Putujte od Marseille u Limoges

Organizirajte svoje putovanje Marseille u Limoges u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

1 moguća opcija Marseille u Limoges u avion, vlak, automobil, autobus

  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
Marseille
Limoges
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Marseille Limoges

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost431 km
Izravna linijaDa

Kako otići Marseille u Limoges?

Nudimo 1 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Marseille Limoges, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Marseille Limogesklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Marseille i Limoges na karti, kao i na ruti Marseille Limoges i različite točke korespondencije (Stanica Limoges-Bénédictins, Autobusni kolodvor Limoges, Stanica Marseille-St-Charles, Autobusni kolodvor Marseille - Gare Saint Charles, Autobusni kolodvor Marseille, ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Limoges

Transportne tvrtke idu od Marseille u Limoges?

Airlines
Twin Jet leti od zračne luke Marseille Provence MRS nalazi se u 21 km. središtu grada Marseille u Toulouse (dolazak u zračnu luku Toulouse Blagnac TLS)
Air France osigurava rotaciju od zračne luke Marseille Provence MRS (nalazi se na 21 km od središta grada) Marseille, Francuska) na Toulouse (posluživanje zračne luke Toulouse Blagnac TLS)
Autobusna poduzeća
OUIBUS nudi autobusne usluge od autobusnog kolodvora Marseille - Gare Saint Charles u Marseille i to od Toulouse (Midi-Pyrénées Francuska) i između grada Toulouse (usluga do autobusne postaje Toulouse na 1.1 km od centra grada) i grada Limoges gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Limoges nalazi se oko 0.5 km. od centra.
ALSA je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije od autobusnog kolodvora Marseille - Gare Saint Charles u Marseille i to od Toulouse (Midi-Pyrénées Francuska)
Autobusi Isilines obavljaju rotacije između grada Marseille (usluga do autobusne postaje Marseille - Gare Saint Charles na 0.8 km od centra grada) i grada Toulouse gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Toulouse nalazi se oko 1.1 km. od centra. i od autobusnog kolodvora Toulouse u Toulouse i to od Limoges (Limousin Francuska)
Eurolines mreža uključuje autobusnu liniju između grada Marseille (usluga do autobusne postaje Marseille na 0.6 km od centra grada) i grada Lyon gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Lyon nalazi se oko 2.1 km. od centra.
FlixBus nudi autobusne usluge od autobusnog kolodvora Marseille u Marseille i to od Lyon Part-Dieu - Gare routière Villette (Rhône-Alpes Francuska) i između grada Lyon (usluga do autobusne postaje Lyon Part-Dieu - Gare routière Villette na 2.3 km od centra grada) i grada Limoges gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Limoges nalazi se oko 0.5 km. od centra.
Željezničke tvrtke
TGV Lyria nudi liniju Marseille-Lyon Vlak TGV Lyria od željezničke stanice Marseille-St-Charles (0.7 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Lyon-Part-Dieu na dolasku (2.1 km od centra)
SNCF upravlja linijama od Marseille u Lyon iz kojeg polazi TER vlak Marseille-St-Charles doći do željezničke stanice Lyon-Part-Dieu (Rhône-Alpes Francuska) i Lyon-Limoges Vlak Intercités od željezničke stanice Lyon-Part-Dieu (2.1 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Limoges-Bénédictins na dolasku (1 km od centra)
OUIGO čini željezničku vezu od Marseille u Lyon iz kojeg polazi vlak Marseille-St-Charles doći do željezničke stanice Lyon-St-Exupéry-TGV (Rhône-Alpes Francuska)
Eurostar nudi liniju Marseille-Lyon Vlak od željezničke stanice Marseille-St-Charles (0.7 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Lyon-Part-Dieu na dolasku (2.1 km od centra)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Marseille-Limoges (432 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)