Aix-en-Provence
Izravno putovanje do Nimes vlak, autobus, dijeljenje prijevoza
Nimes
Saznajte cijene

Kako doći iz Aix-en-Provence u Nimes?

Planirate li putovati u Aix-en-Provence iz Nimes i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Aix-en-Provence do Nimes, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Aix-en-Provence i Nimes, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (SNCF, Blablacar, FlixBus ili ALSA), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Aix-en-Provence i Nimes, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Aix-en-Provence do Nimes.

Za vaše putovanje od Aix-en-Provence do Nimes imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Aix-en-Provence do Nimes

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Aix-en-Provence do Nimes, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Aix-en-Provence - Nimes vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Aix-en-Provence Nimes je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Zajedničko putovanje Aix-en-Provence Nimes

Rješenje zajedničkog putovanja između Aix-en-Provence i Nimes savršeno je ako želite putovati u Nimes u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Aix-en-Provence ili Nimes.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Aix-en-Provence i Nimes koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Aix-en-Provence Nimes

Grad polaska
Aix-en-Provence
Francuska
Provansa-Alpe-Azurna obala
Grad odredišta
Nimes
Francuska
Languedoc-Roussillon
Udaljenost
94 km
Izravna veza
Da, izravna veza vlak, autobus i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Aix-en-Provence Nimes
Pronađite smještaj u Nimes
Lako organizirajte svoje putovanje između Aix-en-Provence i Nimes uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Aix-en-Provence i Nimes uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Aix-en-Provence i Nimes koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su SNCF, Blablacar, FlixBus ili ALSA kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Aix-en-Provence i Nimes!

Usporedba načina prijevoza između Aix-en-Provence i Nimes

Prednosti i mane putovanja autobusom od Aix-en-Provence do Nimes?
Cijena Cijene autobusnih karata između Aix-en-Provence i Nimes često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Nimes (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Aix-en-Provence i Nimes obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Vrijeme putovanja Autobusi od Aix-en-Provence do Nimes većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Nimes kako bi prevalili udaljenost od 94 km.
Udobnost Aix-en-Provence Nimes autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Aix-en-Provence do Nimes?
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Aix-en-Provence u Nimes zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Aix-en-Provence i Nimes često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Aix-en-Provence Nimes morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Aix-en-Provence do Nimes?
Pristupačnost Željezničke stanice u Aix-en-Provence ili Nimes nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Ubrzati Aix-en-Provence Nimes vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Aix-en-Provence do Nimes može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
trošak Karte za vlak za Aix-en-Provence Nimes mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.

Odakle ići u Aix-en-Provence? Gdje ćemo doći do Nimes?

Polazne autobusne stanice u Aix-en-Provence

Aix en Provence
Kartica
Aix-en-Provence
Kartica

Polazne stanice u Aix-en-Provence

Aix-en-Provence-TGV
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Nimes

Nimes
Kartica
Parking Relais Nîmes Parnasse
Kartica

Dolazne stanice u Nimes

Nîmes
Kartica
Pretražite karte za Aix-en-Provence Nimes
Pronađite smještaj u Nimes

Autobus Aix-en-Provence Nimes

Učestalost polazaka za Aix-en-Provence iz Nimes ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Nimes, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Aix-en-Provence - Nimes ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Aix-en-Provence-Nimes na Vivanoda.

Autobusi između Aix-en-Provence i Nimes obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Aix-en-Provence-Nimes izazvat će dodatne troškove.

Autobusne tvrtke Aix-en-Provence Nimes

FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Pretražite autobusne karte za Aix-en-Provence Nimes

Vlakovi iz Aix-en-Provence u Nimes

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Aix-en-Provence i Nimes. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Aix-en-Provence i Nimes.

Karte za vlak između Aix-en-Provence i Nimes mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Aix-en-Provence i Nimes postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Aix-en-Provence i Nimes barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Željezničke tvrtke između Aix-en-Provence i Nimes

SNCF
SNCF
Traži karte za vlak Aix-en-Provence Nimes

Zajedničko putovanje Aix-en-Provence Nimes

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Aix-en-Provence i Nimes ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Aix-en-Provence i Nimes ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Aix-en-Provence-Nimes, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Aix-en-Provence i Nimes također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Aix-en-Provence i Nimes, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Aix-en-Provence Nimes

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Aix-en-Provence Nimes
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska