Marseille
Izravno putovanje do Nimes dijeljenje prijevoza, autobus, vlak
Nimes
Saznajte cijene

Kako doći iz Marseille u Nimes?

Planirate li putovati u Marseille iz Nimes i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Marseille do Nimes, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Marseille i Nimes, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (SNCF, Eurostar, TGV Lyria, Blablabus ili FlixBus), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Marseille i Nimes, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Marseille do Nimes.

Za vaše putovanje od Marseille do Nimes imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Marseille do Nimes

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Marseille do Nimes, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Marseille - Nimes vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Marseille Nimes je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Zajedničko putovanje Marseille Nimes

Rješenje zajedničkog putovanja između Marseille i Nimes savršeno je ako želite putovati u Nimes u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Marseille ili Nimes.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Marseille i Nimes koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Marseille Nimes

Grad polaska
Marseille
Francuska
Provansa-Alpe-Azurna obala
Grad odredišta
Nimes
Francuska
Languedoc-Roussillon
Udaljenost
102 km
Izravna veza
Da, izravna veza dijeljenje prijevoza, autobus i vlak
Pretražite karte za Marseille Nimes
Pronađite smještaj u Nimes
Lako organizirajte svoje putovanje između Marseille i Nimes uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Marseille i Nimes uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Marseille i Nimes koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su SNCF, Eurostar, TGV Lyria, Blablabus ili FlixBus kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Marseille i Nimes!

Usporedba načina prijevoza između Marseille i Nimes

Prednosti i mane putovanja vlakom od Marseille do Nimes?
Ekološki Vlak Marseille Nimes smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Udobnost Vlakovi između Marseille i Nimes općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
trošak Karte za vlak za Marseille Nimes mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Marseille do Nimes može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Marseille do Nimes?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Marseille i Nimes, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Cijena Cijene autobusnih karata između Marseille i Nimes često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Nimes (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Udobnost Marseille Nimes autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Marseille do Nimes većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Nimes kako bi prevalili udaljenost od 102 km.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Marseille do Nimes?
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Marseille do Nimes.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Marseille i Nimes često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Marseille i Nimes.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Marseille Nimes morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.

Odakle ići u Marseille? Gdje ćemo doći do Nimes?

Polazne autobusne stanice u Marseille

Marseille
Kartica
Marseille - Gare Saint Charles
Kartica
Aéroport Marseille Provence Hall 3 4
Kartica

Polazne stanice u Marseille

Marseille-St-Charles
Kartica
L'Estaque
Kartica
Vitrolles-Aér-Marseille
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Nimes

Parking Relais Nîmes Parnasse
Kartica
Nimes
Kartica

Dolazne stanice u Nimes

Nîmes
Kartica
Pretražite karte za Marseille Nimes
Pronađite smještaj u Nimes

Autobus Marseille Nimes

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Marseille - Nimes ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Marseille-Nimes na Vivanoda.

Autobusi između Marseille i Nimes obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Učestalost polazaka za Marseille iz Nimes ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Nimes, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Marseille-Nimes izazvat će dodatne troškove.

Autobusne tvrtke Marseille Nimes

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Isilines
Isilines
Pretražite autobusne karte za Marseille Nimes

Vlakovi iz Marseille u Nimes

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Marseille i Nimes. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Marseille i Nimes.

Karte za vlak između Marseille i Nimes mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Vlakovi između Marseille i Nimes opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Marseille i Nimes barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Željezničke tvrtke između Marseille i Nimes

SNCF
SNCF
Eurostar
Eurostar
TGV Lyria
TGV Lyria
Traži karte za vlak Marseille Nimes

Zajedničko putovanje Marseille Nimes

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Marseille i Nimes ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Marseille-Nimes, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Marseille i Nimes, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Marseille i Nimes također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Marseille Nimes

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Marseille Nimes

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska