Putujte od Zagreb u Angers

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Angers u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

1 moguća opcija Zagreb u Angers u avion, vlak, automobil, autobus

  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
Zagreb
Pariz
Angers
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Angers

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost1275 km
Izravna linijaNe

Kako je moguće ići Zagreb do Angers ?

Planirate putovanje iz Zagreb do Angers i poput mnogih putnika tražite najbolji i najjeftiniji način prijevoza između njih Zagreb Angers? Pregledavanje nekoliko web stranica kako biste dobili jednostavne informacije i rezervirali svoje putovanje uvijek je vrlo zamorno.

Srećom, Vivanoda je multimodalni planer putovanja koji sakuplja cijene autobusi, carpooling, letovi i vlakovi u jednoj potrazi. Jednostavno unesite datum putovanja u Angers a Vivanoda čini ostalo. Pročistite, filtrirajte, sortirajte prema Vašim željama putovanja, a zatim odaberite Zagreb - Angers ponuda koja vam najviše odgovara.

Da stignete na svoje odredište Zagreb, putovat ćete Air France, OUIGO, OUIBUS, FlixBus, Eurolines, Easyjet, Blablacar ili Croatia Airlinesom autobusi, carpooling, vlakovi ili letovi,

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Angers?

Airlines
Air France leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Pariz (dolazak u zračnu luku Paris Charles De Gaulle CDG)
Croatia Airlines osigurava rotaciju od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Pariz (posluživanje zračne luke Paris Charles De Gaulle CDG)
Easyjet upravlja letom od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Pariz (dolazak u zračnu luku Paris Charles De Gaulle CDG)
Željezničke tvrtke
OUIGO nudi liniju Pariz-Angers Vlak od željezničke stanice Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV (23 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Angers-St-Laud na dolasku (0.8 km od centra)
SNCF upravlja linijom od Pariz u Angers iz kojeg polazi TGV vlak Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV doći do željezničke stanice Angers-St-Laud (Pays de la Loire Francuska)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater Isilines pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Paris Galliéni u Pariz i to od Angers (Pays de la Loire Francuska)
Eurolines je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Pariz (usluga do autobusne postaje Paris Galliéni na 4.7 km od centra grada) i grada Angers gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Angers nalazi se oko 0.8 km. od centra.
Rotira se tvrtka OUIBUS Bus od autobusnog kolodvora Paris-Bercy u Pariz i to od Angers (Pays de la Loire Francuska)
FlixBus mreža uključuje autobusnu liniju između grada Pariz (usluga do autobusne postaje Paris Quai de Bercy na 3 km od centra grada) i grada Angers gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Angers nalazi se oko 0.8 km. od centra.
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Pariz-Angers (265 km)

Svi načini prijevoza Zagreb Angers

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Angers (Pays de la Loire, Francuska) s udaljenosti od 1275 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Nema izravnih letova koji vam omogućuju odlazak Angers od Zagreb, Možete uzeti letZagreb-Pariz zatim obavite ostatak putovanja u autobus,
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do Pariz (zračna luka od Paris Charles De Gaulle, IATA kod: CDG) kojim upravlja Air France, Croatia Airlines ili Easyjet.
Nije moguće izravno otići Zagreb u Angersbez promjene. Možete uzeti vlakPariz-Angers i koristiti avion da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi TGV od OUIGO ili SNCF do Angers odlazak s željezničke stanice Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV u Pariz, Dolazak uAngers će biti na postaji Angers-St-Laud (0.8 km od centra).
Iako nije moguće napraviti put Zagreb Angers samo autobusom postoje i druga prijevozna sredstva (avion) koji će dovršiti putovanje Pariz-Angers,
Vi ćete se ukrcati na Isilines, Eurolines, OUIBUS ili FlixBus bus na Pariz, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuAngers (0.8 km od Angers, Francuska). Idite na autobusnu stanicuParis-Bercy (na 2.9 km od Pariz) najkasnije 15 minuta prije polaska za Angers,
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Pariz-Angers može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u avion pokriti cijelo putovanje.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)