Preporučena ruta
Zagreb
Putovanje let, autobus, dijeljenje prijevoza za Milan
Milan
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus za Grenoble
Grenoble
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Zagreb
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Venecija
Venecija
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Grenoble
Grenoble
Saznajte cijene
Zagreb
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus za Lyon
Lyon
Putovanje vlak, autobus, dijeljenje prijevoza za Grenoble
Grenoble
Saznajte cijene

Kako doći iz Zagreb u Grenoble?

Planirate li putovati u Zagreb iz Grenoble i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zagreb do Grenoble, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zagreb i Grenoble, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (SNCF, FlixBus, Blablabus, Eurolines ili Croatia Airlines), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zagreb i Grenoble, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zagreb do Grenoble.

Za vaše putovanje od Zagreb do Grenoble imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Zagreb do Grenoble

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zagreb do Grenoble, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zagreb - Grenoble vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Zagreb Grenoble je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Zagreb Grenoble

Mnogi letovi povezuju Zagreb s Grenoble svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Grenoble u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Zagreb Grenoble

Rješenje zajedničkog putovanja između Zagreb i Grenoble savršeno je ako želite putovati u Grenoble u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Zagreb ili Grenoble.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zagreb i Grenoble koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zagreb Grenoble

Grad polaska
Zagreb
Hrvatska
Zagreb
Grad odredišta
Grenoble
Francuska
Rhône-Alpe
Udaljenost
803 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Zagreb Grenoble
Pronađite smještaj u Grenoble
Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Grenoble uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Grenoble uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zagreb i Grenoble koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su SNCF, FlixBus, Blablabus, Eurolines ili Croatia Airlines kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zagreb i Grenoble!

Usporedba načina prijevoza između Zagreb i Grenoble

Prednosti i mane putovanja autobusom od Zagreb do Grenoble?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zagreb i Grenoble, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Zagreb i Grenoble obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zagreb do Grenoble većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Grenoble kako bi prevalili udaljenost od 803 km.
Udobnost Zagreb Grenoble autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Prednosti i nedostaci letenja između Zagreb i Grenoble?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Zagreb do Grenoble, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između Zagreb i Grenoble najbrži su način prijevoza za putovanje od 803 km između Zagreb i Grenoble.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Grenoble često moraju ranije stići u Zagreb zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Ekološki nedostaci Letovi iz Zagreb za Grenoble imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Zagreb do Grenoble?
Ekološki Vlak Zagreb Grenoble smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Ubrzati Zagreb Grenoble vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Zagreb do Grenoble može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
trošak Karte za vlak za Zagreb Grenoble mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Zagreb do Grenoble?
Ekonomski Zagreb Grenoble zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Zagreb i Grenoble često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Zagreb i Grenoble može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Zagreb Grenoble morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.

Odakle ići u Zagreb? Gdje ćemo doći do Grenoble?

Polazne autobusne stanice u Zagreb

Zagreb
Kartica

Polazne zračne luke u Zagreb

Pleso
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Grenoble

Grenoble
Kartica
Grenoble
Kartica
Grenoble (Condillac-Universités)
Kartica
Grenoble Résistance
Kartica

Dolazne stanice u Grenoble

Grenoble
Kartica
Grenoble U.-Gières
Kartica
Pretražite karte za Zagreb Grenoble
Pronađite smještaj u Grenoble

Autobus Zagreb Grenoble

Većina autobusa koji putuju između Zagreb i Grenoble noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Zagreb - Grenoble ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Zagreb-Grenoble na Vivanoda.

Učestalost polazaka za Zagreb iz Grenoble ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Grenoble, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Zagreb-Grenoble izazvat će dodatne troškove.

Autobusne tvrtke Zagreb Grenoble

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Eurolines
Eurolines
Isilines
Isilines
Pretražite autobusne karte za Zagreb Grenoble

Vlakovi iz Zagreb u Grenoble

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Zagreb i Grenoble. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Zagreb i Grenoble.

Karte za vlak između Zagreb i Grenoble mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Zagreb i Grenoble, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Zagreb i Grenoble barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Željezničke tvrtke između Zagreb i Grenoble

SNCF
SNCF
Traži karte za vlak Zagreb Grenoble

Letovi Zagreb Grenoble

Airlines Zagreb Grenoble

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Traži letove Zagreb Grenoble

Zajedničko putovanje Zagreb Grenoble

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Zagreb i Grenoble, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Zagreb i Grenoble ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Zagreb-Grenoble, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Trajanje zajedničkog putovanja između Zagreb i Grenoble također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Zagreb Grenoble

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Zagreb Grenoble

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska