Preporučena ruta
Aix-en-Provence
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza, autobus za Lyon
Lyon
Putovanje let, vlak, autobus, dijeljenje prijevoza za Lille
Lille
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Aix-en-Provence
Izravno putovanje do Lille autobus, dijeljenje prijevoza, vlak
Lille
Saznajte cijene
Aix-en-Provence
Putovanje dijeljenje prijevoza, vlak, autobus za Pariz
Pariz
Putovanje autobus, vlak, dijeljenje prijevoza za Lille
Lille
Saznajte cijene

Kako doći iz Aix-en-Provence u Lille?

Planirate li putovati u Aix-en-Provence iz Lille i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Aix-en-Provence do Lille, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Aix-en-Provence i Lille, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Eurostar, SNCF, TGV Lyria, ALSA ili Eurolines), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Aix-en-Provence i Lille, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Aix-en-Provence do Lille.

Za vaše putovanje od Aix-en-Provence do Lille imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Aix-en-Provence do Lille

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Aix-en-Provence do Lille, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Aix-en-Provence - Lille vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Aix-en-Provence Lille je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Aix-en-Provence Lille

Mnogi letovi povezuju Aix-en-Provence s Lille svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Lille u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Aix-en-Provence Lille

Rješenje zajedničkog putovanja između Aix-en-Provence i Lille savršeno je ako želite putovati u Lille u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Aix-en-Provence ili Lille.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Aix-en-Provence i Lille koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Aix-en-Provence Lille

Grad polaska
Aix-en-Provence
Francuska
Provansa-Alpe-Azurna obala
Grad odredišta
Lille
Francuska
Nord-Pas de Calais
Udaljenost
811 km
Izravna veza
Da, izravna veza autobus, dijeljenje prijevoza i vlak
Pretražite karte za Aix-en-Provence Lille
Pronađite smještaj u Lille
Lako organizirajte svoje putovanje između Aix-en-Provence i Lille uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Aix-en-Provence i Lille uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Aix-en-Provence i Lille koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Eurostar, SNCF, TGV Lyria, ALSA ili Eurolines kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Aix-en-Provence i Lille!

Usporedba načina prijevoza između Aix-en-Provence i Lille

Prednosti i mane putovanja autobusom od Aix-en-Provence do Lille?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Aix-en-Provence i Lille obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Aix-en-Provence i Lille, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Vrijeme putovanja Autobusi od Aix-en-Provence do Lille većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Lille kako bi prevalili udaljenost od 811 km.
Udobnost Aix-en-Provence Lille autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Prednosti i nedostaci letenja između Aix-en-Provence i Lille?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Aix-en-Provence do Lille, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između Aix-en-Provence i Lille najbrži su način prijevoza za putovanje od 811 km između Aix-en-Provence i Lille.
Ekološki nedostaci Letovi iz Aix-en-Provence za Lille imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Lille često moraju ranije stići u Aix-en-Provence zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Aix-en-Provence do Lille?
Pristupačnost Željezničke stanice u Aix-en-Provence ili Lille nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Ubrzati Aix-en-Provence Lille vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Aix-en-Provence do Lille može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
trošak Karte za vlak za Aix-en-Provence Lille mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Aix-en-Provence do Lille?
Ekonomski Aix-en-Provence Lille zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Aix-en-Provence i Lille često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Aix-en-Provence i Lille može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Aix-en-Provence Lille morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.

Odakle ići u Aix-en-Provence? Gdje ćemo doći do Lille?

Polazne autobusne stanice u Aix-en-Provence

Aix en Provence
Kartica
Aix en Provence - Bus Gare SNCF
Kartica
Aix-en-Provence
Kartica

Polazne stanice u Aix-en-Provence

Aix-en-Provence-TGV
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Lille

Lille Europe
Kartica

Dolazne stanice u Lille

Lille Europe
Kartica
Lille Flandres
Kartica

Dolazne zračne luke u Lille

Lille-Lesquin
Kartica
Pretražite karte za Aix-en-Provence Lille
Pronađite smještaj u Lille

Autobus Aix-en-Provence Lille

Većina autobusa koji putuju između Aix-en-Provence i Lille noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Aix-en-Provence - Lille ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Aix-en-Provence-Lille na Vivanoda.

Autobusi između Aix-en-Provence i Lille obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Učestalost polazaka za Aix-en-Provence iz Lille ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Lille, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Autobusne tvrtke Aix-en-Provence Lille

ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Aix-en-Provence Lille

Vlakovi iz Aix-en-Provence u Lille

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Aix-en-Provence i Lille. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Aix-en-Provence i Lille.

Karte za vlak između Aix-en-Provence i Lille mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Aix-en-Provence i Lille. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Aix-en-Provence i Lille ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Lille sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Željezničke tvrtke između Aix-en-Provence i Lille

Eurostar
Eurostar
SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
OUIGO
OUIGO
Traži karte za vlak Aix-en-Provence Lille

Letovi Aix-en-Provence Lille

Airlines Aix-en-Provence Lille

Air France
Air France
Traži letove Aix-en-Provence Lille

Zajedničko putovanje Aix-en-Provence Lille

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Aix-en-Provence i Lille. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Trajanje zajedničkog putovanja između Aix-en-Provence i Lille također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Aix-en-Provence u Lille kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Aix-en-Provence Lille

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Aix-en-Provence Lille
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska