Putujte od Zagreb u Montpellier

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Montpellier u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

4 opcije za povratak Zagreb u Montpellier u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Montpellier
/
  • Nabavite cijene
2
Zagreb
Pariz
Montpellier
/
/
  • Nabavite cijene
3
Zagreb
Venecija
Montpellier
/
/
  • Nabavite cijene
4
Zagreb
Milan
Montpellier
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Montpellier

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost987 km
Izravna linijaNe

Kako je moguće ići Zagreb do Montpellier ?

Montpellier je vaša sljedeća destinacija za odmor, ali se pitate kako otići tamo i kako je moguće dobiti najjeftinije Zagreb do Montpellier ponude prijevoza? Općenito pregledavate nekoliko web stranica i trošite sate a da niste sigurni da su sva transportna rješenja razmatrana.

Na Vivanodi, jedinstvenom planeru putovanja koji uspoređuje i kombinira letovi, vlakovi, carpooling i autobusi ići Montpellier iz Zagreb, uštedjet ćete vrijeme i novac! Jednostavno unesite datum putovanja u Montpellier a Vivanoda čini ostalo. Na kraju, za pročišćavanje rezultata koristite filtre i opcije sortiranja.

Da stignete na svoje odredište Zagreb, putovat ćete Air France, FlixBus, Blablacar, ALSA, OUIBUS, Eurolines, Croatia Airlines ili Isilinesom autobusi, carpooling, vlakovi ili letovi,

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Montpellier?

Airlines
Easyjet leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Pariz (dolazak u zračnu luku Paris Charles De Gaulle CDG)
Air France pruža sljedeće rotacije: od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Pariz (posluživanje zračne luke Paris Charles De Gaulle CDG) i od zračne luke Paris Charles De Gaulle CDG nalazi se u 23 km. središtu grada Pariz u Montpellier (dolazak u zračnu luku Montpellier-Méditerranée MPL)
Croatia Airlines upravlja letom od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Pariz (posluživanje zračne luke Paris Charles De Gaulle CDG)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater Isilines pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Paris Galliéni u Pariz i to od Montpellier Les Sabines (Languedoc-Roussillon Francuska)
OUIBUS je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Pariz (usluga do autobusne postaje Paris-Bercy na 2.9 km od centra grada) i grada Montpellier gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Montpellier Les Sabines nalazi se oko 3.1 km. od centra.
Autobusi FlixBus obavljaju rotacije od autobusnog kolodvora Zagreb u Zagreb i to od Mestre (Train station) (Veneto Italija) i između grada Venecija (usluga do autobusne postaje Mestre (Train station) na 9.8 km od centra grada) i grada Montpellier gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Montpellier Les Sabines nalazi se oko 3.1 km. od centra.
ALSA mreža uključuje autobusnu liniju od autobusnog kolodvora Milan autostazione u Milan i to od Montpellier Les Sabines (Languedoc-Roussillon Francuska)
Autobusni operater Eurolines pruža uslugu autobusnog prijevoza između grada Pariz (usluga do autobusne postaje Paris Galliéni na 4.7 km od centra grada) i grada Montpellier gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Montpellier nalazi se oko 3.2 km. od centra.
Željezničke tvrtke
SNCF nudi liniju Pariz-Montpellier Vlak TGV od željezničke stanice Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV (23 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Montpellier-Saint-Roch na dolasku (0.4 km od centra)
OUIGO upravlja linijom od Pariz u Montpellier iz kojeg polazi vlak Marne-la-Vallée-Chessy doći do željezničke stanice Montpellier-Saint-Roch (Languedoc-Roussillon Francuska)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Zagreb-Venecija (288 km)

Svi načini prijevoza Zagreb Montpellier

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Montpellier (Languedoc-Roussillon, Francuska) s udaljenosti od 987 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Nema izravnih letova koji vam omogućuju odlazak Montpellier od Zagreb ali je moguće putovanje obaviti samo avionom s letovima Zagreb-Pariz i Pariz-Montpellier
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do Pariz (zračna luka od Paris Charles De Gaulle, IATA kod: CDG) kojim upravlja Easyjet, Air France ili Croatia Airlines.Od Pariz, uzmite drugi zrakoplov s Air France-om koji će vas odvesti Montpellier-Méditerranée (Montpellier, Francuska).
Nijedna autobusna tvrtka neće vam omogućiti da obavljate posao Zagreb-Montpellier bez mijenjanja autobusa morat ćete uzeti autobusne linije Zagreb-Venecija i Venecija-Montpellier,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Zagreb, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuMestre (Train station) (9.8 km od Venecija, Italija). Idite na autobusnu stanicuZagreb (na 0.7 km od Zagreb) najkasnije 15 minuta prije polaska za Venecija,Jednom je stigao Venecija, odvedite drugi FlixBus autobus koji će vas odvesti do autobusne stanice Montpellier (Languedoc-Roussillon Francuska).
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Zagreb-Venecija može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u autobus pokriti cijelo putovanje.
Nije moguće izravno otići Zagreb u Montpellierbez promjene. Možete uzeti vlakPariz-Montpellier i koristiti avion da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi TGV od SNCF ili OUIGO do Montpellier odlazak s željezničke stanice Marne-la-Vallée-Chessy u Pariz, Dolazak uMontpellier će biti na postaji Montpellier-Saint-Roch (0.4 km od centra).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)