Putujte od Marseille u Brest

Organizirajte svoje putovanje Marseille u Brest u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

4 opcije za povratak Marseille u Brest u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Marseille
Brest
/
/
  • Nabavite cijene
2
Marseille
Rennes
Brest
/
/
/
/
  • Nabavite cijene
3
Marseille
Pariz
Brest
/
/
/
/
/
  • Nabavite cijene
4
Marseille
Nantes
Brest
/
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Marseille Brest

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost950 km
Izravna linijaDa

Kako otići Marseille u Brest?

Nudimo 4 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Marseille Brest, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Marseille Brestklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Marseille i Brest na karti, kao i na ruti Marseille Brest i različite točke korespondencije (Stanica Brest, Autobusni kolodvor Brest SNCF, Zračna luka Brest-Guipavas, Stanica Marseille-St-Charles, Autobusni kolodvor Marseille, ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Brest

Svi načini prijevoza Marseille Brest

Za putovanje Marseille (Provansa-Alpe-Azurna obala, Francuska) do Brest (Bretagne, Francuska) s udaljenosti od 950 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Izravni let Marseille > Brest će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Marseille i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Marseille Provence MRS 21 km, za prijavu vaše prtljage za let do Brest (zračna luka od Brest-Guipavas, IATA kod: BES) kojim upravlja Air France ili Ryanair.
Nije moguće izravno otići Marseille u Brest vlakom bez promjene, ali vlakovi voze po prugama Marseille-Rennes i Rennes-Brest omogućujući vam da cijelo putovanje obavljate samo vlakom.
Vlakovi TGV od SNCF do Rennes odlazak s željezničke stanice Marseille-St-Charles u Marseille, Dolazak uRennes će biti na postaji Rennes (1.1 km od centra).Potrebna je korespondencija ili promjena Rennes gdje će TGV ili TER vlak kojim upravlja SNCF otputovati Brest,
Nijedna autobusna tvrtka neće vam omogućiti da obavljate posao Marseille-Brest bez mijenjanja autobusa morat ćete uzeti autobusne linije Marseille-Pariz i Pariz-Brest,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus, Isilines, OUIBUS ili Eurolines bus na Marseille, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuParis Galliéni (4.7 km od Pariz, Francuska). Idite na autobusnu stanicuMarseille (na 0.6 km od Marseille) najkasnije 15 minuta prije polaska za Pariz,Jednom je stigao Pariz, odvedite drugi OUIBUS ili FlixBus autobus koji će vas odvesti do autobusne stanice Brest (Bretagne Francuska).
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Nantes-Brest može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u vlak pokriti cijelo putovanje.

Transportne tvrtke idu od Marseille u Brest?

Autobusna poduzeća
FlixBus nudi autobusne usluge od autobusnog kolodvora Marseille u Marseille i to od Paris Quai de Bercy (-Le-de-France Francuska) i između grada Pariz (usluga do autobusne postaje Paris Quai de Bercy na 3 km od centra grada) i grada Brest gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Brest SNCF nalazi se oko 0.5 km. od centra.
Isilines je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije od autobusnog kolodvora Marseille - Gare Saint Charles u Marseille i to od Paris Galliéni (-Le-de-France Francuska)
Autobusi OUIBUS obavljaju rotacije između grada Marseille (usluga do autobusne postaje Marseille - Gare Saint Charles na 0.8 km od centra grada) i grada Pariz gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Paris-Bercy nalazi se oko 2.9 km. od centra. i od autobusnog kolodvora Paris-Bercy u Pariz i to od Brest SNCF (Bretagne Francuska)
Eurolines mreža uključuje autobusnu liniju između grada Marseille (usluga do autobusne postaje Marseille na 0.6 km od centra grada) i grada Pariz gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Paris Galliéni nalazi se oko 4.7 km. od centra.
Airlines
Air France leti od zračne luke Marseille Provence MRS nalazi se u 21 km. središtu grada Marseille u Brest (dolazak u zračnu luku Brest-Guipavas BES)
Ryanair osigurava rotaciju od zračne luke Marseille Provence MRS (nalazi se na 21 km od središta grada) Marseille, Francuska) na Brest (posluživanje zračne luke Brest-Guipavas BES)
Volotea upravlja letom od zračne luke Marseille Provence MRS nalazi se u 21 km. središtu grada Marseille u Rennes (dolazak u zračnu luku Rennes Bretagne RNS)
Željezničke tvrtke
SNCF nudi linije Marseille-Rennes Vlak TGV od željezničke stanice Marseille-St-Charles (0.7 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Rennes na dolasku (1.1 km od centra) i od Rennes u Brest iz kojeg polazi TGV vlak Rennes doći do željezničke stanice Brest (Bretagne Francuska)
OUIGO upravlja linijom Marseille-Pariz Vlak od željezničke stanice Marseille-St-Charles (0.7 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Marne-la-Vallée-Chessy na dolasku (32 km od centra)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Nantes-Brest (256 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)