Preporučena ruta
Aix-en-Provence
Izravno putovanje do Reims vlak, dijeljenje prijevoza, autobus
Reims
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Aix-en-Provence
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus, vlak za Pariz
Pariz
Putovanje autobus, vlak, dijeljenje prijevoza za Reims
Reims
Saznajte cijene
Aix-en-Provence
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Dijon
Dijon
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza za Reims
Reims
Saznajte cijene

Kako doći iz Aix-en-Provence u Reims?

Planirate li putovati u Aix-en-Provence iz Reims i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Aix-en-Provence do Reims, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Aix-en-Provence i Reims, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (SNCF, OUIGO, Isilines, Blablabus ili ALSA), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Aix-en-Provence i Reims, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Aix-en-Provence do Reims.

Za vaše putovanje od Aix-en-Provence do Reims imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Aix-en-Provence do Reims

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Aix-en-Provence do Reims, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Aix-en-Provence - Reims vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Aix-en-Provence Reims je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Zajedničko putovanje Aix-en-Provence Reims

Rješenje zajedničkog putovanja između Aix-en-Provence i Reims savršeno je ako želite putovati u Reims u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Aix-en-Provence ili Reims.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Aix-en-Provence i Reims koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Aix-en-Provence Reims

Grad polaska
Aix-en-Provence
Francuska
Provansa-Alpe-Azurna obala
Grad odredišta
Reims
Francuska
Champagne-Ardenne
Udaljenost
647 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Aix-en-Provence Reims
Pronađite smještaj u Reims
Lako organizirajte svoje putovanje između Aix-en-Provence i Reims uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Aix-en-Provence i Reims uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Aix-en-Provence i Reims koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su SNCF, OUIGO, Isilines, Blablabus ili ALSA kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Aix-en-Provence i Reims!

Usporedba načina prijevoza između Aix-en-Provence i Reims

Prednosti i mane putovanja vlakom od Aix-en-Provence do Reims?
Ubrzati Aix-en-Provence Reims vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Aix-en-Provence do Reims može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Aix-en-Provence do Reims?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Aix-en-Provence i Reims, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Vrijeme putovanja Autobusi od Aix-en-Provence do Reims većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Reims kako bi prevalili udaljenost od 647 km.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Aix-en-Provence do Reims?
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Aix-en-Provence u Reims zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.

Odakle ići u Aix-en-Provence? Gdje ćemo doći do Reims?

Polazne autobusne stanice u Aix-en-Provence

Aix en Provence
Kartica
Aix en Provence - Bus Gare SNCF
Kartica
Aix-en-Provence
Kartica

Polazne stanice u Aix-en-Provence

Aix-en-Provence-TGV
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Reims

Reims
Kartica
Reims Gare SNCF
Kartica

Dolazne stanice u Reims

Reims
Kartica
Champagne-Ardenne-TGV
Kartica
Pretražite karte za Aix-en-Provence Reims
Pronađite smještaj u Reims

Autobus Aix-en-Provence Reims

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Aix-en-Provence-Reims izazvat će dodatne troškove.

Autobusi između Aix-en-Provence i Reims obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Učestalost polazaka za Aix-en-Provence iz Reims ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Reims, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Autobusne tvrtke Aix-en-Provence Reims

Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
ALSA
ALSA
reims-paris.com
reims-paris.com
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Pretražite autobusne karte za Aix-en-Provence Reims

Vlakovi iz Aix-en-Provence u Reims

Karte za vlak između Aix-en-Provence i Reims mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Aix-en-Provence i Reims. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Aix-en-Provence i Reims.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Aix-en-Provence i Reims barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Željezničke tvrtke između Aix-en-Provence i Reims

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Traži karte za vlak Aix-en-Provence Reims

Zajedničko putovanje Aix-en-Provence Reims

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Aix-en-Provence i Reims ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Aix-en-Provence-Reims, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Aix-en-Provence i Reims. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Aix-en-Provence Reims

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Aix-en-Provence Reims
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska