Putujte od Marseille u Le Mans

Organizirajte svoje putovanje Marseille u Le Mans u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

4 opcije za povratak Marseille u Le Mans u avion, vlak, automobil, autobus

 • Odaberite rutu po svom izboru
 • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Marseille
Le Mans
/
/
 • Nabavite cijene
2
Marseille
Pariz
Le Mans
/
/
/
/
/
 • Nabavite cijene
3
Marseille
Avignon
Le Mans
/
/
/
 • Nabavite cijene
4
Marseille
Lyon
Le Mans
/
/
/
 • Nabavite cijene

Putovati Marseille Le Mans

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost660 km
Izravna linijaDa

Kako putovati Marseille do Le Mans ?

Kao i mnogi putnici, tražite najjeftinije ponude prijevoza Marseille do Le Mans? Obično to nije lak zadatak i morat ćete pregledati više web lokacija da biste usporedili sve ponude.

Moći ćete dobiti jednim pretraživanjem Vivanode, vašeg multimodalnog planera putovanja u Europu, sve cijene za letovi, vlakovi, carpooling i autobusi putovati u Le Mans iz Marseille Trebate samo odrediti datum odlaska u Le Mans onda neka Vivanoda traži tebe. Pročistite, filtrirajte, sortirajte prema Vašim željama putovanja, a zatim odaberite Marseille - Le Mans ponuda koja vam najviše odgovara.

Uglavnom ćete koristiti vlakovi, letovi, carpooling i autobusi od OUIGO, SNCF, FlixBus, OUIBUS, Isilines, Blablacar, Eurostar ili TGV Lyriaa do dosega Le Mans,

Svi načini prijevoza Marseille Le Mans

Pročitajte više informacija o svakom prijevoznom sredstvu:

Carpool iz Marseille do Le Mans

Ridesharing je nov način putovanja koji omogućuje zajedničko dijeljenje ljudi Marseille-Le Mans putovanja automobilom s drugima. Umjesto da vozite sam automobil iz Marseille do Le Mans, vozačima omogućuje podjelu putnih troškova s ​​drugim putnicima.

vlak Marseille do Le Mans

Vlak velike brzine Marseille Le Mans

To su vlakovi koji saobraćaju vrlo velikom brzinom i opslužuju samo nekoliko gradova, uključujući Marseille i Le Mans, Često djeluju na namjenskim stazama.

Marseille Le Mans željezničke tvrtke

Željeznička kompanija koja upravlja ovim putem je SNCF.
SNCF Marseille Le Mans

Da li je moguće ići izravno vlakom iz Marseille do Le Mans?

Da, moguće je otići odatle Marseille do Le Mans vlakom bez ikakvih promjena. Raspored može varirati tijekom tjedna, a direktni vlakovi mogu prometovati samo u određene dane. Da biste provjerili cijene i dostupnosti, pokrenite sada potragu za Marseille-Le Mans karta za vlak na Vivanodi.

Željezničke stanice od Marseille

 • Marseille-St-Charles

Željezničke stanice u Le Mans

 • Le Mans

Marseille do Le Mans autobus

Autobus se zaustavlja Marseille

Ne zaboravite stići na autobusni kolodvor u Marseille najmanje 15 minuta, ili čak 30 minuta, prije objavljenog vremena odlaska. Prije ukrcavanja pokažite vozačku kartu, stavite svoju prtljagu u spremište i sjednite na svoje mjesto.

 • Marseille - Gare Saint Charles
 • Marseille

Dolazak autobusnih stanica u Le Mans

Kad stignete unutra Le Mans, pazite da ništa ne zaboravite na svom sjedalu i u spremištu.

 • Le Mans Porte de l'Océane
 • Rue Louis Harel de la Noé - Abribus Université P+R centre commercial
 • Le Mans SNCF

Jeftini letovi iz Marseille do Le Mans

Koje zrakoplovne tvrtke obavljaju letove za avion Marseille Le Mans putovanje?

Gradovi u Marseille i Le Mans nisu povezani s izravnim letom, ali Air France je zrakoplovna tvrtka do koje možete doći Le Mans,
Air France Marseille Le Mans

Polazak zračne luke u Marseille

 • MRS Marseille Provence

Transportne tvrtke idu od Marseille u Le Mans?

Željezničke tvrtke
Eurostar nudi liniju Marseille-Avignon Vlak od željezničke stanice Marseille-St-Charles (0.7 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Avignon-TGV na dolasku (3.4 km od centra)
OUIGO upravlja linijama od Marseille u Pariz iz kojeg polazi vlak Marseille-St-Charles doći do željezničke stanice Marne-la-Vallée-Chessy (-Le-de-France Francuska) i Pariz-Le Mans Vlak od željezničke stanice Marne-la-Vallée-Chessy (32 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Le Mans na dolasku (1.4 km od centra)
SNCF čini željezničku vezu od Marseille u Le Mans iz kojeg polazi TGV vlak Marseille-St-Charles doći do željezničke stanice Le Mans (Pays de la Loire Francuska)
TGV Lyria nudi liniju Marseille-Avignon Vlak TGV Lyria od željezničke stanice Marseille-St-Charles (0.7 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Avignon-TGV na dolasku (3.4 km od centra)
Autobusna poduzeća
OUIBUS nudi autobusne usluge od autobusnog kolodvora Marseille - Gare Saint Charles u Marseille i to od Paris-Bercy (-Le-de-France Francuska) i između grada Pariz (usluga do autobusne postaje Paris-Bercy na 2.9 km od centra grada) i grada Le Mans gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Le Mans Porte de l'Océane nalazi se oko 5.1 km. od centra.
ALSA je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije od autobusnog kolodvora Marseille - Gare Saint Charles u Marseille i to od Avignon (Provansa-Alpe-Azurna obala Francuska)
Autobusi FlixBus obavljaju rotacije između grada Marseille (usluga do autobusne postaje Marseille na 0.6 km od centra grada) i grada Pariz gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Paris Quai de Bercy nalazi se oko 3 km. od centra. i od autobusnog kolodvora Paris Quai de Bercy u Pariz i to od Rue Louis Harel de la Noé - Abribus Université P+R centre commercial (Pays de la Loire Francuska)
Isilines mreža uključuje autobusne linije između grada Marseille (usluga do autobusne postaje Marseille - Gare Saint Charles na 0.8 km od centra grada) i grada Pariz gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Paris Galliéni nalazi se oko 4.7 km. od centra. i od autobusnog kolodvora Paris Galliéni u Pariz i to od Rue Louis Harel de la Noé - Abribus Université P+R centre commercial (Pays de la Loire Francuska)
Autobusni operater Eurolines pruža uslugu autobusnog prijevoza između grada Marseille (usluga do autobusne postaje Marseille na 0.6 km od centra grada) i grada Pariz gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Paris Galliéni nalazi se oko 4.7 km. od centra.
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Marseille-Le Mans (662 km)
Airlines
Air France leti od zračne luke Marseille Provence MRS nalazi se u 21 km. središtu grada Marseille u Pariz (dolazak u zračnu luku Paris Charles De Gaulle CDG)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)