Marseille
Izravno putovanje do Toulouse vlak, autobus, let, dijeljenje prijevoza
Toulouse
Saznajte cijene

Kako doći iz Marseille u Toulouse?

Planirate li putovati u Marseille iz Toulouse i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Marseille do Toulouse, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Marseille i Toulouse, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (SNCF, Blablabus, FlixBus, ALSA ili Air France), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Marseille i Toulouse, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Marseille do Toulouse.

Za vaše putovanje od Marseille do Toulouse imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Marseille do Toulouse

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Marseille do Toulouse, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Marseille - Toulouse vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Marseille Toulouse je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Marseille Toulouse

Mnogi letovi povezuju Marseille s Toulouse svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Toulouse u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Marseille Toulouse

Rješenje zajedničkog putovanja između Marseille i Toulouse savršeno je ako želite putovati u Toulouse u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Marseille ili Toulouse.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Marseille i Toulouse koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Marseille Toulouse

Grad polaska
Marseille
Francuska
Provansa-Alpe-Azurna obala
Grad odredišta
Toulouse
Francuska
Midi-Pireneji
Udaljenost
320 km
Izravna veza
Da, izravna veza vlak, autobus, let i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Marseille Toulouse
Pronađite smještaj u Toulouse
Lako organizirajte svoje putovanje između Marseille i Toulouse uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Marseille i Toulouse uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Marseille i Toulouse koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su SNCF, Blablabus, FlixBus, ALSA ili Air France kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Marseille i Toulouse!

Usporedba načina prijevoza između Marseille i Toulouse

Prednosti i mane putovanja autobusom od Marseille do Toulouse?
Cijena Cijene autobusnih karata između Marseille i Toulouse često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Toulouse (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Marseille i Toulouse, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Marseille i Toulouse obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Udobnost Marseille Toulouse autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Marseille do Toulouse većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Toulouse kako bi prevalili udaljenost od 320 km.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Marseille do Toulouse?
Krajolici Vlakovi između Marseille i Toulouse često nude prekrasan krajolik tijekom putovanja.
Pristupačnost Željezničke stanice u Marseille ili Toulouse nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Udobnost Vlakovi između Marseille i Toulouse općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
trošak Karte za vlak za Marseille Toulouse mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Marseille do Toulouse može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci letenja između Marseille i Toulouse?
Ubrzati Zrakoplovi između Marseille i Toulouse najbrži su način prijevoza za putovanje od 320 km između Marseille i Toulouse.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Marseille do Toulouse, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Cijena Avionske karte od Marseille do Toulouse mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Toulouse često moraju ranije stići u Marseille zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Ekološki nedostaci Letovi iz Marseille za Toulouse imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Marseille do Toulouse?
Ekonomski Marseille Toulouse zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Marseille u Toulouse zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Marseille i Toulouse često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Marseille i Toulouse može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Marseille Toulouse morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.

Odakle ići u Marseille? Gdje ćemo doći do Toulouse?

Polazne autobusne stanice u Marseille

Marseille
Kartica
Marseille - Gare Saint Charles
Kartica
Aéroport Marseille Provence Hall 3 4
Kartica

Polazne stanice u Marseille

Marseille-St-Charles
Kartica
Vitrolles-Aér-Marseille
Kartica

Polazne zračne luke u Marseille

Marseille Provence
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Toulouse

Toulouse
Kartica
Toulouse (Airport)
Kartica

Dolazne stanice u Toulouse

Toulouse-Matabiau
Kartica

Dolazne zračne luke u Toulouse

Toulouse Blagnac
Kartica
Pretražite karte za Marseille Toulouse
Pronađite smještaj u Toulouse

3 savjeta za jeftinije putovanje između Marseille i Toulouse

Odlučili ste putovati iz Marseille u Toulouse i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Marseille-Toulouse.

  • 1. Putujte lagano
    Ako putujete između Marseille i Toulouse zračnim prijevoznikom koji naplaćuje dodatne naknade za predanu prtljagu, kao što je često slučaj, možda bi bilo dobro ograničiti svoju prtljagu na minimum kako biste uštedjeli novac. Pokušajte spakirati samo najnužnije stvari i svakako provjerite pravila zračnog prijevoznika o prtljazi prije odlaska u Toulouse.
  • 2. Usporedite načine prijevoza
    Možda bi bilo dobro usporediti različite dostupne načine prijevoza kako biste uštedjeli novac na svom putovanju od Marseille do Toulouse. Iako se može činiti da su letenje avionom ili vlakom najbrži način da stignete do Toulouse, zajedničko putovanje ili autobus često mogu biti jeftinije alternative. Uzmite u obzir i vrijeme putovanja i rutu kako biste pronašli najekonomičnije rješenje koje najbolje odgovara vašim potrebama.
  • 3. Rezerviraj unaprijed
    Ovaj savjet često je najpoznatiji za uštedu na prijevoznoj karti između Marseille i Toulouse. Doista, karte za vlak, avion, autobus ili trajekt često su jeftinije ako ih kupite dovoljno unaprijed. To vam ponekad može uštedjeti desetke ili čak stotine eura na vašem putovanju Marseille-Toulouse.

Autobus Marseille Toulouse

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Marseille - Toulouse ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Marseille-Toulouse na Vivanoda.

Vrijeme putovanja autobusom između Marseille i Toulouse obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Toulouse za vaš datum putovanja.

Učestalost polazaka za Marseille iz Toulouse ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Toulouse, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Većina autobusa koji putuju između Marseille i Toulouse noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Marseille-Toulouse izazvat će dodatne troškove.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Marseille-Toulouse. Ova usluga se često naplaćuje.

Autobusne tvrtke Marseille Toulouse

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Isilines
Isilines
Pretražite autobusne karte za Marseille Toulouse

Vlakovi iz Marseille u Toulouse

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Marseille i Toulouse, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Marseille i Toulouse ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Toulouse sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Marseille i Toulouse barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Karte za vlak između Marseille i Toulouse mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Marseille i Toulouse postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Marseille i Toulouse. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Marseille i Toulouse.

Željezničke tvrtke između Marseille i Toulouse

SNCF
SNCF
Traži karte za vlak Marseille Toulouse

Letovi Marseille Toulouse

Airlines Marseille Toulouse

Air France
Air France
Twin Jet
Twin Jet
Traži letove Marseille Toulouse

Zajedničko putovanje Marseille Toulouse

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Marseille i Toulouse ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Marseille i Toulouse ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Marseille-Toulouse, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Marseille i Toulouse. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Marseille i Toulouse, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Marseille i Toulouse također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Moguće je zatražiti usputno zaustavljanje tijekom zajedničkog putovanja između Marseille i Toulouse, ali to ovisi o vozaču i drugim putnicima. Važno je provjeriti s vozačem prije rezervacije.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Marseille Toulouse

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Marseille Toulouse

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska