Aix-en-Provence
Izravno putovanje do Toulon vlak, dijeljenje prijevoza, autobus
Toulon
Saznajte cijene

Kako doći iz Aix-en-Provence u Toulon?

Planirate li putovati u Aix-en-Provence iz Toulon i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Aix-en-Provence do Toulon, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Aix-en-Provence i Toulon, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (SNCF, TGV Lyria, Blablacar ili Blablabus), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Aix-en-Provence i Toulon, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Aix-en-Provence do Toulon.

Za vaše putovanje od Aix-en-Provence do Toulon imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Aix-en-Provence do Toulon

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Aix-en-Provence do Toulon, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Aix-en-Provence - Toulon vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Aix-en-Provence Toulon je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Zajedničko putovanje Aix-en-Provence Toulon

Rješenje zajedničkog putovanja između Aix-en-Provence i Toulon savršeno je ako želite putovati u Toulon u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Aix-en-Provence ili Toulon.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Aix-en-Provence i Toulon koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Aix-en-Provence Toulon

Grad polaska
Aix-en-Provence
Francuska
Provansa-Alpe-Azurna obala
Grad odredišta
Toulon
Francuska
Provansa-Alpe-Azurna obala
Udaljenost
59 km
Izravna veza
Da, izravna veza vlak, dijeljenje prijevoza i autobus
Pretražite karte za Aix-en-Provence Toulon
Pronađite smještaj u Toulon
Lako organizirajte svoje putovanje između Aix-en-Provence i Toulon uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Aix-en-Provence i Toulon uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Aix-en-Provence i Toulon koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su SNCF, TGV Lyria, Blablacar ili Blablabus kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Aix-en-Provence i Toulon!

Usporedba načina prijevoza između Aix-en-Provence i Toulon

Prednosti i mane putovanja autobusom od Aix-en-Provence do Toulon?
Cijena Cijene autobusnih karata između Aix-en-Provence i Toulon često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Toulon (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Aix-en-Provence i Toulon, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Udobnost Aix-en-Provence Toulon autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Aix-en-Provence do Toulon većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Toulon kako bi prevalili udaljenost od 59 km.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Aix-en-Provence do Toulon?
Udobnost Vlakovi između Aix-en-Provence i Toulon općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
Ubrzati Aix-en-Provence Toulon vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
trošak Karte za vlak za Aix-en-Provence Toulon mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Aix-en-Provence do Toulon može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Aix-en-Provence do Toulon?
Ekonomski Aix-en-Provence Toulon zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Aix-en-Provence i Toulon često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Aix-en-Provence i Toulon može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Aix-en-Provence Toulon morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.

Odakle ići u Aix-en-Provence? Gdje ćemo doći do Toulon?

Polazne autobusne stanice u Aix-en-Provence

Aix en Provence - Bus Gare SNCF
Kartica

Polazne stanice u Aix-en-Provence

Aix-en-Provence-TGV
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Toulon

Hyères Arromanche
Kartica

Dolazne stanice u Toulon

Toulon
Kartica
Pretražite karte za Aix-en-Provence Toulon
Pronađite smještaj u Toulon

Autobus Aix-en-Provence Toulon

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Aix-en-Provence-Toulon, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Vrijeme putovanja autobusom između Aix-en-Provence i Toulon obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Toulon za vaš datum putovanja.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Aix-en-Provence-Toulon izazvat će dodatne troškove.

Učestalost polazaka za Aix-en-Provence iz Toulon ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Toulon, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Autobusne tvrtke Aix-en-Provence Toulon

Blablabus
Blablabus
Pretražite autobusne karte za Aix-en-Provence Toulon

Vlakovi iz Aix-en-Provence u Toulon

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Aix-en-Provence i Toulon barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Aix-en-Provence i Toulon ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Toulon sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Aix-en-Provence i Toulon postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Aix-en-Provence i Toulon. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Aix-en-Provence i Toulon.

Željezničke tvrtke između Aix-en-Provence i Toulon

SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
Traži karte za vlak Aix-en-Provence Toulon

Zajedničko putovanje Aix-en-Provence Toulon

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Aix-en-Provence i Toulon ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Aix-en-Provence-Toulon, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Aix-en-Provence i Toulon. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Trajanje zajedničkog putovanja između Aix-en-Provence i Toulon također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Aix-en-Provence i Toulon, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Aix-en-Provence Toulon

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Aix-en-Provence Toulon
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska