Preporučena ruta
Aix-en-Provence
Izravno putovanje do Limoges vlak, dijeljenje prijevoza, autobus
Limoges
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Aix-en-Provence
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus, vlak za Lyon
Lyon
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza, autobus za Limoges
Limoges
Saznajte cijene

Kako doći iz Aix-en-Provence u Limoges?

Planirate li putovati u Aix-en-Provence iz Limoges i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Aix-en-Provence do Limoges, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Aix-en-Provence i Limoges, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (SNCF, TGV Lyria, OUIGO, Blablabus ili FlixBus), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Aix-en-Provence i Limoges, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Aix-en-Provence do Limoges.

Za vaše putovanje od Aix-en-Provence do Limoges imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Aix-en-Provence do Limoges

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Aix-en-Provence do Limoges, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Aix-en-Provence - Limoges vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Aix-en-Provence Limoges je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Zajedničko putovanje Aix-en-Provence Limoges

Rješenje zajedničkog putovanja između Aix-en-Provence i Limoges savršeno je ako želite putovati u Limoges u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Aix-en-Provence ili Limoges.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Aix-en-Provence i Limoges koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Aix-en-Provence Limoges

Grad polaska
Aix-en-Provence
Francuska
Provansa-Alpe-Azurna obala
Grad odredišta
Limoges
Francuska
Limousin
Udaljenost
419 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Aix-en-Provence Limoges
Pronađite smještaj u Limoges
Lako organizirajte svoje putovanje između Aix-en-Provence i Limoges uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Aix-en-Provence i Limoges uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Aix-en-Provence i Limoges koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su SNCF, TGV Lyria, OUIGO, Blablabus ili FlixBus kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Aix-en-Provence i Limoges!

Usporedba načina prijevoza između Aix-en-Provence i Limoges

Prednosti i mane putovanja vlakom od Aix-en-Provence do Limoges?
Udobnost Vlakovi između Aix-en-Provence i Limoges općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Aix-en-Provence do Limoges može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Aix-en-Provence do Limoges?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Aix-en-Provence i Limoges, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Vrijeme putovanja Autobusi od Aix-en-Provence do Limoges većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Limoges kako bi prevalili udaljenost od 419 km.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Aix-en-Provence do Limoges?
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Aix-en-Provence i Limoges često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Aix-en-Provence Limoges morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.

Odakle ići u Aix-en-Provence? Gdje ćemo doći do Limoges?

Polazne autobusne stanice u Aix-en-Provence

Aix en Provence
Kartica
Aix en Provence - Bus Gare SNCF
Kartica
Aix-en-Provence
Kartica

Polazne stanice u Aix-en-Provence

Aix-en-Provence-TGV
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Limoges

Limoges
Kartica

Dolazne stanice u Limoges

Limoges-Bénédictins
Kartica
Pretražite karte za Aix-en-Provence Limoges
Pronađite smještaj u Limoges

Autobus Aix-en-Provence Limoges

Učestalost polazaka za Aix-en-Provence iz Limoges ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Limoges, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Aix-en-Provence-Limoges. Ova usluga se često naplaćuje.

Većina autobusa koji putuju između Aix-en-Provence i Limoges noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Autobusne tvrtke Aix-en-Provence Limoges

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Isilines
Isilines
Pretražite autobusne karte za Aix-en-Provence Limoges

Vlakovi iz Aix-en-Provence u Limoges

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Aix-en-Provence i Limoges barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Aix-en-Provence i Limoges. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Aix-en-Provence i Limoges postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Željezničke tvrtke između Aix-en-Provence i Limoges

SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
OUIGO
OUIGO
Traži karte za vlak Aix-en-Provence Limoges

Zajedničko putovanje Aix-en-Provence Limoges

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Aix-en-Provence i Limoges ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Aix-en-Provence i Limoges. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Aix-en-Provence i Limoges ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Aix-en-Provence-Limoges, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Aix-en-Provence Limoges

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Aix-en-Provence Limoges
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska