Kako doći do Marseille?

Planirate li putovanje u Marseille? Ali ne znate kako doći do toga? Vivanoda vam pomaže organizirati putovanje u Marseille dopuštajući vam pretraživanje i usporedbu najboljih ponuda za vlak, autobus i letovi.

Vlakovi za Marseille

Vlak je ekonomičan i ekološki način da dođete do Marseille. Na taj način možete jednostavno stići u središte Marseille i uživati ​​u znamenitostima.

Autobus za Marseille

Međugradski autobus izuzetno je ekonomično prijevozno sredstvo za boravak u Marseille. S druge strane, putovanje autobusom do Marseille puno je sporije nego vlakom ili avionom.

Letovi za Marseille

Let je najbrži način da stignete do Marseille. Međutim, morate dodati vrijeme potrebno da stignete do zračne luke, koja je izvan središta Marseille. Cijene letova za Marseille također su često atraktivne.

Prijevoz do Marseille u brojkama

Zemlja
Francuska
Broj tvrtki koje opslužuju Marseille
31
Broj stanica ili zračnih luka u Marseille
1 zračnih luka
10 stanica
3 autobusnih stanica
Pretražite i pronađite karte za Marseille
Tražite smještaj u Marseille
Zašto tražiti karte za putovanje u Marseille s Vivanodom?

Zašto tražiti karte za putovanje u Marseille s Vivanodom?

Kada planirate putovanje u Marseille, važno je odabrati način prijevoza na temelju svojih potreba, proračuna, vremena i udobnosti. Bilo da putujete vlak, autobus ili letovi, izbor prijevoza može značajno utjecati na cijenu i kvalitetu vašeg putovanja u Marseille. Zato je za kupnju karte za Marseille važno koristiti komparator prijevoza i cijena.

Vivanoda je praktičan alat koji vam omogućuje da brzo pronađete najbolje mogućnosti putovanja u Marseille u pogledu cijene, vremena i kvalitete. S Vivanodom možete usporediti različite karte za vlak, autobus i letovi dostupne za vaše putovanje u Marseille. Na taj način ćete pronaći najjeftinije i najprikladnije opcije za svoje potrebe.

Najpopularnije rute za Marseille

Predstavljamo najpopularnije rute do Marseille iz svih većih europskih gradova, bilo vlak, autobus ili letovi. Bilo da želite pronaći najjeftiniji let za Marseille, najbrži vlak ili najudobniji autobus, prikupili smo sve informacije koje su vam potrebne da s povjerenjem isplanirate svoje putovanje u Marseille.

Bez obzira putujete li iz Zagreb, Avignon, Lyon, Antibes, Valence ili Toulouse ili nekog drugog većeg europskog grada, uspoređujemo različite načine prijevoza kako bismo vam pomogli odabrati najbolju opciju za dolazak u Marseille. Pronaći ćete informacije o najpopularnijim rutama, prijevozničkim tvrtkama, vremenima putovanja, cijenama karata i savjete za sigurno i udobno putovanje. Također smo uključili savjete kako uštedjeti novac i pronaći najbolje cijene karata za Marseille. Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite vrhunsku udobnost, ovdje ćete pronaći sve mogućnosti za planiranje putovanja u Marseille s povjerenjem.

Pretražite i pronađite karte za Marseille
Tražite smještaj u Marseille

Putovanje vlakom do Marseille

Gdje su željezničke stanice u Marseille?

Da biste došli do Marseille vlakom, možete birati između 10 stanica, uključujući Marseille-St-Charles, Saint-Antoine, Ste-Marthe-en-Provence, Picon-Busserine., St-Joseph-Le-Castellas. i L'Estaque.

Marseille-St-Charles
Stanica udaljena 0.7 km od centra Marseille
Kartica
Saint-Antoine
Stanica udaljena 8.2 km od centra Marseille
Kartica
Ste-Marthe-en-Provence
Stanica udaljena 4.7 km od centra Marseille
Kartica
Picon-Busserine.
Stanica udaljena 3.9 km od centra Marseille
Kartica
St-Joseph-Le-Castellas.
Stanica udaljena 6.1 km od centra Marseille
Kartica
L'Estaque
Stanica udaljena 8.8 km od centra Marseille
Kartica
Marseille-Blancarde
Stanica udaljena 2.1 km od centra Marseille
Kartica
St-Marcel
Stanica udaljena 7.0 km od centra Marseille
Kartica
La Pomme
Stanica udaljena 4.9 km od centra Marseille
Kartica
Vitrolles-Aér-Marseille
Stanica udaljena 19.9 km od centra Marseille
Kartica
Traži karte za vlak do Marseille

Putovanje autobusom do Marseille

Savjeti kako pronaći jeftiniju autobusnu kartu za Marseille

Iako je putovanje autobusom već ekonomičan način dolaska do Marseille, uvijek postoje načini da uštedite još više.

