Preporučena ruta
Aix-en-Provence
Izravno putovanje do Pariz autobus, vlak, dijeljenje prijevoza
Pariz
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Aix-en-Provence
Putovanje autobus, vlak, dijeljenje prijevoza za Lyon
Lyon
Putovanje let, vlak, dijeljenje prijevoza, autobus za Pariz
Pariz
Saznajte cijene
Aix-en-Provence
Putovanje dijeljenje prijevoza, vlak, autobus za Valence
Valence
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza, autobus za Pariz
Pariz
Saznajte cijene

Kako doći iz Aix-en-Provence u Pariz?

Planirate li putovati u Aix-en-Provence iz Pariz i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Aix-en-Provence do Pariz, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Aix-en-Provence i Pariz, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (SNCF, OUIGO, TGV Lyria, Eurolines ili Blablabus), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Aix-en-Provence i Pariz, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Aix-en-Provence do Pariz.

Za vaše putovanje od Aix-en-Provence do Pariz imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Aix-en-Provence do Pariz

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Aix-en-Provence do Pariz, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Aix-en-Provence - Pariz vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Aix-en-Provence Pariz je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Aix-en-Provence Pariz

Mnogi letovi povezuju Aix-en-Provence s Pariz svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Pariz u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Aix-en-Provence Pariz

Rješenje zajedničkog putovanja između Aix-en-Provence i Pariz savršeno je ako želite putovati u Pariz u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Aix-en-Provence ili Pariz.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Aix-en-Provence i Pariz koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Aix-en-Provence Pariz

Grad polaska
Aix-en-Provence
Francuska
Provansa-Alpe-Azurna obala
Grad odredišta
Pariz
Francuska
Ile-de-France
Udaljenost
639 km
Izravna veza
Da, izravna veza autobus, vlak i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Aix-en-Provence Pariz
Pronađite smještaj u Pariz
Lako organizirajte svoje putovanje između Aix-en-Provence i Pariz uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Aix-en-Provence i Pariz uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Aix-en-Provence i Pariz koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su SNCF, OUIGO, TGV Lyria, Eurolines ili Blablabus kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Aix-en-Provence i Pariz!

Usporedba načina prijevoza između Aix-en-Provence i Pariz

Prednosti i mane putovanja vlakom od Aix-en-Provence do Pariz?
Krajolici Vlakovi između Aix-en-Provence i Pariz često nude prekrasan krajolik tijekom putovanja.
Pristupačnost Željezničke stanice u Aix-en-Provence ili Pariz nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
trošak Karte za vlak za Aix-en-Provence Pariz mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Aix-en-Provence do Pariz može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci letenja između Aix-en-Provence i Pariz?
Ubrzati Zrakoplovi između Aix-en-Provence i Pariz najbrži su način prijevoza za putovanje od 639 km između Aix-en-Provence i Pariz.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Aix-en-Provence do Pariz, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Cijena Avionske karte od Aix-en-Provence do Pariz mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Ekološki nedostaci Letovi iz Aix-en-Provence za Pariz imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Aix-en-Provence do Pariz?
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Aix-en-Provence u Pariz zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Aix-en-Provence i Pariz često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Aix-en-Provence Pariz morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Aix-en-Provence do Pariz?
Cijena Cijene autobusnih karata između Aix-en-Provence i Pariz često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Pariz (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Aix-en-Provence i Pariz obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Udobnost Aix-en-Provence Pariz autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Aix-en-Provence do Pariz većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Pariz kako bi prevalili udaljenost od 639 km.

Odakle ići u Aix-en-Provence? Gdje ćemo doći do Pariz?

Polazne autobusne stanice u Aix-en-Provence

Aix en Provence
Kartica
Aix en Provence - Bus Gare SNCF
Kartica
Aix-en-Provence
Kartica

Polazne stanice u Aix-en-Provence

Aix-en-Provence-TGV
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Pariz

Paris Galliéni
Kartica
Paris-Bercy
Kartica
Paris Porte d'Orléans
Kartica
Paris Quai de Bercy
Kartica
Paris-La Défense
Kartica
Aéroport Paris Charles de Gaulle - RoissyPole
Kartica

Dolazne stanice u Pariz

Paris-Gare-de-Lyon
Kartica
Marne-la-Vallée-Chessy
Kartica
Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV
Kartica
Paris-Bercy
Kartica

Dolazne zračne luke u Pariz

Paris Charles De Gaulle
Kartica
Paris Orly
Kartica
Pretražite karte za Aix-en-Provence Pariz
Pronađite smještaj u Pariz

Autobus Aix-en-Provence Pariz

Učestalost polazaka za Aix-en-Provence iz Pariz ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Pariz, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Aix-en-Provence-Pariz. Ova usluga se često naplaćuje.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Aix-en-Provence-Pariz izazvat će dodatne troškove.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Aix-en-Provence - Pariz ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Aix-en-Provence-Pariz na Vivanoda.

Autobusne tvrtke Aix-en-Provence Pariz

Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Isilines
Isilines
Pretražite autobusne karte za Aix-en-Provence Pariz

Vlakovi iz Aix-en-Provence u Pariz

Karte za vlak između Aix-en-Provence i Pariz mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Aix-en-Provence i Pariz. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Aix-en-Provence i Pariz barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Vlakovi između Aix-en-Provence i Pariz opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Željezničke tvrtke između Aix-en-Provence i Pariz

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
TGV Lyria
TGV Lyria
Traži karte za vlak Aix-en-Provence Pariz

Letovi Aix-en-Provence Pariz

Airlines Aix-en-Provence Pariz

Air France
Air France
Traži letove Aix-en-Provence Pariz

Zajedničko putovanje Aix-en-Provence Pariz

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Aix-en-Provence i Pariz. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Trajanje zajedničkog putovanja između Aix-en-Provence i Pariz također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Aix-en-Provence i Pariz ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Aix-en-Provence-Pariz, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Aix-en-Provence Pariz

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Aix-en-Provence Pariz
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska