Putujte od Marseille u Nimes

Organizirajte svoje putovanje Marseille u Nimes u vlak, autobus, carpooling

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

1 moguća opcija Marseille u Nimes u vlak, automobil, autobus

  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
Marseille
Nimes
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Marseille Nimes

Načini prijevozacarpooling, autobus, vlak
udaljenost102 km
Izravna linijaDa

Kako otići Marseille u Nimes?

Nudimo 1 ruta u vlak, autobus, carpooling za pripremu putovanja Marseille Nimes, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Marseille Nimesklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Marseille i Nimes na karti, kao i na ruti Marseille Nimes i različite točke korespondencije (Stanica Nîmes, Autobusni kolodvor Parking Relais Nîmes Parnasse, Autobusni kolodvor Nimes, Stanica Marseille-St-Charles, Stanica L'Estaque, ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Nimes

Transportne tvrtke idu od Marseille u Nimes?

Autobusna poduzeća
Autobusni operater FlixBus pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Marseille u Marseille i to od Parking Relais Nîmes Parnasse (Languedoc-Roussillon Francuska)
ALSA je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Marseille (usluga do autobusne postaje Marseille - Gare Saint Charles na 0.8 km od centra grada) i grada Nimes gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Nimes nalazi se oko 0.5 km. od centra.
Rotira se tvrtka CarsTreize Bus od autobusnog kolodvora Aéroport Marseille Provence Hall 3 4 u Marseille i to od Aix en Provence (Provansa-Alpe-Azurna obala Francuska)
OUIBUS mreža uključuje autobusnu liniju između grada Marseille (usluga do autobusne postaje Marseille - Gare Saint Charles na 0.8 km od centra grada) i grada Nimes gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Parking Relais Nîmes Parnasse nalazi se oko 1.9 km. od centra.
Autobusni operater Isilines pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Marseille - Gare Saint Charles u Marseille i to od Avignon (Provansa-Alpe-Azurna obala Francuska)
Željezničke tvrtke
SNCF nudi liniju Marseille-Nimes Vlak Intercités od željezničke stanice Marseille-St-Charles (0.7 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Nîmes na dolasku (0.5 km od centra)
TGV Lyria upravlja linijom od Marseille u Avignon iz kojeg polazi TGV Lyria vlak Marseille-St-Charles doći do željezničke stanice Avignon-TGV (Provansa-Alpe-Azurna obala Francuska)
Eurostar čini željezničku vezu Marseille-Avignon Vlak od željezničke stanice Marseille-St-Charles (0.7 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Avignon-TGV na dolasku (3.4 km od centra)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Marseille-Nimes (102 km)

Svi načini prijevoza Marseille Nimes

Za putovanje Marseille (Provansa-Alpe-Azurna obala, Francuska) do Nimes (Languedoc-Roussillon, Francuska) s udaljenosti od 102 km možete posuditi 3 načina prijevoza, moguće kombinacije carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Imate sreće, postoji izravna autobusna linija Marseille-Nimes što je često najisplativije rješenje.
Vi ćete se ukrcati na FlixBus, ALSA ili OUIBUS bus na Marseille, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuParking Relais Nîmes Parnasse (1.9 km od Nimes, Francuska). Idite na autobusnu stanicuMarseille (na 0.6 km od Marseille) najkasnije 15 minuta prije polaska za Nimes,
Vlak Marseille Nimes je izravan.
Vlakovi Intercités ili TGV od SNCF do Nimes odlazak s željezničke stanice Marseille-St-Charles u Marseille, Dolazak uNimes će biti na postaji Nîmes (0.5 km od centra).
Na Blablacaru ćete vjerojatno pronaći vozače koji dijele svoje vozilo za tu rutu Marseille-Nimes,
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)