Putujte od Zagreb u Dijon

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Dijon u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

4 opcije za povratak Zagreb u Dijon u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Zurich
Dijon
/
  • Nabavite cijene
2
Zagreb
Pariz
Dijon
/
/
  • Nabavite cijene
3
Zagreb
Venecija
Dijon
/
/
/
  • Nabavite cijene
4
Zagreb
Milan
Dijon
/
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Dijon

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost854 km
Izravna linijaNe

Kako otići Zagreb u Dijon?

Nudimo 4 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Zagreb Dijon, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Zagreb Dijonklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Zagreb i Dijon na karti, kao i na ruti Zagreb Dijon i različite točke korespondencije (Stanica Dijon-Ville, Autobusni kolodvor Dijon, Stanica Dijon-Porte-Neuve, Zračna luka Pleso, Autobusni kolodvor Zagreb) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Dijon

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Dijon?

Airlines
Croatia Airlines leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Pariz (dolazak u zračnu luku Paris Charles De Gaulle CDG)
Easyjet osigurava rotaciju od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Pariz (posluživanje zračne luke Paris Charles De Gaulle CDG)
Swiss International Airlines upravlja letom od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Zurich (dolazak u zračnu luku Zurich ZRH)
Air France osigurava zračnu vezu od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Pariz (posluživanje zračne luke Paris Charles De Gaulle CDG)
Željezničke tvrtke
SNCF nudi liniju Pariz-Dijon Vlak TGV od željezničke stanice Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV (23 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Dijon-Ville na dolasku (1.3 km od centra)
TGV Lyria upravlja linijom od Zurich u Dijon iz kojeg polazi TGV Lyria vlak Zurich HB doći do željezničke stanice Dijon-Ville (Bourgogne Francuska)
Thello čini željezničku vezu Venecija-Dijon Vlak Thello od željezničke stanice Venezia Mestre (9.9 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Dijon-Ville na dolasku (1.3 km od centra)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater OUIBUS pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Paris-Bercy u Pariz i to od Dijon (Bourgogne Francuska)
FlixBus je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Pariz (usluga do autobusne postaje Paris Quai de Bercy na 3 km od centra grada) i grada Dijon gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Dijon nalazi se oko 1.2 km. od centra.
Rotira se tvrtka Isilines Bus od autobusnog kolodvora Paris Galliéni u Pariz i to od Dijon (Bourgogne Francuska)
Eurolines mreža uključuje autobusnu liniju između grada Milan (usluga do autobusne postaje Milan autostazione na 5.4 km od centra grada) i grada Dijon gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Dijon nalazi se oko 1.2 km. od centra.
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Zagreb-Milan (532 km)

Svi načini prijevoza Zagreb Dijon

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Dijon (Bourgogne, Francuska) s udaljenosti od 854 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Nema izravnih letova koji vam omogućuju odlazak Dijon od Zagreb, Možete uzeti letZagreb-Pariz zatim obavite ostatak putovanja u autobus,
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do Pariz (zračna luka od Paris Charles De Gaulle, IATA kod: CDG) kojim upravlja Croatia Airlines, Easyjet ili Air France.
Nije moguće izravno otići Zagreb u Dijonbez promjene. Možete uzeti vlakPariz-Dijon i koristiti avion da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi TGV od SNCF do Dijon odlazak s željezničke stanice Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV u Pariz, Dolazak uDijon će biti na postaji Dijon-Ville (1.3 km od centra).
Nijedna autobusna tvrtka neće vam omogućiti da obavljate posao Zagreb-Dijon bez mijenjanja autobusa morat ćete uzeti autobusne linije Zagreb-Milan i Milan-Dijon,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Zagreb, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuMilan autostazione (5.4 km od Milan, Italija). Idite na autobusnu stanicuZagreb (na 0.7 km od Zagreb) najkasnije 15 minuta prije polaska za Milan,Jednom je stigao Milan, odvedite drugi Eurolines autobus koji će vas odvesti do autobusne stanice Dijon (Bourgogne Francuska).
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Zagreb-Milan može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u autobus pokriti cijelo putovanje.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)