Preporučena ruta
Marseille
Izravno putovanje do L'Ile-Rousse trajekt
L'Ile-Rousse
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Marseille
Putovanje let, trajekt za Bastia
Bastia
Putovanje dijeljenje prijevoza, vlak za L'Ile-Rousse
L'Ile-Rousse
Saznajte cijene
Marseille
Putovanje autobus, vlak, dijeljenje prijevoza za Nice
Nice
Putovanje trajekt za L'Ile-Rousse
L'Ile-Rousse
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Marseille do L'Ile-Rousse?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Marseille - L'Ile-Rousse? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Marseille do L'Ile-Rousse zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Marseille do L'Ile-Rousse može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Marseille do L'Ile-Rousse bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su La Meridionale, Corsica Linea ili Corsica Ferries. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Marseille L'Ile-Rousse prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Corsica Linea nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Marseille i L'Ile-Rousse, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Marseille - L'Ile-Rousse

Polazna luka
Marseille
Francuska
Provansa-Alpe-Azurna obala
Luka dolaska
L'Ile-Rousse
Francuska
Korzika
Udaljenost
299 km
Trajektne tvrtke
La Meridionale, Corsica Linea, Corsica Ferries
Učestalost križanja
4 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
11 sati
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Marseille L'Ile-Rousse: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Marseille do L'Ile-Rousse pronaći ćete karte između 36 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 525 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Marseille L'Ile-Rousse je 153 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Marseille do L'Ile-Rousse je 12 sati 25 min. Najsporijim trajektima trebat će 13 sati 30 min da stignu do L'Ile-Rousse, dok će najbrži brodovi stići u L'Ile-Rousse za 12 sati. Prvi trajekt polazi iz luke Marseille u 18:30. Posljednji brod za L'Ile-Rousse napušta luku Marseille u 21:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Marseille L'Ile-Rousse
153 €
Raspon cijena trajekta Marseille L'Ile-Rousse (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
36 € - 525 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Marseille L'Ile-Rousse
12 sati 25 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za L'Ile-Rousse
18:30
Vrijeme polaska zadnjeg broda za L'Ile-Rousse
21:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u L'Ile-Rousse
07:15
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u L'Ile-Rousse
09:00

Koje tvrtke pružaju usluge između Marseille i L'Ile-Rousse?

Ako želite putovati između Marseille i L'Ile-Rousse trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Corsica Linea koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Corsica Linea Marseille L'Ile-Rousse
Corsica Linea
Corsica Linea je vrlo nova tvrtka, nastala nakon raspuštanja SNCM-a sa sjedištem u luci Marseille. Opslužuje Korziku, Tunis i Alžir. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Marseille-L'Ile-Rousse i rezervirati kartu za Corsica Linea između Marseille i L'Ile-Rousse. Corsica Linea ima 4 prelazaka tjedno u L'Ile-Rousse iz Marseille, a vrijeme putovanja je 11 sati. Više informacija o Corsica Linea
11 sati
4 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Marseille? Gdje brodovi stižu u L'Ile-Rousse?

Polazna luka u Marseille

Trajekti Corsica Linea polaze za L'Ile-Rousse iz sljedećih luka Marseille:

Marseille - Gare Maritime de la Joliette (Corse - National)
Kartica

Sa stanice (željezničke i/ili cestovne)

Ako stignete na kolodvor Marseille, znajte da je lako doći do trajektnog terminala. Imate nekoliko opcija:

  1. Pješice: Trajektno pristanište udaljeno je oko 2,5 km od kolodvora. Stoga možete doći pješice slijedeći upute za Port de la Joliette. Trebat će vam oko 40 minuta.

  2. Taksijem: Također možete uzeti taksi od željezničke stanice do trajektnog terminala. Putovanje traje oko 10 minuta i košta oko 15 eura.

  3. Javnim prijevozom: Marseille ima izvrsnu mrežu javnog prijevoza. Možete uzeti liniju metroa 1 od stanice do stanice “Joliette”. Od tamo možete hodati oko 5 minuta do trajektnog terminala. Vožnja metroom košta oko 1,60 eura i traje oko 10 minuta.

Od zračne luke

Ako stignete u zračnu luku Marseille-Provence, evo kako doći do trajektnog terminala:

  1. Taksijem: Možete uzeti taksi izravno od zračne luke do trajektnog terminala. Putovanje traje oko 30 minuta i košta oko 50 eura.

  2. Autobusom: Zračna luka nudi prijevoz do središta Marseillea. Možete uzeti prijevoz “Navette Marseille Aéroport” koji će vas odvesti do autobusnog kolodvora Marseille Saint-Charles. Od tamo možete slijediti prethodno navedene opcije kako biste došli do trajektnog terminala.

Automobilom s glavnih prometnica

Dolazite li automobilom s glavnih prometnica, evo kako doći do trajektnog terminala iz različitih smjerova:

  1. S autoceste A7 (smjer jug): Slijedite znakove za centar grada Marseillea. Kada stignete blizu Stare luke, slijedite putokaze do trajektnog terminala. Ostavite oko 10 minuta od autoceste.

  2. S autoceste A55 (u smjeru sjevera): Izađite na izlaz “Vieux-Port / La Joliette” i slijedite znakove koji označavaju trajektni terminal. Putovanje od autoceste traje otprilike 5 minuta.

  3. S autoceste A50 (istočni smjer): Slijedite znakove za centar grada Marseillea. Kada stignete blizu Stare luke, slijedite putokaze do trajektnog terminala. Ostavite oko 10 minuta od autoceste.

Naknade za parkiranje na trajektnom terminalu variraju ovisno o duljini parkiranja i dobu godine. Ostavite oko 10 eura za dan parkiranja.

Luka dolaska u L'Ile-Rousse

Brodovi Corsica Linea stižu u L'Ile-Rousse iz sljedećih luka:

L'Ile Rousse - Gare Maritime
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Marseille do L'Ile-Rousse, trebat će vam najmanje 11 sati da prijeđete 299 km između Marseille i L'Ile-Rousse.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Marseille i L'Ile-Rousse) i trajektnoj tvrtki (Corsica Linea). Trenutno postoji 4 prelazaka tjedno između Marseille i L'Ile-Rousse.

Postoji 1 brodarskih kompanija koje povezuju Marseille i L'Ile-Rousse: Corsica Linea.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude La Meridionale, Corsica Linea, Corsica Ferries.

Za vožnju brodom od Marseille do L'Ile-Rousse možete pronaći cijene između 36 € za najnižu i 525 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 153 €.

Prvi brod polazi u 18:30 za L'Ile-Rousse iz luke Marseille.

Posljednji brod za L'Ile-Rousse obično isplovljava u 21:00 iz luke Marseille.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska