Preporučena ruta
Aix-en-Provence
Izravno putovanje do Rennes dijeljenje prijevoza, autobus, vlak
Rennes
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Aix-en-Provence
Putovanje autobus, vlak, dijeljenje prijevoza za Marseille
Marseille
Putovanje let, vlak, dijeljenje prijevoza za Rennes
Rennes
Saznajte cijene
Aix-en-Provence
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza, vlak za Lyon
Lyon
Putovanje let, vlak, autobus, dijeljenje prijevoza za Rennes
Rennes
Saznajte cijene

Kako doći iz Aix-en-Provence u Rennes?

Planirate li putovati u Aix-en-Provence iz Rennes i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Aix-en-Provence do Rennes, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Aix-en-Provence i Rennes, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (SNCF, TGV Lyria, OUIGO, Blablabus ili Eurolines), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Aix-en-Provence i Rennes, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Aix-en-Provence do Rennes.

Za vaše putovanje od Aix-en-Provence do Rennes imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Aix-en-Provence do Rennes

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Aix-en-Provence do Rennes, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Aix-en-Provence - Rennes vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Aix-en-Provence Rennes je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Aix-en-Provence Rennes

Mnogi letovi povezuju Aix-en-Provence s Rennes svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Rennes u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Aix-en-Provence Rennes

Rješenje zajedničkog putovanja između Aix-en-Provence i Rennes savršeno je ako želite putovati u Rennes u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Aix-en-Provence ili Rennes.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Aix-en-Provence i Rennes koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Aix-en-Provence Rennes

Grad polaska
Aix-en-Provence
Francuska
Provansa-Alpe-Azurna obala
Grad odredišta
Rennes
Francuska
Brittany
Udaljenost
752 km
Izravna veza
Da, izravna veza dijeljenje prijevoza, autobus i vlak
Pretražite karte za Aix-en-Provence Rennes
Pronađite smještaj u Rennes
Lako organizirajte svoje putovanje između Aix-en-Provence i Rennes uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Aix-en-Provence i Rennes uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Aix-en-Provence i Rennes koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su SNCF, TGV Lyria, OUIGO, Blablabus ili Eurolines kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Aix-en-Provence i Rennes!

Usporedba načina prijevoza između Aix-en-Provence i Rennes

Prednosti i mane putovanja autobusom od Aix-en-Provence do Rennes?
Cijena Cijene autobusnih karata između Aix-en-Provence i Rennes često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Rennes (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Aix-en-Provence i Rennes, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Udobnost Aix-en-Provence Rennes autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Aix-en-Provence do Rennes većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Rennes kako bi prevalili udaljenost od 752 km.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Aix-en-Provence do Rennes?
Pristupačnost Željezničke stanice u Aix-en-Provence ili Rennes nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Ubrzati Aix-en-Provence Rennes vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
trošak Karte za vlak za Aix-en-Provence Rennes mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Aix-en-Provence do Rennes može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci letenja između Aix-en-Provence i Rennes?
Ubrzati Zrakoplovi između Aix-en-Provence i Rennes najbrži su način prijevoza za putovanje od 752 km između Aix-en-Provence i Rennes.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Aix-en-Provence do Rennes, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Cijena Avionske karte od Aix-en-Provence do Rennes mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Rennes često moraju ranije stići u Aix-en-Provence zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Aix-en-Provence do Rennes?
Ekonomski Aix-en-Provence Rennes zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Aix-en-Provence u Rennes zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Aix-en-Provence i Rennes može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.

Odakle ići u Aix-en-Provence? Gdje ćemo doći do Rennes?

Polazne autobusne stanice u Aix-en-Provence

Aix en Provence
Kartica
Aix-en-Provence
Kartica
Aix en Provence - Bus Gare SNCF
Kartica
Aix Gare TGV
Kartica
Aix Les Milles Parc Club Golf
Kartica
Aix Les Milles Charles Duchesne
Kartica

Polazne stanice u Aix-en-Provence

Aix-en-Provence-TGV
Kartica
Aix-en-Provence
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Rennes

Rennes
Kartica

Dolazne stanice u Rennes

Rennes
Kartica

Dolazne zračne luke u Rennes

Rennes Bretagne
Kartica
Pretražite karte za Aix-en-Provence Rennes
Pronađite smještaj u Rennes

Autobus Aix-en-Provence Rennes

Učestalost polazaka za Aix-en-Provence iz Rennes ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Rennes, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Vrijeme putovanja autobusom između Aix-en-Provence i Rennes obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Rennes za vaš datum putovanja.

Autobusi između Aix-en-Provence i Rennes obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Većina autobusnih prijevoznika dopušta putnicima da jedu ili piju u autobusima Aix-en-Provence-Rennes, neki čak nude i snack uslugu gdje možete kupiti piće ili sendvič. Ipak, preporuča se provjeriti posebne politike svake tvrtke prije putovanja.

Autobusne tvrtke Aix-en-Provence Rennes

Blablabus
Blablabus
Eurolines
Eurolines
Isilines
Isilines
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
CarsTreize
CarsTreize
Pretražite autobusne karte za Aix-en-Provence Rennes

Vlakovi iz Aix-en-Provence u Rennes

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Aix-en-Provence i Rennes barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Aix-en-Provence i Rennes ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Rennes sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Aix-en-Provence i Rennes. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Aix-en-Provence i Rennes.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Aix-en-Provence i Rennes postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Željezničke tvrtke između Aix-en-Provence i Rennes

SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
OUIGO
OUIGO
Traži karte za vlak Aix-en-Provence Rennes

Letovi Aix-en-Provence Rennes

Airlines Aix-en-Provence Rennes

Hop!
Hop!
ASL Airlines France
ASL Airlines France
Air France
Air France
Volotea
Volotea
Traži letove Aix-en-Provence Rennes

Zajedničko putovanje Aix-en-Provence Rennes

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Aix-en-Provence i Rennes, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Aix-en-Provence i Rennes ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Aix-en-Provence-Rennes, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Aix-en-Provence i Rennes također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Aix-en-Provence i Rennes ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Aix-en-Provence Rennes

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Aix-en-Provence Rennes
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska