Putovanje trajektom Marseille Korzika

Putovanje trajektom iz Marseille u Korzika odličan je izbor! Brodskim prijelazima iz Marseille u Korzika upravlja 2 brodskih kompanija (La Meridionale ili Corsica Linea) koje opslužuju luke L'Ile-Rousse, Ajaccio, Porto-Vecchio, Propriano, Bastia i Marseille.

Kako biste bili sigurni da ćete pronaći jeftinu brodsku kartu Marseille Korzika, preporučujemo da koristite našu tražilicu koja uspoređuje ponude, cijene i vozne redove La Meridionale i Corsica Linea.

Najbrži prijelaz traje 9 sati 30 min (Marseille - Ajaccio) na udaljenosti od 315 km, a najduži 17 sati (Marseille - Porto-Vecchio) na udaljenosti od 372 km.

Trajekt Marseille Korzika u brojkama

Sletjeti
Francuska
Broj križanja
4 prelazaka dnevno
Broj priključaka
6
Broj trajektnih veza
5
Broj trajektnih kompanija
2
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Najpopularniji trajektni prijelazi Marseille Korzika

Pretražite Vivanoda za najbrže, najduže ili najčešće trajekte Marseille Korzika. Usporedite ponude La Meridionale i Corsica Linea i rezervirajte svoju kartu za brod Marseille Korzika.

Sve trajektne linije Marseille Korzika

Tražite li trajekt Marseille Korzika? Otkrijte najpopularnije rute koje vam omogućuju navigaciju između ovih različitih regija. Bilo da želite doći do otoka, povijesnih luka ili slikovitih plaža, trajekti su zgodan i udoban način putovanja između Marseille i Korzika. Udobne kabine, restorani na brodu, kina, aktivnosti za djecu,... trajekti Corsica Linea ili La Meridionale nude odlične sadržaje i usluge za cijelu obitelj.

Kako biste se pripremili za svoje putovanje trajektom u Marseille, Bastia, Propriano, Porto-Vecchio, Ajaccio ili L'Ile-Rousse, koristite naš alat za usporedbu cijena kako biste pronašli najbolje ponude karata za trajekt Marseille Korzika koje će vam uštedjeti vrijeme i budžet. Pomoću našeg alata za pretraživanje koji je jednostavan za korištenje, možete pronaći ponude i rasporede nekoliko trajektnih kompanija, uključujući La Meridionale ili Corsica Linea. Zasigurno postoji ponuda koja odgovara vašim potrebama i vašem budžetu. Pretražite više od 5 trajektnih ruta između Marseille i Korzika!

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj
Trajekt Marseille Korzika - Jeftine karte

Vodič za putovanje trajektom od Marseille do Korzika

Korzika: Dolazak trajektom iz Marseille i istraživanje regije

Korzika: Najbolje vrijeme za putovanje?

Najbolja sezona za putovanje na Korziku općenito je proljeće (svibanj i lipanj) ili jesen (rujan i listopad). U tim razdobljima temperature su blage i ugodne, a kreću se između 20 i 25 stupnjeva Celzija. Dani su sunčani, ali ne prevrući, što je idealno za razgledavanje i uživanje na prekrasnim otočkim plažama. Osim toga, ove su sezone manje turističke, što znači manje gužve i pristupačnije cijene.

Ljeti Korzika bilježi ogroman priljev turista, uglavnom u srpnju i kolovozu. Temperature mogu doseći i do 35 stupnjeva Celzijevih, čineći dane iznimno vrućima. Ako volite visoke temperature i ne smetaju vam gužve, ljeto bi moglo biti dobra opcija za vas. Međutim, važno je napomenuti da plaže mogu biti prepune, a smještaj skuplji.

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

None

None
None
None