Aix-en-Provence
Izravno putovanje do Lyon autobus, vlak, dijeljenje prijevoza
Lyon
Saznajte cijene

Kako doći iz Aix-en-Provence u Lyon?

Planirate li putovati u Aix-en-Provence iz Lyon i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Aix-en-Provence do Lyon, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Aix-en-Provence i Lyon, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (SNCF, TGV Lyria, OUIGO, Blablabus ili FlixBus), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Aix-en-Provence i Lyon, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Aix-en-Provence do Lyon.

Za vaše putovanje od Aix-en-Provence do Lyon imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Aix-en-Provence do Lyon

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Aix-en-Provence do Lyon, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Aix-en-Provence - Lyon vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Aix-en-Provence Lyon je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Zajedničko putovanje Aix-en-Provence Lyon

Rješenje zajedničkog putovanja između Aix-en-Provence i Lyon savršeno je ako želite putovati u Lyon u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Aix-en-Provence ili Lyon.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Aix-en-Provence i Lyon koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Aix-en-Provence Lyon

Grad polaska
Aix-en-Provence
Francuska
Provansa-Alpe-Azurna obala
Grad odredišta
Lyon
Francuska
Rhône-Alpe
Udaljenost
254 km
Izravna veza
Da, izravna veza autobus, vlak i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Aix-en-Provence Lyon
Pronađite smještaj u Lyon
Lako organizirajte svoje putovanje između Aix-en-Provence i Lyon uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Aix-en-Provence i Lyon uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Aix-en-Provence i Lyon koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su SNCF, TGV Lyria, OUIGO, Blablabus ili FlixBus kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Aix-en-Provence i Lyon!

Usporedba načina prijevoza između Aix-en-Provence i Lyon

Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Aix-en-Provence do Lyon?
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Aix-en-Provence do Lyon.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Aix-en-Provence i Lyon često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Aix-en-Provence i Lyon.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Aix-en-Provence Lyon morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Aix-en-Provence do Lyon?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Aix-en-Provence i Lyon obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Aix-en-Provence i Lyon često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Lyon (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Udobnost Aix-en-Provence Lyon autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Aix-en-Provence do Lyon većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Lyon kako bi prevalili udaljenost od 254 km.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Aix-en-Provence do Lyon?
Ekološki Vlak Aix-en-Provence Lyon smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Krajolici Vlakovi između Aix-en-Provence i Lyon često nude prekrasan krajolik tijekom putovanja.
trošak Karte za vlak za Aix-en-Provence Lyon mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Aix-en-Provence do Lyon može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.

Odakle ići u Aix-en-Provence? Gdje ćemo doći do Lyon?

Polazne autobusne stanice u Aix-en-Provence

Aix en Provence
Kartica
Aix en Provence - Bus Gare SNCF
Kartica
Aix-en-Provence
Kartica

Polazne stanice u Aix-en-Provence

Aix-en-Provence-TGV
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Lyon

Lyon
Kartica
Lyon Part-Dieu - Gare routière Villette
Kartica
Lyon Aéroport
Kartica
Aéroport Lyon-St-Exupéry
Kartica

Dolazne stanice u Lyon

Lyon-Part-Dieu
Kartica
Lyon-Perrache
Kartica
Lyon-Jean-Macé
Kartica
Lyon-Vaise
Kartica
Lyon-St-Exupéry-TGV
Kartica
Pretražite karte za Aix-en-Provence Lyon
Pronađite smještaj u Lyon

Autobus Aix-en-Provence Lyon

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Aix-en-Provence-Lyon, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Autobusi između Aix-en-Provence i Lyon obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Učestalost polazaka za Aix-en-Provence iz Lyon ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Lyon, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Aix-en-Provence-Lyon. Ova usluga se često naplaćuje.

Autobusne tvrtke Aix-en-Provence Lyon

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Isilines
Isilines
Pretražite autobusne karte za Aix-en-Provence Lyon

Vlakovi iz Aix-en-Provence u Lyon

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Aix-en-Provence i Lyon ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Lyon sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Aix-en-Provence i Lyon. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Aix-en-Provence i Lyon.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Aix-en-Provence i Lyon barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Vlakovi između Aix-en-Provence i Lyon opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Željezničke tvrtke između Aix-en-Provence i Lyon

SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
OUIGO
OUIGO
Traži karte za vlak Aix-en-Provence Lyon

Zajedničko putovanje Aix-en-Provence Lyon

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Aix-en-Provence u Lyon kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Aix-en-Provence i Lyon ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Aix-en-Provence-Lyon, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Aix-en-Provence i Lyon također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Aix-en-Provence i Lyon ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Aix-en-Provence Lyon

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Aix-en-Provence Lyon
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska