bordeaux mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Pariz do Bordeaux može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Pariz do Bordeaux?
Ekonomski Pariz Bordeaux zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Pariz i Bordeaux često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Pariz u Bordeaux zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Pariz i Bordeaux može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Pariz Bordeaux morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.

Odakle ići u Pariz? Gdje ćemo doći do Bordeaux?

Polazne autobusne stanice u Pariz

Paris Galliéni
Kartica
Paris-Bercy
Kartica
Paris Quai de Bercy
Kartica
Orly Sud
Kartica
Paris Bercy (centre ville)
Kartica
Bibliothèque François Mitterrand
Kartica
Aéroport Paris Charles de Gaulle - RoissyPole
Kartica
Paris-Orly Aéroport
Kartica

Polazne stanice u Pariz

Paris-Montparnasse 1-2
Kartica
Marne-la-Vallée-Chessy
Kartica
Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV
Kartica

Polazne zračne luke u Pariz

Paris Charles De Gaulle
Kartica
Paris Orly
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Bordeaux

BDX St-Jean
Kartica
Bordeaux
Kartica

Dolazne stanice u Bordeaux

Bordeaux-St-Jean
Kartica

Dolazne zračne luke u Bordeaux

Bordeaux-Mérignac
Kartica

Paris Charles de Gaulle Airport (CDG), jedna od glavnih međunarodnih zračnih luka u Europi. Prije ili nakon leta, vjerojatno želite znati različite mogućnosti prijevoza kako biste s lakoćom stigli do središta Pariza. Ovdje je detaljan vodič o dostupnim mogućnostima prijevoza, uključujući vrijeme putovanja i približne cijene u eurima (€).

 1. RER (Regionalna ekspresna mreža):
  Najpraktičnije i najekonomičnije prijevozno sredstvo do centra grada je RER. Postoje dvije glavne linije: RER B (za Pariz i određena predgrađa) i RER D (također služi za predgrađa).

 2. Vrijeme putovanja: RER B povezuje zračnu luku s Parizom za otprilike 30 do 35 minuta, dok RER D može potrajati do 45 minuta.

 3. Okvirna cijena: Pojedinačna karta za RER košta oko 10 €.

 4. Autobusi:
  Nekoliko autobusnih linija također povezuje zračnu luku CDG sa središtem Pariza. Evo nekih od najpopularnijih opcija:

 5. RoissyBus autobus:
  Ovaj izravni autobus povezuje zračnu luku s Opérom Garnier, prolazeći nekoliko ključnih stanica u Parizu.

 6. Vrijeme putovanja: Približno 45 minuta.
 7. Okvirna cijena: Pojedinačna karta košta oko 12 €.

 8. Autobusi RATP (linije 350 i 351):
  Ovi autobusi prometuju u različitim područjima Pariza, uključujući Gare de l'Est i Nation.

 9. Vrijeme putovanja: Približno 60 do 90 minuta, ovisno o stanju u prometu.
 10. Približna cijena: Pojedinačna karta košta oko 6 €.

 11. Taksiji:
  Za one koji žele udobniji i izravan prijevoz, taksiji su dostupni u zračnoj luci CDG. Cijene se mogu razlikovati ovisno o prometu i točnoj lokaciji odredišta.

 12. Vrijeme putovanja: Otprilike 30 do 60 minuta, ovisno o prometu.

 13. Približna cijena: Taksiji nude fiksne cijene za putovanje između zračne luke i Pariza (oko 50 €), dok Uber može koštati između 40 i 60 €.

Pariška zračna luka Charles de Gaulle stoga nudi širok raspon prijevoznih rješenja za dolazak do središta grada. Prije odlaska u zračnu luku informirajte se o voznom redu i cijenama karata te prometu i prometnim uvjetima.

Imate nekoliko mogućnosti da dođete do središta Pariza iz zračne luke Paris-Orly (ORY) javnim prijevozom ili taksijem. Evo nekih rješenja koja su vam dostupna:

 1. RER (Vlak): Brza i ekonomična opcija je uzeti RER, mrežu prigradskih vlakova. Dvije linije, RER B i RER C, omogućuju vam da stignete do centra Pariza. Putovanje do Gare du Nord (RER B) ili Gare d'Austerlitz (RER C) traje otprilike 45 minuta. Cijena ulaznice je oko 12 eura.

