Putujte od Zagreb u Rennes

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Rennes u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

2 opcije za povratak Zagreb u Rennes u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Rennes
  • Nabavite cijene
2
Zagreb
Pariz
Rennes
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Rennes

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost1363 km
Izravna linijaNe

Kako je moguće ići Zagreb do Rennes ?

Odabrali ste Rennes kao odredište sljedećih praznika ili vikenda, ali ne znate kako doći Zagreb i kako pronaći najbolje Zagreb do Rennes ponude prijevoza? Općenito pregledavate nekoliko web stranica i trošite sate a da niste sigurni da su sva transportna rješenja razmatrana.

Na Vivanodi, jedinstvenom planeru putovanja koji uspoređuje i kombinira letovi, vlakovi, carpooling i autobusi ići Rennes iz Zagreb, uštedjet ćete vrijeme i novac! Jednostavno unesite datum putovanja u Rennes a Vivanoda čini ostalo. Opcije sortiranja i filtri na raspolaganju su za pročišćavanje pretraživanja.

Uglavnom ćete koristiti vlakovi, letovi, carpooling i autobusi od Air France, Hop!, Eurolines, FlixBus, OUIGO, OUIBUS, Isilines ili SNCFa do dosega Rennes,

Svi načini prijevoza Zagreb Rennes

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Rennes (Bretagne, Francuska) s udaljenosti od 1363 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Nema izravnih letova koji vam omogućuju odlazak Rennes od Zagreb ali je moguće putovanje obaviti samo avionom s letovima Zagreb-Pariz i Pariz-Rennes
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do Pariz (zračna luka od Paris Charles De Gaulle, IATA kod: CDG) kojim upravlja Air France, Croatia Airlines ili Easyjet.Od Pariz, uzmite drugi zrakoplov s Hop!-om koji će vas odvesti Rennes Bretagne (Rennes, Francuska).
Iako nije moguće napraviti put Zagreb Rennes samo autobusom postoje i druga prijevozna sredstva (avion) koji će dovršiti putovanje Pariz-Rennes,
Vi ćete se ukrcati na Isilines, OUIBUS, Eurolines ili FlixBus bus na Pariz, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuRennes (1.2 km od Rennes, Francuska). Idite na autobusnu stanicuParis Quai de Bercy (na 3 km od Pariz) najkasnije 15 minuta prije polaska za Rennes,
Nije moguće izravno otići Zagreb u Rennesbez promjene. Možete uzeti vlakPariz-Rennes i koristiti avion da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi TGV od SNCF ili OUIGO do Rennes odlazak s željezničke stanice Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV u Pariz, Dolazak uRennes će biti na postaji Rennes (1.1 km od centra).
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Pariz-Rennes može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u avion pokriti cijelo putovanje.

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Rennes?

Airlines
Air France leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Pariz (dolazak u zračnu luku Paris Charles De Gaulle CDG)
Croatia Airlines osigurava rotaciju od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Pariz (posluživanje zračne luke Paris Charles De Gaulle CDG)
Hop! upravlja letom od zračne luke Paris Charles De Gaulle CDG nalazi se u 23 km. središtu grada Pariz u Rennes (dolazak u zračnu luku Rennes Bretagne RNS)
Easyjet osigurava zračnu vezu od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Pariz (posluživanje zračne luke Paris Charles De Gaulle CDG)
Željezničke tvrtke
SNCF nudi liniju Pariz-Rennes Vlak TGV od željezničke stanice Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV (23 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Rennes na dolasku (1.1 km od centra)
OUIGO upravlja linijom od Pariz u Rennes iz kojeg polazi vlak Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV doći do željezničke stanice Rennes (Bretagne Francuska)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Pariz-Rennes (309 km)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater Isilines pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Paris Galliéni u Pariz i to od Rennes (Bretagne Francuska)
OUIBUS je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Pariz (usluga do autobusne postaje Aéroport Paris Charles de Gaulle - RoissyPole na 23 km od centra grada) i grada Rennes gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Rennes nalazi se oko 1.2 km. od centra.
Rotira se tvrtka Eurolines Bus od autobusnog kolodvora Paris Galliéni u Pariz i to od Rennes (Bretagne Francuska)
FlixBus mreža uključuje autobusnu liniju između grada Pariz (usluga do autobusne postaje Paris Quai de Bercy na 3 km od centra grada) i grada Rennes gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Rennes nalazi se oko 1.2 km. od centra.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)