Potražite promocije CarsTreize, FlixBus i ALSA
Tijekom cijele godine autobusne tvrtke Blablabus, Navette Marseille Aéroport, Isilines, Eurolines i ALSA organiziraju akcije s promotivnim cijenama (natječaji, otvaranje linija...) za putovanja iz Avignon, Lyon, Antibes, Valence, Toulouse ili Nice ili zanimljive popuste (studenti, umirovljenici...).
Brzo rezervirajte svoje putovanje autobusom u Marseille
Nakon što pronađete najnižu cijenu karte na Vivanodi za svoje putovanje u Marseille iz, na primjer, Avignon, Lyon, Antibes, Valence, Toulouse ili Nice, odaberite je i bit ćete preusmjereni na web stranicu prijevoznika (CarsTreize, FlixBus i ALSA). Preporučamo da brzo rezervirate svoju kartu jer cijene mogu brzo porasti!
Usporedite sve ponude autobusa za Marseille
S Vivanodom možete pregledavati, filtrirati i odabrati sve ponude CarsTreize, FlixBus, ALSA, Eurolines i Isilines u jednoj pretrazi. Bilo da putujete iz Avignon, Lyon, Antibes, Valence, Toulouse ili Nice, ovo vam olakšava pronalaženje onog koji najbolje odgovara vašim kriterijima u pogledu cijene, vremena i trajanja.

Gdje su autobusne stanice u Marseille?

Ovdje je popis od 3 autobusnih stanica (ili autobusnih stanica) koje opslužuju grad Marseille.

Marseille
Autobusni kolodvor 0.6 km od Marseille
Kartica
Marseille - Gare Saint Charles
Autobusni kolodvor 0.8 km od Marseille
Kartica
Aéroport Marseille Provence Hall 3 4
Autobusni kolodvor 20.5 km od Marseille
Kartica
Traži autobusne karte za Marseille

Odletite u Marseille

Nekoliko savjeta za jeftine letove do Marseille

Kako biste maksimalno povećali svoje šanse za let za Marseille po najboljoj vrijednosti za novac, slijedite nekoliko pravila. Podsjećamo vas ovdje.

Radije putujte niskotarifnim zrakoplovnim kompanijama
Odabirom niskotarifnih zrakoplovnih kompanija imate veće šanse za jeftin let do Marseille. Budite oprezni, jer ove zrakoplovne kompanije često lete do sekundarnih zračnih luka koje su puno manje dostupne iz središta Marseille.
Avio karta za Marseille skuplja u zadnji čas
Što dulje čekate da rezervirate let za Marseille, to će cijene vjerojatno biti više. Zato je najbolje planirati svoj boravak u Marseille unaprijed.
Usporedite cijene letova za Vivanodu
Korištenje agregatora letova kao što je Vivanoda osigurava vam širok izbor letova za Marseille i optimizira vaše šanse za pronalaženje najboljeg leta kod zračnih prijevoznika kao što su Jetairfly, Air Algerie, Aigle Azur, Meridiana i Air Corsica.

Gdje su zračne luke u Marseille?

Da biste došli do Marseille avionom, dođite u zračnu luku Marseille Provence.

Marseille Provence
Zračna luka udaljena je 20.5 km od Marseille
Kartica
Tražite letove za Marseille
Vlak, autobus i let za Marseille - Jeftine karte, cijene i vozni red

Putovanje i prijevoz do Marseille

Kada posjetiti Marseille?

Provansa-Alpe-Azurna obala ima koristi od mediteranske klime koju karakteriziraju vruća, suha ljeta i blage, vlažne zime. Regija također uživa preko 300 sunčanih dana godišnje, što je čini atraktivnom destinacijom tijekom cijele godine.

Vrhunac turističke sezone u Provansi-Alpama-Azurnoj obali obično je između lipnja i kolovoza, kada su temperature najviše. Tijekom tog razdoblja temperature mogu doseći 30 stupnjeva Celzijusa, čineći aktivnosti na otvorenom ugodnima. Međutim, plaže i turističke atrakcije mogu biti prepune, a cijene smještaja mogu biti više.

Pretražite i pronađite karte za Marseille
Tražite smještaj u Marseille

None

None
None
None