 2. Autobus: Nekoliko autobusnih linija prometuje do zračne luke Orly. Glavna autobusna linija je OrlyBus koja povezuje zračnu luku s Place Denfert Rochereau. Vožnja autobusom traje oko 30-40 minuta, a cijena je oko 10 eura. Autobus broj 183 vodi vas izravno do postaje RER C "Pont de Rungis", koja vam zatim omogućuje da stignete do središta Pariza. Ovo putovanje traje oko 12 minuta do RER-a i košta oko 2,50 eura.

 3. Orlyval Shuttle: Orlyval je automatski shuttle koji povezuje zračnu luku Orly sa stanicom Antony RER. U Antonyju možete uzeti RER B do Pariza. Putovanje Orlyvalom traje oko 8 minuta, a cijena karte je oko 9 eura.

 4. Taxi: Ako više volite udobniji i praktičniji prijevoz, možete se odlučiti za taxi. Cijene variraju ovisno o udaljenosti i prometu, ali računajte oko 30 do 50 eura da stignete do središta Pariza iz zračne luke Orly. Obavezno uzmite službeni taksi ili rezervirajte Uber kako biste izbjegli probleme.

Ne zaboravite uzeti u obzir radno vrijeme javnog prijevoza koje može varirati ovisno o danu u tjednu. Kako biste osigurali da stignete na svoje odredište na vrijeme, također se informirajte o prometnim gužvama koje mogu biti zagušene tijekom špice.

Pretražite karte za Pariz Bordeaux
Pronađite smještaj u Bordeaux

3 savjeta za jeftinije putovanje između Pariz i Bordeaux

Odlučili ste putovati iz Pariz u Bordeaux i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Pariz-Bordeaux.

 • 1. Usporedite načine prijevoza
  Možda bi bilo dobro usporediti različite dostupne načine prijevoza kako biste uštedjeli novac na svom putovanju od Pariz do Bordeaux. Iako se može činiti da su letenje avionom ili vlakom najbrži način da stignete do Bordeaux, zajedničko putovanje ili autobus često mogu biti jeftinije alternative. Uzmite u obzir i vrijeme putovanja i rutu kako biste pronašli najekonomičnije rješenje koje najbolje odgovara vašim potrebama.
 • 2. Usporedi cijene
  Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Pariz do Bordeaux. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Bordeaux.
 • 3. Izbjegavajte dodatke
  Neke dodatne usluge, poput hrane i pića konzumiranih tijekom putovanja između Pariz i Bordeaux, mogu biti skupe i nisu uvijek potrebne za kratko putovanje. Kako biste uštedjeli novac, pokušajte planirati grickalice ili pića prije odlaska u Bordeaux i koristite besplatne alternative za zabavu, poput čitanja knjige.

Autobus Pariz Bordeaux

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Pariz - Bordeaux ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Pariz-Bordeaux na Vivanoda.

Učestalost polazaka za Pariz iz Bordeaux ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Bordeaux, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Pariz-Bordeaux izazvat će dodatne troškove.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Pariz-Bordeaux, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Većina autobusa koji putuju između Pariz i Bordeaux noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Pariz-Bordeaux. Ova usluga se često naplaćuje.

Autobusne tvrtke Pariz Bordeaux

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Isilines
Isilines
Pretražite autobusne karte za Pariz Bordeaux

Vlakovi iz Pariz u Bordeaux

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Pariz i Bordeaux. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Pariz i Bordeaux.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Pariz i Bordeaux. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Karte za vlak između Pariz i Bordeaux mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Vlakovi između Pariz i Bordeaux opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Pariz i Bordeaux, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Pariz i Bordeaux barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Željezničke tvrtke između Pariz i Bordeaux

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Traži karte za vlak Pariz Bordeaux

Letovi Pariz Bordeaux

Airlines Pariz Bordeaux

Air France
Air France
Traži letove Pariz Bordeaux

Zajedničko putovanje Pariz Bordeaux

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Pariz i Bordeaux ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Pariz-Bordeaux, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Pariz i Bordeaux ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Pariz u Bordeaux kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Pariz i Bordeaux, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Kućni ljubimci su dopušteni u zajedničkom prijevozu između Pariz i Bordeaux, ovisno o preferencijama vozača. Važno je provjeriti s vozačem prije rezervacije.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Pariz Bordeaux

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Pariz Bordeaux

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska