Putujte od Marseille u Nice

Organizirajte svoje putovanje Marseille u Nice u vlak, autobus, carpooling

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

1 moguća opcija Marseille u Nice u vlak, automobil, autobus

  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
Marseille
Nice
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Marseille Nice

Načini prijevozacarpooling, autobus, vlak
udaljenost159 km
Izravna linijaDa

Kako putovati Marseille do Nice ?

Kao i mnogi putnici, tražite najjeftinije ponude prijevoza Marseille do Nice? Obično to nije lak zadatak i morat ćete pregledati više web lokacija da biste usporedili sve ponude.

Zahvaljujući vašoj multimodalnoj tražilici Vivanoda, na istoj stranici pronaći ćete sve cijene za sve autobusi, carpooling i vlakovi doći do Nice, Trebate samo odrediti datum odlaska u Nice onda neka Vivanoda traži tebe. Opcije sortiranja i filtri na raspolaganju su za pročišćavanje pretraživanja.

Uglavnom ćete koristiti vlakovi, carpooling i autobusi od FlixBus, SNCF, OUIBUS, ALSA, Thello, Blablacar, Isilines ili TGV Lyriaa do dosega Nice,

Transportne tvrtke idu od Marseille u Nice?

Autobusna poduzeća
Autobusni operater FlixBus pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Marseille u Marseille i to od Nice Aéroport Terminal 2 (Provansa-Alpe-Azurna obala Francuska)
Isilines je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Marseille (usluga do autobusne postaje Marseille - Gare Saint Charles na 0.8 km od centra grada) i grada Nice gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Nice nalazi se oko 6.1 km. od centra.
Rotira se tvrtka OUIBUS Bus od autobusnog kolodvora Marseille u Marseille i to od Nice Centre (Provansa-Alpe-Azurna obala Francuska)
ALSA mreža uključuje autobusnu liniju između grada Marseille (usluga do autobusne postaje Marseille - Gare Saint Charles na 0.8 km od centra grada) i grada Nice gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Nice - Terminal 1 Aéroport nalazi se oko 6.2 km. od centra.
Željezničke tvrtke
SNCF nudi liniju Marseille-Nice Vlak Intercités od željezničke stanice Marseille-St-Charles (0.7 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Nice-Ville na dolasku (0.4 km od centra)
TGV Lyria upravlja linijom od Marseille u Nice iz kojeg polazi TGV Lyria vlak Marseille-St-Charles doći do željezničke stanice Nice-Ville (Provansa-Alpe-Azurna obala Francuska)
Thello čini željezničku vezu Marseille-Nice Vlak Thello od željezničke stanice Marseille-St-Charles (0.7 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Nice-Ville na dolasku (0.4 km od centra)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Marseille-Nice (159 km)

Svi načini prijevoza Marseille Nice

Za putovanje Marseille (Provansa-Alpe-Azurna obala, Francuska) do Nice (Provansa-Alpe-Azurna obala, Francuska) s udaljenosti od 159 km možete posuditi 3 načina prijevoza, moguće kombinacije carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Imate sreće, postoji izravna autobusna linija Marseille-Nice što je često najisplativije rješenje.
Vi ćete se ukrcati na FlixBus, Isilines, OUIBUS ili ALSA bus na Marseille, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuNice Centre (1.7 km od Nice, Francuska). Idite na autobusnu stanicuMarseille (na 0.6 km od Marseille) najkasnije 15 minuta prije polaska za Nice,
Vlak Marseille Nice je izravan.
Vlakovi Intercités, TGV, TGV Lyria ili Thello od SNCF, TGV Lyria ili Thello do Nice odlazak s željezničke stanice Marseille-St-Charles u Marseille, Dolazak uNice će biti na postaji Nice-Ville (0.4 km od centra).
Na Blablacaru ćete vjerojatno pronaći vozače koji dijele svoje vozilo za tu rutu Marseille-Nice,
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)