Putujte od Zagreb u Grenoble

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Grenoble u autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

3 opcije za povratak Zagreb u Grenoble u avion, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Milan
Grenoble
/
/
/
  • Nabavite cijene
2
Zagreb
Venecija
Grenoble
/
/
  • Nabavite cijene
3
Zagreb
Grenoble
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Grenoble

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus
udaljenost803 km
Izravna linijaNe

Kako otići Zagreb u Grenoble?

Nudimo 3 ruta u autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Zagreb Grenoble, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (autobus, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Zagreb Grenobleklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Zagreb i Grenoble na karti, kao i na ruti Zagreb Grenoble i različite točke korespondencije (Autobusni kolodvor Grenoble, Autobusni kolodvor Grenoble, Autobusni kolodvor Zagreb, Zračna luka Pleso) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Grenoble

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Grenoble?

Autobusna poduzeća
FlixBus nudi autobusne usluge od autobusnog kolodvora Zagreb u Zagreb i to od Mestre (Train station) (Veneto Italija) i između grada Venecija (usluga do autobusne postaje Mestre (Train station) na 9.8 km od centra grada) i grada Grenoble gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Grenoble nalazi se oko 1.4 km. od centra.
Eurolines je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije od autobusnog kolodvora Milan autostazione u Milan i to od Grenoble (Rhône-Alpes Francuska)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Zagreb-Venecija (288 km)
Airlines
Croatia Airlines leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Milan (dolazak u zračnu luku Malpensa MXP)

Svi načini prijevoza Zagreb Grenoble

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Grenoble (Rhône-Alpes, Francuska) s udaljenosti od 803 km možete posuditi 3 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling i/ili autobus, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Nijedna autobusna tvrtka neće vam omogućiti da obavljate posao Zagreb-Grenoble bez mijenjanja autobusa morat ćete uzeti autobusne linije Zagreb-Venecija i Venecija-Grenoble,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Zagreb, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuMestre (Train station) (9.8 km od Venecija, Italija). Idite na autobusnu stanicuZagreb (na 0.7 km od Zagreb) najkasnije 15 minuta prije polaska za Venecija,Jednom je stigao Venecija, odvedite drugi FlixBus autobus koji će vas odvesti do autobusne stanice Grenoble (Rhône-Alpes Francuska).
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Zagreb-Venecija može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u autobus pokriti cijelo putovanje.
Nema izravnih letova koji vam omogućuju odlazak Grenoble od Zagreb, Možete uzeti letZagreb-Milan zatim obavite ostatak putovanja u autobus,
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do Milan (zračna luka od Malpensa, IATA kod: MXP) kojim upravlja Croatia Airlines.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)