Putujte od Marseille u Dijon

Organizirajte svoje putovanje Marseille u Dijon u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

1 moguća opcija Marseille u Dijon u avion, vlak, automobil, autobus

  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
Marseille
Dijon
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Marseille Dijon

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost449 km
Izravna linijaDa

Kako otići Marseille u Dijon?

Nudimo 1 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Marseille Dijon, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Marseille Dijonklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Marseille i Dijon na karti, kao i na ruti Marseille Dijon i različite točke korespondencije (Stanica Dijon-Ville, Autobusni kolodvor Dijon, Stanica Marseille-St-Charles, Autobusni kolodvor Marseille, Autobusni kolodvor Marseille - Gare Saint Charles, ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Dijon

Svi načini prijevoza Marseille Dijon

Za putovanje Marseille (Provansa-Alpe-Azurna obala, Francuska) do Dijon (Bourgogne, Francuska) s udaljenosti od 449 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Imate sreće, postoji izravna autobusna linija Marseille-Dijon što je često najisplativije rješenje.
Vi ćete se ukrcati na OUIBUS, Eurolines ili Isilines bus na Marseille, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuDijon (1.2 km od Dijon, Francuska). Idite na autobusnu stanicuMarseille (na 0.6 km od Marseille) najkasnije 15 minuta prije polaska za Dijon,
Vlak Marseille Dijon je izravan.
Vlakovi TGV od SNCF do Dijon odlazak s željezničke stanice Marseille-St-Charles u Marseille, Dolazak uDijon će biti na postaji Dijon-Ville (1.3 km od centra).
Na Blablacaru ćete vjerojatno pronaći vozače koji dijele svoje vozilo za tu rutu Marseille-Dijon,
Nema izravnih letova koji vam omogućuju odlazak Dijon od Marseille, Možete uzeti letMarseille-Lyon zatim obavite ostatak putovanja u autobus,
Izlaz Marseille i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Marseille Provence MRS 21 km, za prijavu vaše prtljage za let do Lyon (zračna luka od Lyon Saint-Exupery International, IATA kod: LYS) kojim upravlja Air France.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)