Aix-en-Provence
Izravno putovanje do Perpignan autobus, vlak, dijeljenje prijevoza
Perpignan
Saznajte cijene

Kako doći iz Aix-en-Provence u Perpignan?

Planirate li putovati u Aix-en-Provence iz Perpignan i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Aix-en-Provence do Perpignan, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Aix-en-Provence i Perpignan, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (SNCF, TGV Lyria, Eurolines, Blablabus ili ALSA), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Aix-en-Provence i Perpignan, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Aix-en-Provence do Perpignan.

Za vaše putovanje od Aix-en-Provence do Perpignan imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Aix-en-Provence do Perpignan

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Aix-en-Provence do Perpignan, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Aix-en-Provence - Perpignan vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Aix-en-Provence Perpignan je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Zajedničko putovanje Aix-en-Provence Perpignan

Rješenje zajedničkog putovanja između Aix-en-Provence i Perpignan savršeno je ako želite putovati u Perpignan u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Aix-en-Provence ili Perpignan.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Aix-en-Provence i Perpignan koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Aix-en-Provence Perpignan

Grad polaska
Aix-en-Provence
Francuska
Provansa-Alpe-Azurna obala
Grad odredišta
Perpignan
Francuska
Languedoc-Roussillon
Udaljenost
227 km
Izravna veza
Da, izravna veza autobus, vlak i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Aix-en-Provence Perpignan
Pronađite smještaj u Perpignan
Lako organizirajte svoje putovanje između Aix-en-Provence i Perpignan uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Aix-en-Provence i Perpignan uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Aix-en-Provence i Perpignan koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su SNCF, TGV Lyria, Eurolines, Blablabus ili ALSA kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Aix-en-Provence i Perpignan!

Usporedba načina prijevoza između Aix-en-Provence i Perpignan

Prednosti i mane putovanja vlakom od Aix-en-Provence do Perpignan?
Ekološki Vlak Aix-en-Provence Perpignan smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Udobnost Vlakovi između Aix-en-Provence i Perpignan općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Aix-en-Provence do Perpignan može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
trošak Karte za vlak za Aix-en-Provence Perpignan mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Aix-en-Provence do Perpignan?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Aix-en-Provence i Perpignan, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Cijena Cijene autobusnih karata između Aix-en-Provence i Perpignan često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Perpignan (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Vrijeme putovanja Autobusi od Aix-en-Provence do Perpignan većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Perpignan kako bi prevalili udaljenost od 227 km.
Udobnost Aix-en-Provence Perpignan autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Aix-en-Provence do Perpignan?
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Aix-en-Provence do Perpignan.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Aix-en-Provence u Perpignan zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Aix-en-Provence i Perpignan.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.

Odakle ići u Aix-en-Provence? Gdje ćemo doći do Perpignan?

Polazne autobusne stanice u Aix-en-Provence

Aix en Provence
Kartica
Aix en Provence - Bus Gare SNCF
Kartica
Aix-en-Provence
Kartica
Aix Gare TGV
Kartica
Aix Les Milles Parc Club Golf
Kartica
Aix Les Milles Charles Duchesne
Kartica

Polazne stanice u Aix-en-Provence

Aix-en-Provence-TGV
Kartica
Aix-en-Provence
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Perpignan

Perpignan
Kartica

Dolazne stanice u Perpignan

Perpignan
Kartica
Pretražite karte za Aix-en-Provence Perpignan
Pronađite smještaj u Perpignan

Autobus Aix-en-Provence Perpignan

Većina autobusa koji putuju između Aix-en-Provence i Perpignan noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Vrijeme putovanja autobusom između Aix-en-Provence i Perpignan obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Perpignan za vaš datum putovanja.

Učestalost polazaka za Aix-en-Provence iz Perpignan ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Perpignan, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Aix-en-Provence-Perpignan izazvat će dodatne troškove.

Autobusne tvrtke Aix-en-Provence Perpignan

Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
ALSA
ALSA
FlixBus
FlixBus
Isilines
Isilines
CarsTreize
CarsTreize
Pretražite autobusne karte za Aix-en-Provence Perpignan

Vlakovi iz Aix-en-Provence u Perpignan

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Aix-en-Provence i Perpignan, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Aix-en-Provence i Perpignan ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Perpignan sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Aix-en-Provence i Perpignan postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Aix-en-Provence i Perpignan barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Željezničke tvrtke između Aix-en-Provence i Perpignan

SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
Traži karte za vlak Aix-en-Provence Perpignan

Zajedničko putovanje Aix-en-Provence Perpignan

Trajanje zajedničkog putovanja između Aix-en-Provence i Perpignan također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Aix-en-Provence i Perpignan. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Aix-en-Provence i Perpignan, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Aix-en-Provence Perpignan

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Aix-en-Provence Perpignan
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska