Preporučena ruta
Marseille
Izravno putovanje do Porto-Vecchio trajekt
Porto-Vecchio
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Marseille
Putovanje vlak, autobus, dijeljenje prijevoza za Toulon
Toulon
Putovanje trajekt za Porto-Vecchio
Porto-Vecchio
Saznajte cijene
Marseille
Putovanje autobus, vlak, dijeljenje prijevoza za Nice
Nice
Putovanje trajekt za Porto-Vecchio
Porto-Vecchio
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Marseille do Porto-Vecchio?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Marseille - Porto-Vecchio? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Marseille do Porto-Vecchio zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Marseille do Porto-Vecchio može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Marseille do Porto-Vecchio bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su La Meridionale, Corsica Linea ili Corsica Ferries. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Marseille Porto-Vecchio prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Corsica Linea ili La Meridionale nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Marseille i Porto-Vecchio, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Marseille - Porto-Vecchio

Polazna luka
Marseille
Francuska
Provansa-Alpe-Azurna obala
Luka dolaska
Porto-Vecchio
Francuska
Korzika
Udaljenost
372 km
Trajektne tvrtke
La Meridionale, Corsica Linea, Corsica Ferries
Učestalost križanja
4 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
13 sati 30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Marseille Porto-Vecchio: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Marseille do Porto-Vecchio pronaći ćete karte između 51 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 441 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Marseille Porto-Vecchio je 179 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Marseille do Porto-Vecchio je 14 sati. Najsporijim trajektima trebat će 14 sati da stignu do Porto-Vecchio, dok će najbrži brodovi stići u Porto-Vecchio za 13 sati 59 min. Prvi trajekt polazi iz luke Marseille u 17:30. Posljednji brod za Porto-Vecchio napušta luku Marseille u 17:31.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Marseille Porto-Vecchio
179 €
Raspon cijena trajekta Marseille Porto-Vecchio (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
51 € - 441 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Marseille Porto-Vecchio
14 sati
Vrijeme polaska prvog trajekta za Porto-Vecchio
17:30
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Porto-Vecchio
17:31
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Porto-Vecchio
07:30

Zašto ići trajektom iz Marseille u Porto-Vecchio?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Marseille do Porto-Vecchio može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Porto-Vecchio. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Marseille-Porto-Vecchio idealno prijevozno sredstvo.

Da vam u avionu ne bude dosadno... za razliku od aviona
Općenito, zrakoplov je najbrži način da stignete do Porto-Vecchio ili negdje drugdje. Ali nije uvijek ugodno ostati prikovan za svoje sjedalo duge sate. S druge strane, tijekom prijelaza Marseille Porto-Vecchio na La Meridionale ili Corsica Linea brodu, imate potpunu slobodu u svojim aktivnostima, jesti, šetati, zabaviti se ili odmoriti. Potpuno drugačije iskustvo od leta!
Kako se ne bi umorili, za razliku od auta
Zbog povećane budnosti koja je potrebna pri vožnji automobila na dugim putovanjima, može se reći da je vožnja naporna. Suprotno tome, iskustvo plovidbe brodom Marseille Porto-Vecchio opisali bismo kao ultra-opuštajuće. Na brodu, ovisno o brodu Corsica Linea ili La Meridionale u službi, sve je učinjeno za vas da se odmorite u tišini salona s udobnim naslonjačima, da imate vremena za sebe, da se opustite na vanjskim palubama, da se zabavite i zabavi se. U Porto-Vecchio stižete bez stresa i potpuno opušteni.
Da konačno odvojite vrijeme za putovanje
Živimo u društvu u kojem se uvijek sve odvija brže. Plovidba brzinom manjom od 40 km/h trajektom Corsica Linea ili La Meridionale na udaljenosti od 372 km koja dijeli Marseille i Porto-Vecchio bit će opuštajuće zaustavljanje. Svi brodovi opremljeni su mnoštvom usluga (bar, restorani, saloni, zabava, itd.). Možda će vam se čak učiniti da je vaš Marseille Porto-Vecchio prijelaz malo prekratak!

Koje tvrtke pružaju usluge između Marseille i Porto-Vecchio?

