Aix-en-Provence
Izravno putovanje do Grenoble autobus, dijeljenje prijevoza, vlak
Grenoble
Saznajte cijene

Kako doći iz Aix-en-Provence u Grenoble?

Planirate li putovati u Aix-en-Provence iz Grenoble i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Aix-en-Provence do Grenoble, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Aix-en-Provence i Grenoble, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (SNCF, TGV Lyria, OUIGO, Blablabus ili FlixBus), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Aix-en-Provence i Grenoble, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Aix-en-Provence do Grenoble.

Za vaše putovanje od Aix-en-Provence do Grenoble imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Aix-en-Provence do Grenoble

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Aix-en-Provence do Grenoble, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Aix-en-Provence - Grenoble vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Aix-en-Provence Grenoble je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Zajedničko putovanje Aix-en-Provence Grenoble

Rješenje zajedničkog putovanja između Aix-en-Provence i Grenoble savršeno je ako želite putovati u Grenoble u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Aix-en-Provence ili Grenoble.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Aix-en-Provence i Grenoble koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Aix-en-Provence Grenoble

Grad polaska
Aix-en-Provence
Francuska
Provansa-Alpe-Azurna obala
Grad odredišta
Grenoble
Francuska
Rhône-Alpes
Udaljenost
187 km
Izravna veza
Da, izravna veza autobus, dijeljenje prijevoza i vlak
Pretražite karte za Aix-en-Provence Grenoble
Pronađite smještaj u Grenoble
Lako organizirajte svoje putovanje između Aix-en-Provence i Grenoble uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Aix-en-Provence i Grenoble uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Aix-en-Provence i Grenoble koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su SNCF, TGV Lyria, OUIGO, Blablabus ili FlixBus kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Aix-en-Provence i Grenoble!

Usporedba načina prijevoza između Aix-en-Provence i Grenoble

Prednosti i mane putovanja vlakom od Aix-en-Provence do Grenoble?
Pristupačnost Željezničke stanice u Aix-en-Provence ili Grenoble nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Ekološki Vlak Aix-en-Provence Grenoble smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Aix-en-Provence do Grenoble može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
trošak Karte za vlak za Aix-en-Provence Grenoble mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Aix-en-Provence do Grenoble?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Aix-en-Provence i Grenoble, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Cijena Cijene autobusnih karata između Aix-en-Provence i Grenoble često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Grenoble (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Vrijeme putovanja Autobusi od Aix-en-Provence do Grenoble većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Grenoble kako bi prevalili udaljenost od 187 km.
Udobnost Aix-en-Provence Grenoble autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Aix-en-Provence do Grenoble?
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Aix-en-Provence u Grenoble zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Aix-en-Provence i Grenoble često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Aix-en-Provence Grenoble morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.

Odakle ići u Aix-en-Provence? Gdje ćemo doći do Grenoble?

Polazne autobusne stanice u Aix-en-Provence

Aix en Provence
Kartica
Aix en Provence - Bus Gare SNCF
Kartica
Aix-en-Provence
Kartica
Aix Gare TGV
Kartica
Aix Les Milles Parc Club Golf
Kartica
Aix Les Milles Charles Duchesne
Kartica

Polazne stanice u Aix-en-Provence

Aix-en-Provence-TGV
Kartica
Aix-en-Provence
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Grenoble

Grenoble
Kartica
Grenoble
Kartica
Grenoble Résistance
Kartica

Dolazne stanice u Grenoble

Grenoble
Kartica
Grenoble U.-Gières
Kartica
Pretražite karte za Aix-en-Provence Grenoble
Pronađite smještaj u Grenoble

Autobus Aix-en-Provence Grenoble

Učestalost polazaka za Aix-en-Provence iz Grenoble ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Grenoble, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Većina autobusa koji putuju između Aix-en-Provence i Grenoble noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Aix-en-Provence-Grenoble. Ova usluga se često naplaćuje.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Aix-en-Provence-Grenoble, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Autobusne tvrtke Aix-en-Provence Grenoble

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Isilines
Isilines
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
CarsTreize
CarsTreize
Pretražite autobusne karte za Aix-en-Provence Grenoble

Vlakovi iz Aix-en-Provence u Grenoble

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Aix-en-Provence i Grenoble postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Aix-en-Provence i Grenoble barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Aix-en-Provence i Grenoble. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Aix-en-Provence i Grenoble ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Grenoble sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Željezničke tvrtke između Aix-en-Provence i Grenoble

SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
OUIGO
OUIGO
Traži karte za vlak Aix-en-Provence Grenoble

Zajedničko putovanje Aix-en-Provence Grenoble

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Aix-en-Provence i Grenoble. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Aix-en-Provence i Grenoble, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Aix-en-Provence i Grenoble također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Aix-en-Provence Grenoble

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Aix-en-Provence Grenoble
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska