Putujte od Zagreb u Toulouse

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Toulouse u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

3 opcije za povratak Zagreb u Toulouse u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Toulouse
  • Nabavite cijene
2
Zagreb
Pariz
Toulouse
/
/
  • Nabavite cijene
3
Zagreb
Milan
Toulouse
/
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Toulouse

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost1174 km
Izravna linijaNe

Kako otići Zagreb u Toulouse?

Nudimo 3 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Zagreb Toulouse, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Zagreb Toulouseklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Zagreb i Toulouse na karti, kao i na ruti Zagreb Toulouse i različite točke korespondencije (Autobusni kolodvor Toulouse, Zračna luka Toulouse Blagnac, Stanica Toulouse-Matabiau, Zračna luka Pleso, Autobusni kolodvor Zagreb) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Toulouse

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Toulouse?

Airlines
Air France leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Pariz (dolazak u zračnu luku Paris Charles De Gaulle CDG) i od zračne luke Paris Charles De Gaulle CDG (nalazi se na 23 km od središta grada) Pariz, Francuska) na Toulouse (posluživanje zračne luke Toulouse Blagnac TLS)
Twin Jet osigurava rotaciju od zračne luke Malpensa MXP nalazi se u 41 km. središtu grada Milan u Toulouse (dolazak u zračnu luku Toulouse Blagnac TLS)
Easyjet upravlja letovima od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Pariz (posluživanje zračne luke Paris Charles De Gaulle CDG) i od zračne luke Paris Charles De Gaulle CDG nalazi se u 23 km. središtu grada Pariz u Toulouse (dolazak u zračnu luku Toulouse Blagnac TLS)
Croatia Airlines osigurava zračnu vezu od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Milan (posluživanje zračne luke Malpensa MXP)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater Isilines pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Paris Galliéni u Pariz i to od Toulouse (Midi-Pyrénées Francuska)
ALSA je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Milan (usluga do autobusne postaje Milan autostazione na 5.4 km od centra grada) i grada Toulouse gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Toulouse nalazi se oko 1.1 km. od centra.
Rotira se tvrtka Eurolines Bus od autobusnog kolodvora Milan autostazione u Milan i to od Toulouse (Midi-Pyrénées Francuska)
FlixBus mreža uključuje autobusnu liniju između grada Zagreb (usluga do autobusne postaje Zagreb na 0.7 km od centra grada) i grada Milan gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Milan autostazione nalazi se oko 5.4 km. od centra.
Autobusni operater OUIBUS pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Paris-Bercy u Pariz i to od Toulouse (Midi-Pyrénées Francuska)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Zagreb-Milan (532 km)
Željezničke tvrtke
SNCF nudi liniju Pariz-Toulouse Vlak TGV od željezničke stanice Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV (23 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Toulouse-Matabiau na dolasku (1.2 km od centra)

Svi načini prijevoza Zagreb Toulouse

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Toulouse (Midi-Pyrénées, Francuska) s udaljenosti od 1174 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Nema izravnih letova koji vam omogućuju odlazak Toulouse od Zagreb ali je moguće putovanje obaviti samo avionom s letovima Zagreb-Milan i Milan-Toulouse
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do Milan (zračna luka od Malpensa, IATA kod: MXP) kojim upravlja Croatia Airlines.Od Milan, uzmite drugi zrakoplov s Twin Jet-om koji će vas odvesti Toulouse Blagnac (Toulouse, Francuska).
Nijedna autobusna tvrtka neće vam omogućiti da obavljate posao Zagreb-Toulouse bez mijenjanja autobusa morat ćete uzeti autobusne linije Zagreb-Milan i Milan-Toulouse,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Zagreb, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuMilan autostazione (5.4 km od Milan, Italija). Idite na autobusnu stanicuZagreb (na 0.7 km od Zagreb) najkasnije 15 minuta prije polaska za Milan,Jednom je stigao Milan, odvedite drugi ALSA ili Eurolines autobus koji će vas odvesti do autobusne stanice Toulouse (Midi-Pyrénées Francuska).
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Zagreb-Milan može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u autobus pokriti cijelo putovanje.
Nije moguće izravno otići Zagreb u Toulousebez promjene. Možete uzeti vlakPariz-Toulouse i koristiti avion da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi TGV od SNCF do Toulouse odlazak s željezničke stanice Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV u Pariz, Dolazak uToulouse će biti na postaji Toulouse-Matabiau (1.2 km od centra).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)