Ako želite putovati između Marseille i Porto-Vecchio trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Corsica Linea ili La Meridionale koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Corsica Linea Marseille Porto-Vecchio
Corsica Linea
Corsica Linea je vrlo nova tvrtka, nastala nakon raspuštanja SNCM-a sa sjedištem u luci Marseille. Opslužuje Korziku, Tunis i Alžir. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Marseille-Porto-Vecchio i rezervirati kartu za Corsica Linea između Marseille i Porto-Vecchio. Corsica Linea ima 3 prelazaka tjedno u Porto-Vecchio iz Marseille, a vrijeme putovanja je 13 sati 30 min. Više informacija o Corsica Linea
13 sati 30 min
3 prelazaka tjedno
La Meridionale Marseille Porto-Vecchio
La Meridionale
La Méridionale je francuska brodarska tvrtka koja osigurava pomorske veze s Korzikom i Sardinijom iz Marseillea. Zahvaljujući Vivanodi, vašem usporedniku trajekata, pobrinite se da rezervirate prijelaz za La Méridionale Marseille Porto-Vecchio po najboljoj cijeni. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Marseille-Porto-Vecchio i rezervirati kartu za La Meridionale između Marseille i Porto-Vecchio. La Meridionale ima 1 prelazaka tjedno u Porto-Vecchio iz Marseille, a vrijeme putovanja je 17 sati. Više informacija o La Meridionale
17 sati
1 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Marseille? Gdje brodovi stižu u Porto-Vecchio?

Polazna luka u Marseille

Trajekti Corsica Linea ili La Meridionale polaze za Porto-Vecchio iz sljedećih luka Marseille:

Marseille - Gare Maritime de la Joliette (Corse - National)
Kartica

Sa stanice (željezničke i/ili cestovne)

Ako stignete na kolodvor Marseille, znajte da je lako doći do trajektnog terminala. Imate nekoliko opcija:

  1. Pješice: Trajektno pristanište udaljeno je oko 2,5 km od kolodvora. Stoga možete doći pješice slijedeći upute za Port de la Joliette. Trebat će vam oko 40 minuta.

  2. Taksijem: Također možete uzeti taksi od željezničke stanice do trajektnog terminala. Putovanje traje oko 10 minuta i košta oko 15 eura.

  3. Javnim prijevozom: Marseille ima izvrsnu mrežu javnog prijevoza. Možete uzeti liniju metroa 1 od stanice do stanice “Joliette”. Od tamo možete hodati oko 5 minuta do trajektnog terminala. Vožnja metroom košta oko 1,60 eura i traje oko 10 minuta.

Od zračne luke

Ako stignete u zračnu luku Marseille-Provence, evo kako doći do trajektnog terminala:

  1. Taksijem: Možete uzeti taksi izravno od zračne luke do trajektnog terminala. Putovanje traje oko 30 minuta i košta oko 50 eura.

  2. Autobusom: Zračna luka nudi prijevoz do središta Marseillea. Možete uzeti prijevoz “Navette Marseille Aéroport” koji će vas odvesti do autobusnog kolodvora Marseille Saint-Charles. Od tamo možete slijediti prethodno navedene opcije kako biste došli do trajektnog terminala.

Automobilom s glavnih prometnica

Dolazite li automobilom s glavnih prometnica, evo kako doći do trajektnog terminala iz različitih smjerova:

  1. S autoceste A7 (smjer jug): Slijedite znakove za centar grada Marseillea. Kada stignete blizu Stare luke, slijedite putokaze do trajektnog terminala. Ostavite oko 10 minuta od autoceste.

  2. S autoceste A55 (u smjeru sjevera): Izađite na izlaz “Vieux-Port / La Joliette” i slijedite znakove koji označavaju trajektni terminal. Putovanje od autoceste traje otprilike 5 minuta.

  3. S autoceste A50 (istočni smjer): Slijedite znakove za centar grada Marseillea. Kada stignete blizu Stare luke, slijedite putokaze do trajektnog terminala. Ostavite oko 10 minuta od autoceste.

Naknade za parkiranje na trajektnom terminalu variraju ovisno o duljini parkiranja i dobu godine. Ostavite oko 10 eura za dan parkiranja.

Luka dolaska u Porto-Vecchio

Brodovi La Meridionale ili Corsica Linea stižu u Porto-Vecchio iz sljedećih luka:

Porto-Vecchio - Gare Maritime
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Marseille i Porto-Vecchio
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Marseille do Porto-Vecchio, trebat će vam najmanje 13 sati 30 min da prijeđete 372 km između Marseille i Porto-Vecchio.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Marseille i Porto-Vecchio) i trajektnoj tvrtki (Corsica Linea i La Meridionale). Trenutno postoji 4 prelazaka tjedno između Marseille i Porto-Vecchio.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Marseille i Porto-Vecchio: Corsica Linea i La Meridionale.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude La Meridionale, Corsica Linea, Corsica Ferries.

Tijekom vašeg prijelaza između Marseille i Porto-Vecchio prijeći ćete 372 km.

Za vožnju brodom od Marseille do Porto-Vecchio možete pronaći cijene između 51 € za najnižu i 441 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 179 €.

Prvi brod polazi u 17:30 za Porto-Vecchio iz luke Marseille.

Posljednji brod za Porto-Vecchio obično isplovljava u 17:31 iz luke Marseille.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska