Putujte od Zagreb u Nice

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Nice u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

3 opcije za povratak Zagreb u Nice u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Nice
/
  • Nabavite cijene
2
Zagreb
Bologna
Nice
/
/
/
  • Nabavite cijene
3
Zagreb
Milan
Nice
/
/
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Nice

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost728 km
Izravna linijaNe

Kako otići Zagreb u Nice?

Nudimo 3 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Zagreb Nice, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Zagreb Niceklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Zagreb i Nice na karti, kao i na ruti Zagreb Nice i različite točke korespondencije (Autobusni kolodvor Nice, Stanica Nice-Ville, Zračna luka Nice Cote D'Azur, Autobusni kolodvor Nice - Terminal 1 Aéroport, Autobusni kolodvor Nice Aéroport Terminal 2, ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Nice

Svi načini prijevoza Zagreb Nice

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Nice (Provansa-Alpe-Azurna obala, Francuska) s udaljenosti od 728 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Nijedna autobusna tvrtka neće vam omogućiti da obavljate posao Zagreb-Nice bez mijenjanja autobusa morat ćete uzeti autobusne linije Zagreb-Bologna i Bologna-Nice,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Zagreb, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuBologna (1.1 km od Bologna, Italija). Idite na autobusnu stanicuZagreb (na 0.7 km od Zagreb) najkasnije 15 minuta prije polaska za Bologna,Jednom je stigao Bologna, odvedite drugi Eurolines autobus koji će vas odvesti do autobusne stanice Nice (Provansa-Alpe-Azurna obala Francuska).
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Bologna-Nice može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u avion pokriti cijelo putovanje.
Nema izravnih letova koji vam omogućuju odlazak Nice od Zagreb ali je moguće putovanje obaviti samo avionom s letovima Zagreb-Milan i Milan-Nice
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do Milan (zračna luka od Malpensa, IATA kod: MXP) kojim upravlja Croatia Airlines.Od Milan, uzmite drugi zrakoplov s Twin Jet-om koji će vas odvesti Nice Cote D'Azur (Nice, Francuska).
Nije moguće izravno otići Zagreb u Nicebez promjene. Možete uzeti vlakMilan-Nice i koristiti autobus da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi Thello od Russian Railways ili Thello do Nice odlazak s željezničke stanice Milano Rogoredo u Milan, Dolazak uNice će biti na postaji Nice-Ville (0.4 km od centra).

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Nice?

Autobusna poduzeća
FlixBus nudi autobusne usluge od autobusnog kolodvora Zagreb u Zagreb i to od Milan autostazione (Lombardija Italija) i između grada Milan (usluga do autobusne postaje Milan autostazione na 5.4 km od centra grada) i grada Nice gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Nice Aéroport Terminal 2 nalazi se oko 6.9 km. od centra.
Eurolines je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije od autobusnog kolodvora Bologna u Bologna i to od Nice (Provansa-Alpe-Azurna obala Francuska)
Rotira se tvrtka OUIBUS Bus između grada Milan (usluga do autobusne postaje Milan autostazione na 5.4 km od centra grada) i grada Nice gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Nice - Terminal 1 Aéroport nalazi se oko 6.2 km. od centra.
ALSA mreža uključuje autobusnu liniju od autobusnog kolodvora Milan autostazione u Milan i to od Nice - Terminal 1 Aéroport (Provansa-Alpe-Azurna obala Francuska)
Željezničke tvrtke
Russian Railways nudi liniju Milan-Nice Vlak od željezničke stanice Milano Rogoredo (5.3 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Nice-Ville na dolasku (0.4 km od centra)
Thello upravlja linijom od Milan u Nice iz kojeg polazi Thello vlak Milano Centrale doći do željezničke stanice Nice-Ville (Provansa-Alpe-Azurna obala Francuska)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Bologna-Nice (338 km)
Airlines
Twin Jet leti od zračne luke Malpensa MXP nalazi se u 41 km. središtu grada Milan u Nice (dolazak u zračnu luku Nice Cote D'Azur NCE)
Croatia Airlines osigurava rotaciju od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Milan (posluživanje zračne luke Malpensa MXP)
TAP Portugal upravlja letom od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Bologna (dolazak u zračnu luku Guglielmo Marconi BLQ)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)