Putujte od Marseille u Lille

Organizirajte svoje putovanje Marseille u Lille u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

3 opcije za povratak Marseille u Lille u avion, vlak, automobil, autobus

 • Odaberite rutu po svom izboru
 • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Marseille
Lille
/
/
/
 • Nabavite cijene
2
Marseille
Lyon
Lille
/
/
/
/
/
 • Nabavite cijene
3
Marseille
Pariz
Lille
/
/
/
/
 • Nabavite cijene

Putovati Marseille Lille

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost835 km
Izravna linijaDa

Kako je moguće ići Marseille do Lille ?

Planirate putovanje iz Marseille do Lille i poput mnogih putnika tražite najbolji i najjeftiniji način prijevoza između njih Marseille Lille? Obično to nije lak zadatak i morat ćete pregledati više web lokacija da biste usporedili sve ponude.

Moći ćete dobiti jednim pretraživanjem Vivanode, vašeg multimodalnog planera putovanja u Europu, sve cijene za letovi, vlakovi, carpooling i autobusi putovati u Lille iz Marseille Jednostavno unesite datum putovanja u Lille a Vivanoda čini ostalo. Opcije sortiranja i filtri na raspolaganju su za pročišćavanje pretraživanja.

Da stignete na svoje odredište Marseille, putovat ćete Eurolines, Air France, Eurostar, FlixBus, ALSA, SNCF, Isilines ili TGV Lyriaom autobusi, carpooling, vlakovi ili letovi,

Transportne tvrtke idu od Marseille u Lille?

Autobusna poduzeća
OUIBUS nudi autobusne usluge od autobusnog kolodvora Marseille u Marseille i to od Lyon (Rhône-Alpes Francuska) i između grada Lyon (usluga do autobusne postaje Lyon na 2.1 km od centra grada) i grada Lille gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Lille Europe nalazi se oko 0.9 km. od centra.
Eurolines je operater koji vam omogućuje da putujete po linijama od autobusnog kolodvora Marseille u Marseille i to od Lyon (Rhône-Alpes Francuska) i između grada Lyon (usluga do autobusne postaje Lyon na 2.1 km od centra grada) i grada Lille gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Lille Europe nalazi se oko 0.9 km. od centra.
Rotira se tvrtka ALSA Bus od autobusnog kolodvora Paris Bercy (centre ville) u Pariz i to od Lille Europe (Nord-Pas de Calais Francuska)
FlixBus mreža uključuje autobusnu liniju između grada Marseille (usluga do autobusne postaje Marseille na 0.6 km od centra grada) i grada Lille gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Lille Europe nalazi se oko 0.9 km. od centra.
Isilines nudi autobusne usluge od autobusnog kolodvora Marseille - Gare Saint Charles u Marseille i to od Paris Galliéni (-Le-de-France Francuska) i između grada Pariz (usluga do autobusne postaje Paris Galliéni na 4.7 km od centra grada) i grada Lille gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Lille Europe nalazi se oko 0.9 km. od centra.
Željezničke tvrtke
OUIGO nudi liniju Marseille-Pariz Vlak od željezničke stanice Marseille-St-Charles (0.7 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Marne-la-Vallée-Chessy na dolasku (32 km od centra)
TGV Lyria upravlja linijom od Marseille u Lyon iz kojeg polazi TGV Lyria vlak Marseille-St-Charles doći do željezničke stanice Lyon-Part-Dieu (Rhône-Alpes Francuska)
SNCF čini željezničku vezu Marseille-Lille Vlak TGV od željezničke stanice Marseille-St-Charles (0.7 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Lille Europe na dolasku (0.9 km od centra)
Eurostar nudi liniju od Marseille u Lyon iz kojeg polazi vlak Marseille-St-Charles doći do željezničke stanice Lyon-Part-Dieu (Rhône-Alpes Francuska)
Airlines
Air France leti od zračne luke Marseille Provence MRS nalazi se u 21 km. središtu grada Marseille u Lille (dolazak u zračnu luku Lille-Lesquin LIL)
Ryanair osigurava rotaciju od zračne luke Marseille Provence MRS (nalazi se na 21 km od središta grada) Marseille, Francuska) na Lille (posluživanje zračne luke Lille-Lesquin LIL)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Marseille-Lille (836 km)

Svi načini prijevoza Marseille Lille

Ako imate neke preferencije za određeni način prijevoza, potražite više informacija o ovim odjeljcima:

Jeftini letovi iz Marseille do Lille

Koje zrakoplovne tvrtke djeluju Marseille do Lille letovi?

