Preporučena ruta
Aix-en-Provence
Izravno putovanje do Amiens autobus, vlak
Amiens
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Aix-en-Provence
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus, vlak za Pariz
Pariz
Putovanje autobus, vlak, dijeljenje prijevoza za Amiens
Amiens
Saznajte cijene

Kako doći iz Aix-en-Provence u Amiens?

Planirate li putovati u Aix-en-Provence iz Amiens i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Aix-en-Provence do Amiens, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Aix-en-Provence i Amiens, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (SNCF, OUIGO, Isilines, Blablabus ili FlixBus), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Aix-en-Provence i Amiens, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Aix-en-Provence do Amiens.

Za vaše putovanje od Aix-en-Provence do Amiens imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Aix-en-Provence do Amiens

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Aix-en-Provence do Amiens, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Aix-en-Provence - Amiens vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Aix-en-Provence Amiens je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Zajedničko putovanje Aix-en-Provence Amiens

Rješenje zajedničkog putovanja između Aix-en-Provence i Amiens savršeno je ako želite putovati u Amiens u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Aix-en-Provence ili Amiens.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Aix-en-Provence i Amiens koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Aix-en-Provence Amiens

Grad polaska
Aix-en-Provence
Francuska
Provansa-Alpe-Azurna obala
Grad odredišta
Amiens
Francuska
Picardie
Udaljenost
748 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Aix-en-Provence Amiens
Pronađite smještaj u Amiens
Lako organizirajte svoje putovanje između Aix-en-Provence i Amiens uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Aix-en-Provence i Amiens uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Aix-en-Provence i Amiens koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su SNCF, OUIGO, Isilines, Blablabus ili FlixBus kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Aix-en-Provence i Amiens!

Usporedba načina prijevoza između Aix-en-Provence i Amiens

Prednosti i mane putovanja autobusom od Aix-en-Provence do Amiens?
Cijena Cijene autobusnih karata između Aix-en-Provence i Amiens često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Amiens (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Vrijeme putovanja Autobusi od Aix-en-Provence do Amiens većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Amiens kako bi prevalili udaljenost od 748 km.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Aix-en-Provence do Amiens?
Ekonomski Aix-en-Provence Amiens zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Aix-en-Provence i Amiens može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Aix-en-Provence do Amiens?
Ubrzati Aix-en-Provence Amiens vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Aix-en-Provence do Amiens može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.

Odakle ići u Aix-en-Provence? Gdje ćemo doći do Amiens?

Polazne autobusne stanice u Aix-en-Provence

Aix en Provence
Kartica
Aix en Provence - Bus Gare SNCF
Kartica
Aix-en-Provence
Kartica

Polazne stanice u Aix-en-Provence

Aix-en-Provence-TGV
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Amiens

AMIENS Gare Routière
Kartica
Amiens
Kartica

Dolazne stanice u Amiens

Amiens
Kartica
Pretražite karte za Aix-en-Provence Amiens
Pronađite smještaj u Amiens

Autobus Aix-en-Provence Amiens

Većina autobusa koji putuju između Aix-en-Provence i Amiens noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Aix-en-Provence - Amiens ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Aix-en-Provence-Amiens na Vivanoda.

Učestalost polazaka za Aix-en-Provence iz Amiens ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Amiens, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Autobusne tvrtke Aix-en-Provence Amiens

Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Picardie Bus
Picardie Bus
Pretražite autobusne karte za Aix-en-Provence Amiens

Vlakovi iz Aix-en-Provence u Amiens

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Aix-en-Provence i Amiens, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Karte za vlak između Aix-en-Provence i Amiens mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Aix-en-Provence i Amiens. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Aix-en-Provence i Amiens.

Željezničke tvrtke između Aix-en-Provence i Amiens

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Traži karte za vlak Aix-en-Provence Amiens

Zajedničko putovanje Aix-en-Provence Amiens

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Aix-en-Provence i Amiens ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Aix-en-Provence-Amiens, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Aix-en-Provence i Amiens ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Aix-en-Provence Amiens

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Aix-en-Provence Amiens
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska