Putujte od Zagreb u Clermont-Ferrand

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Clermont-Ferrand u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

4 opcije za povratak Zagreb u Clermont-Ferrand u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Clermont-Ferrand
/
  • Nabavite cijene
2
Zagreb
Pariz
Clermont-Ferrand
/
/
  • Nabavite cijene
3
Zagreb
Zurich
Clermont-Ferrand
/
  • Nabavite cijene
4
Zagreb
Milan
Clermont-Ferrand
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Clermont-Ferrand

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost1000 km
Izravna linijaNe

Kako otići Zagreb u Clermont-Ferrand?

Nudimo 4 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Zagreb Clermont-Ferrand, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Zagreb Clermont-Ferrandklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Zagreb i Clermont-Ferrand na karti, kao i na ruti Zagreb Clermont-Ferrand i različite točke korespondencije (Autobusni kolodvor Clermont Ferrand, Autobusni kolodvor Clermont Ferrand Avenue de la Libération, Stanica Clermont-Ferrand, Autobusni kolodvor Clermont-Ferrand La Pardieu, Zračna luka Clermont-Ferrand Auvergne, ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Clermont-Ferrand

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Clermont-Ferrand?

Airlines
Air France leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Pariz (dolazak u zračnu luku Paris Charles De Gaulle CDG) i od zračne luke Paris Orly ORY (nalazi se na 15 km od središta grada) Pariz, Francuska) na Clermont-Ferrand (posluživanje zračne luke Clermont-Ferrand Auvergne CFE)
Swiss International Airlines osigurava rotaciju od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Zurich (dolazak u zračnu luku Zurich ZRH)
Croatia Airlines upravlja letom od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Zurich (posluživanje zračne luke Zurich ZRH)
Easyjet osigurava zračnu vezu od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Pariz (dolazak u zračnu luku Paris Charles De Gaulle CDG)
Željezničke tvrtke
SNCF nudi liniju Pariz-Clermont-Ferrand Vlak Intercités od željezničke stanice Paris-Bercy (3 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Clermont-Ferrand na dolasku (1.4 km od centra)
Autobusna poduzeća
FlixBus nudi autobusne usluge od autobusnog kolodvora Zagreb u Zagreb i to od Milan autostazione (Lombardija Italija) i između grada Milan (usluga do autobusne postaje Milan autostazione na 5.4 km od centra grada) i grada Clermont-Ferrand gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Clermont Ferrand nalazi se oko 1.5 km. od centra.
ALSA je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije od autobusnog kolodvora Zurich u Zurich i to od Clermont Ferrand (Auvergne Francuska)
Rotira se tvrtka OUIBUS Bus između grada Pariz (usluga do autobusne postaje Paris-Bercy na 2.9 km od centra grada) i grada Clermont-Ferrand gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Clermont-Ferrand La Pardieu nalazi se oko 4.2 km. od centra.
Isilines mreža uključuje autobusnu liniju od autobusnog kolodvora Paris Galliéni u Pariz i to od Clermont Ferrand (Auvergne Francuska)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Zurich-Clermont-Ferrand (454 km)

Svi načini prijevoza Zagreb Clermont-Ferrand

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Clermont-Ferrand (Auvergne, Francuska) s udaljenosti od 1000 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Nijedna autobusna tvrtka neće vam omogućiti da obavljate posao Zagreb-Clermont-Ferrand bez mijenjanja autobusa morat ćete uzeti autobusne linije Zagreb-Milan i Milan-Clermont-Ferrand,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Zagreb, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuMilan autostazione (5.4 km od Milan, Italija). Idite na autobusnu stanicuZagreb (na 0.7 km od Zagreb) najkasnije 15 minuta prije polaska za Milan,Jednom je stigao Milan, odvedite drugi FlixBus autobus koji će vas odvesti do autobusne stanice Clermont-Ferrand (Auvergne Francuska).
Nema izravnih letova koji vam omogućuju odlazak Clermont-Ferrand od Zagreb ali je moguće putovanje obaviti samo avionom s letovima Zagreb-Pariz i Pariz-Clermont-Ferrand
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do Pariz (zračna luka od Paris Charles De Gaulle, IATA kod: CDG) kojim upravlja Air France ili Easyjet.Od Pariz, uzmite drugi zrakoplov s Air France-om koji će vas odvesti Clermont-Ferrand Auvergne (Clermont-Ferrand, Francuska).
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Zurich-Clermont-Ferrand može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u avion pokriti cijelo putovanje.
Nije moguće izravno otići Zagreb u Clermont-Ferrandbez promjene. Možete uzeti vlakPariz-Clermont-Ferrand i koristiti avion da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi Intercités od SNCF do Clermont-Ferrand odlazak s željezničke stanice Paris-Bercy u Pariz, Dolazak uClermont-Ferrand će biti na postaji Clermont-Ferrand (1.4 km od centra).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)