Air France i Ryanair su 2 zrakoplovne tvrtke koje će služiti zračnim putem Marseille Lille u izravnom letu.
Air France Marseille LilleRyanair Marseille Lille

Evo nekoliko savjeta koji bi vam mogli biti od koristi kako biste dobili najbolje ponude za let Marseille do Lille:

 • Budite fleksibilni u datumima putovanja u Lille, Cijene prevoza su različite bez obzira na to je li let planiran rano ujutro ili kasno navečer. Zbog toga se preporučuje važan stupanj fleksibilnosti.
 • Rezervirajte svoje Marseille Lille letite dobro unaprijed kako biste postigli najbolje cijene. Uz nekoliko iznimaka, cijene se povećavaju kako se približite datumu odlaska kako biste uštedjeli mjesta za poslovne kupce koji kasne s rezervacijom i žele platiti više.

Polazak zračne luke u Marseille

 • MRS Marseille Provence

Odredišna zračna luka u Lille

 • LIL Lille-Lesquin

Carpool iz Marseille do Lille

Suprotno drugim prijevoznim sredstvima, dijeljenje automobila ne pruža putnicima definirani raspored. Dakle, sigurno imate veće šanse za dobivanje Marseille-Lille vozi u potrazi tri dana unaprijed nego jedan mjesec. Ovo je više posljednje rješenje koje treba ići Lille,

Marseille do Lille autobus

Ova se ruta autobusom vozi bez ikakvih promjena između Marseille do Lille

Koje tvrtke prijevoznika između Marseille i Lille?

Izravnu liniju vodi samo prijevoznička tvrtka FlixBus Marseille Lille,

FlixBus Marseille Lille

Možda se pitate vrijedi li putovati autobusom između Marseille i Lille i koje su prednosti ovog načina prijevoza. Evo nekoliko razloga zbog kojih biste mogli potaknuti autobus Lille,

 • Suvremeni autobusi koji prometuju linijom Marseille Lille imati toalete i udobna sjedala kako bi se omogućilo putovanje u optimalnim uvjetima.
 • Marseille Lille ulaznice se prodaju po nenadmašnim cijenama, malo je vjerojatno da ćete s drugim vidovima prijevoza: ponudom željeznica ili autoputa naći bolje ponude.
 • Gotovo svi treneri opremljeni su WiFi vezom što je vrlo dobrodošlo za putovanje 835 km putovanja.

Polazak autobusnih stanica u Marseille

Morat ćete stići na svoje Marseille zaustavite se između 15 i 30 minuta, ovisno o autobusnoj tvrtki, prije vremena odlaska naznačenog na vašoj kartici. Općenito, odredište 'Lille'prikazuje se na prednjem dijelu autobusa s ostalim serviranim gradovima. Na kraju, predstavite svoju kartu osoblju FlixBus-e koje će vam omogućiti da svoje kofere stavite u prtljažnik i ukrcate na njega.

 • Marseille
 • Marseille - Gare Saint Charles

Autobusna stajališta po dolasku u Lille

Jednom kada je autobus stigao Lille, provjerite i sakupite svoje stvari kako ne biste ništa zaboravili.

 • Lille Europe

vlak Marseille do Lille

Marseille Lille željezničke tvrtke

Za to putovanje postoji samo jedna željeznička kompanija: SNCF.
SNCF Marseille Lille

Je Marseille spojen na Lille s izravnim vlakom?

Doista, gradovi u Lille i Marseille povezane su s izravnom željezničkom vezom. Imajte na umu da, ovisno o danu u tjednu, raspored se može mijenjati i direktni vlakovi možda neće prometovati svaki dan. Da pronađemo najjeftinije Marseille-Lille karte za vlak, savjetujemo vam da pokrenete potragu za Vivanodom s datumima putovanja.

Željezničke stanice od Marseille

 • Marseille-St-Charles

Dolazak željezničke stanice u Lille

 • Lille Europe

Vlak velike brzine Marseille Lille

Ova vrsta vlakova najbrži je način putovanja vlakom između njih Marseille i Lille s rasponom brzine od 200 km / h do 350 km / h.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)