Putujte od Zagreb u Marseille

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Marseille u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

3 opcije za povratak Zagreb u Marseille u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Marseille
/
  • Nabavite cijene
2
Zagreb
Bologna
Marseille
/
/
/
  • Nabavite cijene
3
Zagreb
Milan
Marseille
/
/
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Marseille

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost885 km
Izravna linijaNe

Kako otići Zagreb u Marseille?

Nudimo 3 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Zagreb Marseille, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Zagreb Marseilleklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Zagreb i Marseille na karti, kao i na ruti Zagreb Marseille i različite točke korespondencije (Autobusni kolodvor Marseille, Stanica Marseille-St-Charles, Autobusni kolodvor Marseille - Gare Saint Charles, Zračna luka Marseille Provence, Zračna luka Pleso, ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Marseille

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Marseille?

Airlines
Croatia Airlines leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Milan (dolazak u zračnu luku Malpensa MXP)
Air France osigurava rotaciju od zračne luke Malpensa MXP (nalazi se na 41 km od središta grada) Milan, Italija) na Marseille (posluživanje zračne luke Marseille Provence MRS)
Twin Jet upravlja letom od zračne luke Malpensa MXP nalazi se u 41 km. središtu grada Milan u Marseille (dolazak u zračnu luku Marseille Provence MRS)
Meridiana osigurava zračnu vezu od zračne luke Linate LIN (nalazi se na 6.8 km od središta grada) Milan, Italija) na Marseille (posluživanje zračne luke Marseille Provence MRS)
TAP Portugal leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Bologna (dolazak u zračnu luku Guglielmo Marconi BLQ)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Bologna-Marseille (497 km)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater Eurolines pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Bologna u Bologna i to od Marseille (Provansa-Alpe-Azurna obala Francuska)
FlixBus je operater koji vam omogućuje da putujete po linijama između grada Zagreb (usluga do autobusne postaje Zagreb na 0.7 km od centra grada) i grada Milan gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Milan autostazione nalazi se oko 5.4 km. od centra. i od autobusnog kolodvora Milan autostazione u Milan i to od Marseille (Provansa-Alpe-Azurna obala Francuska)
Rotira se tvrtka OUIBUS Bus između grada Milan (usluga do autobusne postaje Milan autostazione na 5.4 km od centra grada) i grada Marseille gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Marseille - Gare Saint Charles nalazi se oko 0.8 km. od centra.
ALSA mreža uključuje autobusnu liniju od autobusnog kolodvora Milan autostazione u Milan i to od Marseille - Gare Saint Charles (Provansa-Alpe-Azurna obala Francuska)
Željezničke tvrtke
Thello nudi liniju Milan-Marseille Vlak Thello od željezničke stanice Milano Centrale (2.8 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Marseille-St-Charles na dolasku (0.7 km od centra)

Svi načini prijevoza Zagreb Marseille

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Marseille (Provansa-Alpe-Azurna obala, Francuska) s udaljenosti od 885 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Nijedna autobusna tvrtka neće vam omogućiti da obavljate posao Zagreb-Marseille bez mijenjanja autobusa morat ćete uzeti autobusne linije Zagreb-Bologna i Bologna-Marseille,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Zagreb, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuBologna (1.1 km od Bologna, Italija). Idite na autobusnu stanicuZagreb (na 0.7 km od Zagreb) najkasnije 15 minuta prije polaska za Bologna,Jednom je stigao Bologna, odvedite drugi Eurolines autobus koji će vas odvesti do autobusne stanice Marseille (Provansa-Alpe-Azurna obala Francuska).
Nema izravnih letova koji vam omogućuju odlazak Marseille od Zagreb ali je moguće putovanje obaviti samo avionom s letovima Zagreb-Milan i Milan-Marseille
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do Milan (zračna luka od Malpensa, IATA kod: MXP) kojim upravlja Croatia Airlines.Od Milan, uzmite drugi zrakoplov s Air France, Twin Jet ili Meridiana-om koji će vas odvesti Marseille Provence (Marseille, Francuska).
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Bologna-Marseille može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u avion pokriti cijelo putovanje.
Nije moguće izravno otići Zagreb u Marseillebez promjene. Možete uzeti vlakMilan-Marseille i koristiti autobus da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi Thello od Thello do Marseille odlazak s željezničke stanice Milano Centrale u Milan, Dolazak uMarseille će biti na postaji Marseille-St-Charles (0.7 km od centra).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)