Preporučena ruta
Nice
Izravno putovanje do L'Ile-Rousse trajekt
L'Ile-Rousse
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Nice
Putovanje let, trajekt za Calvi
Calvi
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza za L'Ile-Rousse
L'Ile-Rousse
Saznajte cijene
Nice
Putovanje trajekt za Bastia
Bastia
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza za L'Ile-Rousse
L'Ile-Rousse
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Nice do L'Ile-Rousse?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Nice - L'Ile-Rousse? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Nice do L'Ile-Rousse zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Nice do L'Ile-Rousse može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Nice do L'Ile-Rousse bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Corsica Ferries ili Moby Lines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Nice L'Ile-Rousse prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Corsica Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Nice i L'Ile-Rousse, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Nice - L'Ile-Rousse

Polazna luka
Nice
Francuska
Provansa-Alpe-Azurna obala
Luka dolaska
L'Ile-Rousse
Francuska
Korzika
Udaljenost
180 km
Trajektne tvrtke
Corsica Ferries, Moby Lines
Učestalost križanja
4 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
4 sati 10 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Nice L'Ile-Rousse: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Nice do L'Ile-Rousse pronaći ćete karte između 32 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 227 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Nice L'Ile-Rousse je 101 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Nice do L'Ile-Rousse je 6 sati 4 min. Najsporijim trajektima trebat će 7 sati 30 min da stignu do L'Ile-Rousse, dok će najbrži brodovi stići u L'Ile-Rousse za 5 sati. Prvi trajekt polazi iz luke Nice u 07:00. Posljednji brod za L'Ile-Rousse napušta luku Nice u 23:30.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Nice L'Ile-Rousse
101 €
Raspon cijena trajekta Nice L'Ile-Rousse (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
32 € - 227 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Nice L'Ile-Rousse
6 sati 4 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za L'Ile-Rousse
07:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za L'Ile-Rousse
23:30
Vrijeme dolaska prvog trajekta u L'Ile-Rousse
05:30
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u L'Ile-Rousse
21:30

Koje tvrtke pružaju usluge između Nice i L'Ile-Rousse?

Ako želite putovati između Nice i L'Ile-Rousse trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Corsica Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Corsica Ferries Nice L'Ile-Rousse
Corsica Ferries
Corsica Ferries je francusko-talijanska trajektna kompanija koja opslužuje Korziku i Sardiniju iz kontinentalne Francuske i Italije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Nice-L'Ile-Rousse i rezervirati kartu za Corsica Ferries između Nice i L'Ile-Rousse. Corsica Ferries ima 4 prelazaka tjedno u L'Ile-Rousse iz Nice, a vrijeme putovanja je 4 sati 10 min. Više informacija o Corsica Ferries
4 sati 10 min
4 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Nice? Gdje brodovi stižu u L'Ile-Rousse?

Polazna luka u Nice

Trajekti Corsica Ferries polaze za L'Ile-Rousse iz sljedećih luka Nice:

Nice Terminal Passager 1
Kartica

Sa stanice:

Ako stignete na željeznički kolodvor u Nici, prilično je lako doći do trajektnog terminala. Kada izađete sa stanice, do terminala možete prošetati za oko 40 minuta. Ako ne želite hodati, možete uzeti tramvaj. Tramvajska linija broj 1 povezuje stanicu s trajektnim terminalom za oko 20 minuta. Cijena tramvajske karte je oko 1,50 eura.

Ako stignete na autobusni kolodvor u Nici, trajektni terminal je udaljen oko 15 minuta hoda. Možete ići i tramvajem, ali nema izravne linije s autobusnog kolodvora. Stoga ćete najprije morati prošetati do željezničke stanice kako biste sjeli na tramvaj broj 1.

Iz zračne luke Nica Côte d'Azur:

Iz zračne luke u Nici imate nekoliko mogućnosti da dođete do trajektnog terminala. Najbrže rješenje je uzeti taksi, trebat će vam oko 20 minuta i koštati oko 35 eura.

Ako više volite javni prijevoz, iz zračne luke možete uzeti autobusnu liniju 98 koja će vas odvesti izravno do trajektnog terminala. Putovanje traje oko 30 minuta, a cijena karte je oko 6 eura.

Druga opcija je uzeti tramvaj od zračne luke do stanice "Port Lympia", a zatim prošetati do trajektnog terminala. Ova opcija je vrlo zgodna i jeftinija od taksija.

Automobilom :

Ako do trajektnog terminala vozite s glavnih prometnica, evo nekoliko uputa:

  • S autoceste A8 idite na izlaz 50 "Nice-Promenade des Anglais" i slijedite znakove koji označavaju "Promenade des Anglais".
  • Nastavite ravno Promenade des Anglais do luke u Nici.
  • Kada ste u luci, slijedite putokaze do trajektnog terminala.

Vrijeme putovanja može varirati ovisno o prometu, ali općenito je oko 25 minuta od autoceste A8. Imajte na umu da parkiranje može biti ograničeno na trajektnom terminalu, stoga se preporučuje unaprijed provjeriti mogućnosti parkiranja i po potrebi ostaviti dodatno vrijeme.

Luka dolaska u L'Ile-Rousse

Brodovi Corsica Ferries stižu u L'Ile-Rousse iz sljedećih luka:

L'Ile Rousse - Gare Maritime
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Nice i L'Ile-Rousse
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Nice do L'Ile-Rousse, trebat će vam najmanje 4 sati 10 min da prijeđete 180 km između Nice i L'Ile-Rousse.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Nice i L'Ile-Rousse) i trajektnoj tvrtki (Corsica Ferries). Trenutno postoji 4 prelazaka tjedno između Nice i L'Ile-Rousse.

Postoji 1 brodarskih kompanija koje povezuju Nice i L'Ile-Rousse: Corsica Ferries.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Corsica Ferries, Moby Lines.

Za vožnju brodom od Nice do L'Ile-Rousse možete pronaći cijene između 32 € za najnižu i 227 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 101 €.

Prvi brod polazi u 07:00 za L'Ile-Rousse iz luke Nice.

Posljednji brod za L'Ile-Rousse obično isplovljava u 23:30 iz luke Nice.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska