Preporučena ruta
Marseille
Izravno putovanje do Grenoble vlak, dijeljenje prijevoza, autobus
Grenoble
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Marseille
Putovanje vlak, let, dijeljenje prijevoza, autobus za Lyon
Lyon
Putovanje vlak, autobus, dijeljenje prijevoza za Grenoble
Grenoble
Saznajte cijene
Marseille
Putovanje autobus, vlak, dijeljenje prijevoza za Avignon
Avignon
Putovanje autobus, vlak, dijeljenje prijevoza za Grenoble
Grenoble
Saznajte cijene

Kako doći iz Marseille u Grenoble?

Planirate li putovati u Marseille iz Grenoble i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Marseille do Grenoble, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Marseille i Grenoble, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (SNCF, TGV Lyria, Eurostar, Blablabus ili FlixBus), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Marseille i Grenoble, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Marseille do Grenoble.

Za vaše putovanje od Marseille do Grenoble imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Marseille do Grenoble

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Marseille do Grenoble, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Marseille - Grenoble vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Marseille Grenoble je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Marseille Grenoble

Mnogi letovi povezuju Marseille s Grenoble svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Grenoble u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Marseille Grenoble

Rješenje zajedničkog putovanja između Marseille i Grenoble savršeno je ako želite putovati u Grenoble u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Marseille ili Grenoble.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Marseille i Grenoble koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Marseille Grenoble

Grad polaska
Marseille
Francuska
Provansa-Alpe-Azurna obala
Grad odredišta
Grenoble
Francuska
Rhône-Alpe
Udaljenost
213 km
Izravna veza
Da, izravna veza vlak, dijeljenje prijevoza i autobus
Pretražite karte za Marseille Grenoble
Pronađite smještaj u Grenoble
Lako organizirajte svoje putovanje između Marseille i Grenoble uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Marseille i Grenoble uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Marseille i Grenoble koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su SNCF, TGV Lyria, Eurostar, Blablabus ili FlixBus kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Marseille i Grenoble!

Usporedba načina prijevoza između Marseille i Grenoble

Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Marseille do Grenoble?
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Marseille do Grenoble.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Marseille i Grenoble često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Marseille i Grenoble.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Marseille Grenoble morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Prednosti i nedostaci letenja između Marseille i Grenoble?
Ubrzati Zrakoplovi između Marseille i Grenoble najbrži su način prijevoza za putovanje od 213 km između Marseille i Grenoble.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Marseille do Grenoble, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Cijena Avionske karte od Marseille do Grenoble mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Ekološki nedostaci Letovi iz Marseille za Grenoble imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Marseille do Grenoble?
Cijena Cijene autobusnih karata između Marseille i Grenoble često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Grenoble (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Marseille i Grenoble obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Udobnost Marseille Grenoble autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Marseille do Grenoble većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Grenoble kako bi prevalili udaljenost od 213 km.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Marseille do Grenoble?
Ekološki Vlak Marseille Grenoble smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Udobnost Vlakovi između Marseille i Grenoble općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
trošak Karte za vlak za Marseille Grenoble mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Marseille do Grenoble može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.

Odakle ići u Marseille? Gdje ćemo doći do Grenoble?

Polazne autobusne stanice u Marseille

Marseille
Kartica
Marseille - Gare Saint Charles
Kartica
Aéroport Marseille Provence Hall 3 4
Kartica

Polazne stanice u Marseille

Marseille-St-Charles
Kartica
Saint-Antoine
Kartica
L'Estaque
Kartica
Ste-Marthe-en-Provence
Kartica
Picon-Busserine.
Kartica
St-Joseph-Le-Castellas.
Kartica
Vitrolles-Aér-Marseille
Kartica

Polazne zračne luke u Marseille

Marseille Provence
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Grenoble

Grenoble
Kartica
Grenoble
Kartica
Grenoble (Condillac-Universités)
Kartica
Grenoble Résistance
Kartica

Dolazne stanice u Grenoble

Grenoble
Kartica
Grenoble U.-Gières
Kartica
Pretražite karte za Marseille Grenoble
Pronađite smještaj u Grenoble

Autobus Marseille Grenoble

Učestalost polazaka za Marseille iz Grenoble ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Grenoble, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Marseille - Grenoble ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Marseille-Grenoble na Vivanoda.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Marseille-Grenoble izazvat će dodatne troškove.

Vrijeme putovanja autobusom između Marseille i Grenoble obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Grenoble za vaš datum putovanja.

Autobusne tvrtke Marseille Grenoble

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Isilines
Isilines
ALSA
ALSA
CarsTreize
CarsTreize
Pretražite autobusne karte za Marseille Grenoble

Vlakovi iz Marseille u Grenoble

Karte za vlak između Marseille i Grenoble mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Marseille i Grenoble ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Grenoble sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Marseille i Grenoble. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Marseille i Grenoble.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Marseille i Grenoble barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Željezničke tvrtke između Marseille i Grenoble

SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
Eurostar
Eurostar
OUIGO
OUIGO
Traži karte za vlak Marseille Grenoble

Letovi Marseille Grenoble

Airlines Marseille Grenoble

Air France
Air France
Traži letove Marseille Grenoble

Zajedničko putovanje Marseille Grenoble

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Marseille i Grenoble ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Marseille-Grenoble, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Marseille i Grenoble također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Marseille i Grenoble. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Marseille Grenoble

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Marseille Grenoble

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska