Putujte od Marseille u Grenoble

Organizirajte svoje putovanje Marseille u Grenoble u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

1 moguća opcija Marseille u Grenoble u avion, vlak, automobil, autobus

  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
Marseille
Grenoble
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Marseille Grenoble

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost213 km
Izravna linijaDa

Kako je moguće ići Marseille do Grenoble ?

Kao i mnogi putnici, tražite najjeftinije ponude prijevoza Marseille do Grenoble? Obično to nije lak zadatak i morat ćete pregledati više web lokacija da biste usporedili sve ponude.

Na Vivanodi, jedinstvenom planeru putovanja koji uspoređuje i kombinira letovi, vlakovi, carpooling i autobusi ići Grenoble iz Marseille, uštedjet ćete vrijeme i novac! Unesite datum svog putovanja u Grenoble a Vivanoda će prikazati sve ponude prijevoza. Opcije sortiranja i filtri na raspolaganju su za pročišćavanje pretraživanja.

Uglavnom ćete koristiti vlakovi, letovi, carpooling i autobusi od SNCF, FlixBus, OUIBUS, Eurostar, OUIGO, Isilines, Blablacar ili ALSAa do dosega Grenoble,

Transportne tvrtke idu od Marseille u Grenoble?

Željezničke tvrtke
SNCF nudi linije Marseille-Valence Vlak TGV od željezničke stanice Marseille-St-Charles (0.7 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Valence-TGV na dolasku (9.8 km od centra) i od Valence u Grenoble iz kojeg polazi TER vlak Valence-TGV doći do željezničke stanice Grenoble (Rhône-Alpes Francuska)
TGV Lyria upravlja linijom Marseille-Valence Vlak TGV Lyria od željezničke stanice Marseille-St-Charles (0.7 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Valence-TGV na dolasku (9.8 km od centra)
Eurostar čini željezničku vezu od Marseille u Lyon iz kojeg polazi vlak Marseille-St-Charles doći do željezničke stanice Lyon-Part-Dieu (Rhône-Alpes Francuska)
OUIGO nudi liniju Marseille-Lyon Vlak od željezničke stanice Marseille-St-Charles (0.7 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Lyon-St-Exupéry-TGV na dolasku (20 km od centra)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater Eurolines pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Marseille u Marseille i to od Valence (Rhône-Alpes Francuska)
FlixBus je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Marseille (usluga do autobusne postaje Marseille - Gare Saint Charles na 0.8 km od centra grada) i grada Grenoble gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Grenoble nalazi se oko 1.3 km. od centra.
Rotira se tvrtka CarsTreize Bus od autobusnog kolodvora Aéroport Marseille Provence Hall 3 4 u Marseille i to od Aix en Provence (Provansa-Alpe-Azurna obala Francuska)
ALSA mreža uključuje autobusnu liniju između grada Marseille (usluga do autobusne postaje Marseille - Gare Saint Charles na 0.8 km od centra grada) i grada Avignon gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Avignon nalazi se oko 0.7 km. od centra.
Autobusni operater OUIBUS pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Marseille - Gare Saint Charles u Marseille i to od Grenoble (Rhône-Alpes Francuska)
Isilines je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Marseille (usluga do autobusne postaje Marseille - Gare Saint Charles na 0.8 km od centra grada) i grada Grenoble gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Grenoble nalazi se oko 1.3 km. od centra.
Airlines
Air France leti od zračne luke Marseille Provence MRS nalazi se u 21 km. središtu grada Marseille u Lyon (dolazak u zračnu luku Lyon Saint-Exupery International LYS)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Marseille-Grenoble (213 km)

Svi načini prijevoza Marseille Grenoble

Za putovanje Marseille (Provansa-Alpe-Azurna obala, Francuska) do Grenoble (Rhône-Alpes, Francuska) s udaljenosti od 213 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Imate sreće, postoji izravna autobusna linija Marseille-Grenoble što je često najisplativije rješenje.
Vi ćete se ukrcati na OUIBUS, FlixBus ili Isilines bus na Marseille, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuGrenoble (1.3 km od Grenoble, Francuska). Idite na autobusnu stanicuMarseille - Gare Saint Charles (na 0.8 km od Marseille) najkasnije 15 minuta prije polaska za Grenoble,
Na Blablacaru ćete vjerojatno pronaći vozače koji dijele svoje vozilo za tu rutu Marseille-Grenoble,
Nije moguće izravno otići Marseille u Grenoble vlakom bez promjene, ali vlakovi voze po prugama Marseille-Valence i Valence-Grenoble omogućujući vam da cijelo putovanje obavljate samo vlakom.
Vlakovi TGV Lyria ili TGV od TGV Lyria ili SNCF do Valence odlazak s željezničke stanice Marseille-St-Charles u Marseille, Dolazak uValence će biti na postaji Valence-TGV (9.8 km od centra).Potrebna je korespondencija ili promjena Valence gdje će TER vlak kojim upravlja SNCF otputovati Grenoble,
Nema izravnih letova koji vam omogućuju odlazak Grenoble od Marseille, Možete uzeti letMarseille-Lyon zatim obavite ostatak putovanja u autobus,
Izlaz Marseille i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Marseille Provence MRS 21 km, za prijavu vaše prtljage za let do Lyon (zračna luka od Lyon Saint-Exupery International, IATA kod: LYS) kojim upravlja Air France.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)