Aix-en-Provence
Izravno putovanje do Dijon autobus, vlak, dijeljenje prijevoza
Dijon
Saznajte cijene

Kako doći iz Aix-en-Provence u Dijon?

Planirate li putovati u Aix-en-Provence iz Dijon i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Aix-en-Provence do Dijon, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Aix-en-Provence i Dijon, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (SNCF, TGV Lyria, OUIGO, Isilines ili Eurolines), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Aix-en-Provence i Dijon, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Aix-en-Provence do Dijon.

Za vaše putovanje od Aix-en-Provence do Dijon imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Aix-en-Provence do Dijon

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Aix-en-Provence do Dijon, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Aix-en-Provence - Dijon vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Aix-en-Provence Dijon je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Zajedničko putovanje Aix-en-Provence Dijon

Rješenje zajedničkog putovanja između Aix-en-Provence i Dijon savršeno je ako želite putovati u Dijon u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Aix-en-Provence ili Dijon.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Aix-en-Provence i Dijon koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Aix-en-Provence Dijon

Grad polaska
Aix-en-Provence
Francuska
Provansa-Alpe-Azurna obala
Grad odredišta
Dijon
Francuska
Burgundy
Udaljenost
424 km
Izravna veza
Da, izravna veza autobus, vlak i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Aix-en-Provence Dijon
Pronađite smještaj u Dijon
Lako organizirajte svoje putovanje između Aix-en-Provence i Dijon uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Aix-en-Provence i Dijon uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Aix-en-Provence i Dijon koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su SNCF, TGV Lyria, OUIGO, Isilines ili Eurolines kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Aix-en-Provence i Dijon!

Usporedba načina prijevoza između Aix-en-Provence i Dijon

Prednosti i mane putovanja autobusom od Aix-en-Provence do Dijon?
Cijena Cijene autobusnih karata između Aix-en-Provence i Dijon često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Dijon (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Aix-en-Provence i Dijon, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Udobnost Aix-en-Provence Dijon autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Aix-en-Provence do Dijon većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Dijon kako bi prevalili udaljenost od 424 km.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Aix-en-Provence do Dijon?
Ekološki Vlak Aix-en-Provence Dijon smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Udobnost Vlakovi između Aix-en-Provence i Dijon općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
trošak Karte za vlak za Aix-en-Provence Dijon mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Aix-en-Provence do Dijon može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Aix-en-Provence do Dijon?
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Aix-en-Provence do Dijon.
Ekonomski Aix-en-Provence Dijon zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Aix-en-Provence i Dijon.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Aix-en-Provence i Dijon može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.

Odakle ići u Aix-en-Provence? Gdje ćemo doći do Dijon?

Polazne autobusne stanice u Aix-en-Provence

Aix en Provence
Kartica
Aix en Provence - Bus Gare SNCF
Kartica
Aix-en-Provence
Kartica

Polazne stanice u Aix-en-Provence

Aix-en-Provence-TGV
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Dijon

Dijon
Kartica

Dolazne stanice u Dijon

Dijon-Ville
Kartica
Pretražite karte za Aix-en-Provence Dijon
Pronađite smještaj u Dijon

Autobus Aix-en-Provence Dijon

Vrijeme putovanja autobusom između Aix-en-Provence i Dijon obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Dijon za vaš datum putovanja.

Većina autobusa koji putuju između Aix-en-Provence i Dijon noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Aix-en-Provence-Dijon, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Aix-en-Provence-Dijon. Ova usluga se često naplaćuje.

Autobusne tvrtke Aix-en-Provence Dijon

Isilines
Isilines
Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Pretražite autobusne karte za Aix-en-Provence Dijon

Vlakovi iz Aix-en-Provence u Dijon

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Aix-en-Provence i Dijon barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Aix-en-Provence i Dijon ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Dijon sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Aix-en-Provence i Dijon postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Karte za vlak između Aix-en-Provence i Dijon mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Željezničke tvrtke između Aix-en-Provence i Dijon

SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
OUIGO
OUIGO
Traži karte za vlak Aix-en-Provence Dijon

Zajedničko putovanje Aix-en-Provence Dijon

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Aix-en-Provence i Dijon ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Aix-en-Provence-Dijon, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Aix-en-Provence i Dijon. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Aix-en-Provence u Dijon kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Aix-en-Provence Dijon

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Aix-en-Provence Dijon
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska