Preporučena ruta
Aix-en-Provence
Izravno putovanje do Annecy vlak, dijeljenje prijevoza, autobus
Annecy
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Aix-en-Provence
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus, vlak za Valence
Valence
Putovanje vlak, autobus, dijeljenje prijevoza za Annecy
Annecy
Saznajte cijene
Aix-en-Provence
Putovanje dijeljenje prijevoza, vlak, autobus za Lyon
Lyon
Putovanje autobus, vlak, dijeljenje prijevoza za Annecy
Annecy
Saznajte cijene

Kako doći iz Aix-en-Provence u Annecy?

Planirate li putovati u Aix-en-Provence iz Annecy i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Aix-en-Provence do Annecy, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Aix-en-Provence i Annecy, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (SNCF, TGV Lyria, OUIGO, Isilines ili FlixBus), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Aix-en-Provence i Annecy, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Aix-en-Provence do Annecy.

Za vaše putovanje od Aix-en-Provence do Annecy imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Aix-en-Provence do Annecy

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Aix-en-Provence do Annecy, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Aix-en-Provence - Annecy vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Aix-en-Provence Annecy je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Zajedničko putovanje Aix-en-Provence Annecy

Rješenje zajedničkog putovanja između Aix-en-Provence i Annecy savršeno je ako želite putovati u Annecy u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Aix-en-Provence ili Annecy.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Aix-en-Provence i Annecy koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Aix-en-Provence Annecy

Grad polaska
Aix-en-Provence
Francuska
Provansa-Alpe-Azurna obala
Grad odredišta
Annecy
Francuska
Rhône-Alpe
Udaljenost
269 km
Izravna veza
Da, izravna veza vlak, dijeljenje prijevoza i autobus
Pretražite karte za Aix-en-Provence Annecy
Pronađite smještaj u Annecy
Lako organizirajte svoje putovanje između Aix-en-Provence i Annecy uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Aix-en-Provence i Annecy uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Aix-en-Provence i Annecy koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su SNCF, TGV Lyria, OUIGO, Isilines ili FlixBus kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Aix-en-Provence i Annecy!

Usporedba načina prijevoza između Aix-en-Provence i Annecy

Prednosti i mane putovanja vlakom od Aix-en-Provence do Annecy?
Udobnost Vlakovi između Aix-en-Provence i Annecy općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
Ubrzati Aix-en-Provence Annecy vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Aix-en-Provence do Annecy može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
trošak Karte za vlak za Aix-en-Provence Annecy mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Aix-en-Provence do Annecy?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Aix-en-Provence i Annecy, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Cijena Cijene autobusnih karata između Aix-en-Provence i Annecy često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Annecy (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Vrijeme putovanja Autobusi od Aix-en-Provence do Annecy većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Annecy kako bi prevalili udaljenost od 269 km.
Udobnost Aix-en-Provence Annecy autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Aix-en-Provence do Annecy?
Ekonomski Aix-en-Provence Annecy zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Aix-en-Provence do Annecy.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Aix-en-Provence i Annecy može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Aix-en-Provence i Annecy.

Odakle ići u Aix-en-Provence? Gdje ćemo doći do Annecy?

Polazne autobusne stanice u Aix-en-Provence

Aix en Provence
Kartica
Aix en Provence - Bus Gare SNCF
Kartica
Aix-en-Provence
Kartica

Polazne stanice u Aix-en-Provence

Aix-en-Provence-TGV
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Annecy

Annecy
Kartica

Dolazne stanice u Annecy

Annecy
Kartica
Pretražite karte za Aix-en-Provence Annecy
Pronađite smještaj u Annecy

Autobus Aix-en-Provence Annecy

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Aix-en-Provence - Annecy ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Aix-en-Provence-Annecy na Vivanoda.

Učestalost polazaka za Aix-en-Provence iz Annecy ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Annecy, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Većina autobusa koji putuju između Aix-en-Provence i Annecy noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Aix-en-Provence-Annecy izazvat će dodatne troškove.

Autobusne tvrtke Aix-en-Provence Annecy

Isilines
Isilines
FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Eurolines
Eurolines
Altibus
Altibus
Pretražite autobusne karte za Aix-en-Provence Annecy

Vlakovi iz Aix-en-Provence u Annecy

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Aix-en-Provence i Annecy. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Aix-en-Provence i Annecy.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Aix-en-Provence i Annecy. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Aix-en-Provence i Annecy barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Aix-en-Provence i Annecy postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Željezničke tvrtke između Aix-en-Provence i Annecy

SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
OUIGO
OUIGO
Traži karte za vlak Aix-en-Provence Annecy

Zajedničko putovanje Aix-en-Provence Annecy

Trajanje zajedničkog putovanja između Aix-en-Provence i Annecy također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Aix-en-Provence i Annecy. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Aix-en-Provence i Annecy ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Aix-en-Provence-Annecy, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Aix-en-Provence Annecy

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Aix-en-Provence Annecy
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska