Putujte od Marseille u Amiens

Organizirajte svoje putovanje Marseille u Amiens u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

2 opcije za povratak Marseille u Amiens u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Marseille
Pariz
Amiens
/
/
/
/
/
  • Nabavite cijene
2
Marseille
Amiens
/
  • Nabavite cijene

Putovati Marseille Amiens

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost770 km
Izravna linijaNe

Kako otići Marseille u Amiens?

Željezničke tvrtke
SNCF nudi linije Marseille-Pariz Vlak TGV od željezničke stanice Marseille-St-Charles (0.7 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Paris-Gare-de-Lyon na dolasku (2.2 km od centra) i od Pariz u Amiens iz kojeg polazi Intercités vlak Paris-Nord doći do željezničke stanice Amiens (Picardie Francuska)
OUIGO upravlja linijom Marseille-Pariz Vlak od željezničke stanice Marseille-St-Charles (0.7 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Marne-la-Vallée-Chessy na dolasku (32 km od centra)
Autobusna poduzeća
FlixBus nudi autobusne usluge od autobusnog kolodvora Marseille u Marseille i to od Paris Quai de Bercy (-Le-de-France Francuska) i između grada Pariz (usluga do autobusne postaje Paris Quai de Bercy na 3 km od centra grada) i grada Amiens gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu AMIENS Gare Routière nalazi se oko 0.1 km. od centra.
OUIBUS je operater koji vam omogućuje da putujete po linijama od autobusnog kolodvora Marseille - Gare Saint Charles u Marseille i to od Paris-Bercy (-Le-de-France Francuska) i između grada Pariz (usluga do autobusne postaje Paris-Bercy na 2.9 km od centra grada) i grada Amiens gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu AMIENS Gare Routière nalazi se oko 0.1 km. od centra.
Rotira se tvrtka Eurolines Bus od autobusnog kolodvora Marseille u Marseille i to od Paris Galliéni (-Le-de-France Francuska)
Picardie Bus mreža uključuje autobusnu liniju između grada Pariz (usluga do autobusne postaje BEAUVAIS Aéroport na 70 km od centra grada) i grada Amiens gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu AMIENS Gare Routière nalazi se oko 0.1 km. od centra.
Isilines nudi autobusne usluge od autobusnog kolodvora Marseille - Gare Saint Charles u Marseille i to od Paris Galliéni (-Le-de-France Francuska) i između grada Pariz (usluga do autobusne postaje Paris Galliéni na 4.7 km od centra grada) i grada Amiens gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu AMIENS Gare Routière nalazi se oko 0.1 km. od centra.
Airlines
Air France leti od zračne luke Marseille Provence MRS nalazi se u 21 km. središtu grada Marseille u Pariz (dolazak u zračnu luku Paris Charles De Gaulle CDG)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Pariz-Amiens (116 km)

Svi načini prijevoza Marseille Amiens

Za putovanje Marseille (Provansa-Alpe-Azurna obala, Francuska) do Amiens (Picardie, Francuska) s udaljenosti od 770 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Nijedna autobusna tvrtka neće vam omogućiti da obavljate posao Marseille-Amiens bez mijenjanja autobusa morat ćete uzeti autobusne linije Marseille-Pariz i Pariz-Amiens,
Vi ćete se ukrcati na OUIBUS, FlixBus, Eurolines ili Isilines bus na Marseille, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuAéroport Paris Charles de Gaulle - RoissyPole (23 km od Pariz, Francuska). Idite na autobusnu stanicuMarseille (na 0.6 km od Marseille) najkasnije 15 minuta prije polaska za Pariz,Jednom je stigao Pariz, odvedite drugi FlixBus, OUIBUS, Picardie Bus ili Isilines autobus koji će vas odvesti do autobusne stanice Amiens (Picardie Francuska).
Nije moguće izravno otići Marseille u Amiens vlakom bez promjene, ali vlakovi voze po prugama Marseille-Pariz i Pariz-Amiens omogućujući vam da cijelo putovanje obavljate samo vlakom.
Vlakovi TGV od SNCF ili OUIGO do Pariz odlazak s željezničke stanice Marseille-St-Charles u Marseille, Dolazak uPariz će biti na postaji Paris-Gare-de-Lyon (2.2 km od centra).Potrebna je korespondencija ili promjena Pariz gdje će Intercités vlak kojim upravlja SNCF otputovati Amiens,
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Pariz-Amiens može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u vlak pokriti cijelo putovanje.
Nema izravnih letova koji vam omogućuju odlazak Amiens od Marseille, Možete uzeti letMarseille-Pariz zatim obavite ostatak putovanja u autobus,
Izlaz Marseille i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Marseille Provence MRS 21 km, za prijavu vaše prtljage za let do Pariz (zračna luka od Paris Charles De Gaulle, IATA kod: CDG) kojim upravlja Air France.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)