Preporučena ruta
Aix-en-Provence
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza, autobus za Lyon
Lyon
Putovanje let, vlak, dijeljenje prijevoza, autobus za Metz
Metz
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Aix-en-Provence
Izravno putovanje do Metz autobus, dijeljenje prijevoza, vlak
Metz
Saznajte cijene
Aix-en-Provence
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus za Dijon
Dijon
Putovanje autobus, vlak, dijeljenje prijevoza za Metz
Metz
Saznajte cijene

Kako doći iz Aix-en-Provence u Metz?

Planirate li putovati u Aix-en-Provence iz Metz i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Aix-en-Provence do Metz, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Aix-en-Provence i Metz, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (SNCF, TGV Lyria, OUIGO, Blablabus ili FlixBus), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Aix-en-Provence i Metz, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Aix-en-Provence do Metz.

Za vaše putovanje od Aix-en-Provence do Metz imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Aix-en-Provence do Metz

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Aix-en-Provence do Metz, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Aix-en-Provence - Metz vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Aix-en-Provence Metz je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Aix-en-Provence Metz

Mnogi letovi povezuju Aix-en-Provence s Metz svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Metz u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Aix-en-Provence Metz

Rješenje zajedničkog putovanja između Aix-en-Provence i Metz savršeno je ako želite putovati u Metz u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Aix-en-Provence ili Metz.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Aix-en-Provence i Metz koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Aix-en-Provence Metz

Grad polaska
Aix-en-Provence
Francuska
Provansa-Alpe-Azurna obala
Grad odredišta
Metz
Francuska
Lorraine
Udaljenost
624 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Aix-en-Provence Metz
Pronađite smještaj u Metz
Lako organizirajte svoje putovanje između Aix-en-Provence i Metz uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Aix-en-Provence i Metz uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Aix-en-Provence i Metz koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su SNCF, TGV Lyria, OUIGO, Blablabus ili FlixBus kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Aix-en-Provence i Metz!

Usporedba načina prijevoza između Aix-en-Provence i Metz

Prednosti i mane putovanja vlakom od Aix-en-Provence do Metz?
Pristupačnost Željezničke stanice u Aix-en-Provence ili Metz nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Ubrzati Aix-en-Provence Metz vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Aix-en-Provence do Metz može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
trošak Karte za vlak za Aix-en-Provence Metz mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Aix-en-Provence do Metz?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Aix-en-Provence i Metz obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Aix-en-Provence i Metz često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Metz (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Vrijeme putovanja Autobusi od Aix-en-Provence do Metz većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Metz kako bi prevalili udaljenost od 624 km.
Udobnost Aix-en-Provence Metz autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Prednosti i nedostaci letenja između Aix-en-Provence i Metz?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Aix-en-Provence do Metz, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između Aix-en-Provence i Metz najbrži su način prijevoza za putovanje od 624 km između Aix-en-Provence i Metz.
Ekološki nedostaci Letovi iz Aix-en-Provence za Metz imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Cijena Avionske karte od Aix-en-Provence do Metz mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Aix-en-Provence do Metz?
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Aix-en-Provence u Metz zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Ekonomski Aix-en-Provence Metz zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Aix-en-Provence i Metz može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.

Odakle ići u Aix-en-Provence? Gdje ćemo doći do Metz?

Polazne autobusne stanice u Aix-en-Provence

Aix en Provence
Kartica
Aix en Provence - Bus Gare SNCF
Kartica
Aix-en-Provence
Kartica

Polazne stanice u Aix-en-Provence

Aix-en-Provence-TGV
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Metz

Metz
Kartica

Dolazne stanice u Metz

Metz-Ville
Kartica
Lorraine-TGV
Kartica

Dolazne zračne luke u Metz

Metz-Nancy-Lorraine
Kartica
Pretražite karte za Aix-en-Provence Metz
Pronađite smještaj u Metz

Autobus Aix-en-Provence Metz

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Aix-en-Provence-Metz. Ova usluga se često naplaćuje.

Učestalost polazaka za Aix-en-Provence iz Metz ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Metz, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Aix-en-Provence-Metz izazvat će dodatne troškove.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Aix-en-Provence - Metz ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Aix-en-Provence-Metz na Vivanoda.

Autobusne tvrtke Aix-en-Provence Metz

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Isilines
Isilines
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Pretražite autobusne karte za Aix-en-Provence Metz

Vlakovi iz Aix-en-Provence u Metz

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Aix-en-Provence i Metz. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Karte za vlak između Aix-en-Provence i Metz mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Aix-en-Provence i Metz postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Aix-en-Provence i Metz barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Željezničke tvrtke između Aix-en-Provence i Metz

SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
OUIGO
OUIGO
Traži karte za vlak Aix-en-Provence Metz

Letovi Aix-en-Provence Metz

Airlines Aix-en-Provence Metz

Hop!
Hop!
Traži letove Aix-en-Provence Metz

Zajedničko putovanje Aix-en-Provence Metz

Trajanje zajedničkog putovanja između Aix-en-Provence i Metz također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Aix-en-Provence i Metz ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Aix-en-Provence-Metz, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Aix-en-Provence i Metz. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Aix-en-Provence i Metz, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Aix-en-Provence Metz

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Aix-en-Provence Metz
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska