Preporučena ruta
Marseille
Putovanje vlak, let, autobus, dijeljenje prijevoza za Pariz
Pariz
Putovanje vlak, autobus, dijeljenje prijevoza za Le Mans
Le Mans
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Marseille
Izravno putovanje do Le Mans autobus, vlak, dijeljenje prijevoza
Le Mans
Saznajte cijene
Marseille
Putovanje vlak, autobus, dijeljenje prijevoza za Avignon
Avignon
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza za Le Mans
Le Mans
Saznajte cijene

Kako doći iz Marseille u Le Mans?

Planirate li putovati u Marseille iz Le Mans i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Marseille do Le Mans, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Marseille i Le Mans, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (SNCF, Eurostar, TGV Lyria, Blablabus ili FlixBus), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Marseille i Le Mans, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Marseille do Le Mans.

Za vaše putovanje od Marseille do Le Mans imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Marseille do Le Mans

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Marseille do Le Mans, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Marseille - Le Mans vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Marseille Le Mans je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Marseille Le Mans

Mnogi letovi povezuju Marseille s Le Mans svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Le Mans u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Marseille Le Mans

Rješenje zajedničkog putovanja između Marseille i Le Mans savršeno je ako želite putovati u Le Mans u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Marseille ili Le Mans.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Marseille i Le Mans koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Marseille Le Mans

Grad polaska
Marseille
Francuska
Provansa-Alpe-Azurna obala
Grad odredišta
Le Mans
Francuska
Pays de la Loire
Udaljenost
660 km
Izravna veza
Da, izravna veza autobus, vlak i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Marseille Le Mans
Pronađite smještaj u Le Mans
Lako organizirajte svoje putovanje između Marseille i Le Mans uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Marseille i Le Mans uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Marseille i Le Mans koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su SNCF, Eurostar, TGV Lyria, Blablabus ili FlixBus kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Marseille i Le Mans!

Usporedba načina prijevoza između Marseille i Le Mans

Prednosti i mane putovanja autobusom od Marseille do Le Mans?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Marseille i Le Mans obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Marseille i Le Mans često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Le Mans (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Udobnost Marseille Le Mans autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Marseille do Le Mans većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Le Mans kako bi prevalili udaljenost od 660 km.
Prednosti i nedostaci letenja između Marseille i Le Mans?
Ubrzati Zrakoplovi između Marseille i Le Mans najbrži su način prijevoza za putovanje od 660 km između Marseille i Le Mans.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Marseille do Le Mans, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ekološki nedostaci Letovi iz Marseille za Le Mans imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Cijena Avionske karte od Marseille do Le Mans mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Prednosti i mane putovanja vlakom od Marseille do Le Mans?
Ubrzati Marseille Le Mans vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Pristupačnost Željezničke stanice u Marseille ili Le Mans nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
trošak Karte za vlak za Marseille Le Mans mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Marseille do Le Mans može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Marseille do Le Mans?
Ekonomski Marseille Le Mans zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Marseille i Le Mans često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Marseille i Le Mans može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Marseille Le Mans morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.

Odakle ići u Marseille? Gdje ćemo doći do Le Mans?

Polazne autobusne stanice u Marseille

Marseille
Kartica
Marseille - Gare Saint Charles
Kartica
Aéroport Marseille Provence Hall 3 4
Kartica

Polazne stanice u Marseille

Marseille-St-Charles
Kartica
L'Estaque
Kartica
Vitrolles-Aér-Marseille
Kartica

Polazne zračne luke u Marseille

Marseille Provence
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Le Mans

Rue Louis Harel de la Noé - Abribus Université P+R centre commercial
Kartica

Dolazne stanice u Le Mans

Le Mans
Kartica
Pretražite karte za Marseille Le Mans
Pronađite smještaj u Le Mans

Autobus Marseille Le Mans

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Marseille - Le Mans ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Marseille-Le Mans na Vivanoda.

Učestalost polazaka za Marseille iz Le Mans ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Le Mans, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Marseille-Le Mans, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Autobusi između Marseille i Le Mans obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Autobusne tvrtke Marseille Le Mans

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Isilines
Isilines
Eurolines
Eurolines
Pretražite autobusne karte za Marseille Le Mans

Vlakovi iz Marseille u Le Mans

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Marseille i Le Mans, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Marseille i Le Mans. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Marseille i Le Mans. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Marseille i Le Mans.

Vlakovi između Marseille i Le Mans opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Željezničke tvrtke između Marseille i Le Mans

SNCF
SNCF
Eurostar
Eurostar
TGV Lyria
TGV Lyria
OUIGO
OUIGO
Traži karte za vlak Marseille Le Mans

Letovi Marseille Le Mans

Airlines Marseille Le Mans

Air France
Air France
Traži letove Marseille Le Mans

Zajedničko putovanje Marseille Le Mans

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Marseille i Le Mans, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Marseille i Le Mans ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Marseille-Le Mans, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Marseille u Le Mans kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Marseille i Le Mans. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Marseille Le Mans

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Marseille Le Mans

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska