Putujte od Marseille u Reims

Organizirajte svoje putovanje Marseille u Reims u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

3 opcije za povratak Marseille u Reims u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Marseille
Reims
/
/
  • Nabavite cijene
2
Marseille
Pariz
Reims
/
/
/
/
/
  • Nabavite cijene
3
Marseille
Dijon
Reims
/
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Marseille Reims

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost671 km
Izravna linijaDa

Kako otići Marseille u Reims?

Za putovanje Marseille (Provansa-Alpe-Azurna obala, Francuska) do Reims (Champagne-Ardenne, Francuska) s udaljenosti od 671 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Na Blablacaru ćete vjerojatno pronaći vozače koji dijele svoje vozilo za tu rutu Marseille-Reims,
Nijedna autobusna tvrtka neće vam omogućiti da obavljate posao Marseille-Reims bez mijenjanja autobusa morat ćete uzeti autobusne linije Marseille-Pariz i Pariz-Reims,
Vi ćete se ukrcati na Eurolines, FlixBus, OUIBUS ili Isilines bus na Marseille, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuParis Galliéni (4.7 km od Pariz, Francuska). Idite na autobusnu stanicuMarseille (na 0.6 km od Marseille) najkasnije 15 minuta prije polaska za Pariz,Jednom je stigao Pariz, odvedite drugi reims-paris.com, ALSA, OUIBUS, FlixBus ili Isilines autobus koji će vas odvesti do autobusne stanice Reims (Champagne-Ardenne Francuska).
Nije moguće izravno otići Marseille u Reims vlakom bez promjene, ali vlakovi voze po prugama Marseille-Pariz i Pariz-Reims omogućujući vam da cijelo putovanje obavljate samo vlakom.
Vlakovi TGV od SNCF ili OUIGO do Pariz odlazak s željezničke stanice Marseille-St-Charles u Marseille, Dolazak uPariz će biti na postaji Marne-la-Vallée-Chessy (32 km od centra).Potrebna je korespondencija ili promjena Pariz gdje će vlak kojim upravlja OUIGO otputovati Reims,
Nema izravnih letova koji vam omogućuju odlazak Reims od Marseille, Možete uzeti letMarseille-Pariz zatim obavite ostatak putovanja u vlak,
Izlaz Marseille i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Marseille Provence MRS 21 km, za prijavu vaše prtljage za let do Pariz (zračna luka od Paris Charles De Gaulle, IATA kod: CDG) kojim upravlja Air France.

Transportne tvrtke idu od Marseille u Reims?

Airlines
Air France leti od zračne luke Marseille Provence MRS nalazi se u 21 km. središtu grada Marseille u Pariz (dolazak u zračnu luku Paris Charles De Gaulle CDG)
Željezničke tvrtke
OUIGO nudi linije Marseille-Pariz Vlak od željezničke stanice Marseille-St-Charles (0.7 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Marne-la-Vallée-Chessy na dolasku (32 km od centra) i od Pariz u Reims iz kojeg polazi vlak Marne-la-Vallée-Chessy doći do željezničke stanice Champagne-Ardenne-TGV (Champagne-Ardenne Francuska)
SNCF upravlja linijama Marseille-Dijon Vlak TGV od željezničke stanice Marseille-St-Charles (0.7 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Dijon-Ville na dolasku (1.3 km od centra) i od Dijon u Reims iz kojeg polazi Intercités vlak Dijon-Ville doći do željezničke stanice Reims (Champagne-Ardenne Francuska)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater Eurolines pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Marseille u Marseille i to od Paris Galliéni (-Le-de-France Francuska)
reims-paris.com je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Pariz (usluga do autobusne postaje Paris-Bercy na 2.9 km od centra grada) i grada Reims gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Reims Gare SNCF nalazi se oko 0.6 km. od centra.
Autobusi OUIBUS obavljaju rotacije od autobusnog kolodvora Marseille - Gare Saint Charles u Marseille i to od Paris-Bercy (-Le-de-France Francuska) i između grada Pariz (usluga do autobusne postaje Paris-Bercy na 2.9 km od centra grada) i grada Reims gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Reims nalazi se oko 5.4 km. od centra.
ALSA mreža uključuje autobusnu liniju od autobusnog kolodvora Paris-Bercy u Pariz i to od Reims (Champagne-Ardenne Francuska)
FlixBus nudi autobusne usluge između grada Marseille (usluga do autobusne postaje Marseille na 0.6 km od centra grada) i grada Pariz gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Paris Quai de Bercy nalazi se oko 3 km. od centra. i od autobusnog kolodvora Paris Quai de Bercy u Pariz i to od Reims (Champagne-Ardenne Francuska)
Isilines je operater koji vam omogućuje da putujete po linijama između grada Marseille (usluga do autobusne postaje Marseille - Gare Saint Charles na 0.8 km od centra grada) i grada Pariz gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Paris Galliéni nalazi se oko 4.7 km. od centra. i od autobusnog kolodvora Paris Galliéni u Pariz i to od Reims (Champagne-Ardenne Francuska)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Marseille-Reims (672 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)