Putujte od Zagreb u Le Mans

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Le Mans u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

1 moguća opcija Zagreb u Le Mans u avion, vlak, automobil, autobus

  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
Zagreb
Pariz
Le Mans
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Le Mans

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost1223 km
Izravna linijaNe

Kako je moguće ići Zagreb do Le Mans ?

Kao i mnogi putnici, tražite najjeftinije ponude prijevoza Zagreb do Le Mans? Pregledavanje nekoliko web stranica kako biste dobili jednostavne informacije i rezervirali svoje putovanje uvijek je vrlo zamorno.

Moći ćete dobiti jednim pretraživanjem Vivanode, vašeg multimodalnog planera putovanja u Europu, sve cijene za letovi, vlakovi, carpooling i autobusi putovati u Le Mans iz Zagreb Jednostavno unesite datum putovanja u Le Mans a Vivanoda čini ostalo. Opcije sortiranja i filtri na raspolaganju su za pročišćavanje pretraživanja.

Putovati od Zagreb, letovi, vlakovi, carpooling ili autobusi od Air France, OUIGO, FlixBus, Easyjet, Blablacar, Isilines, Croatia Airlines i OUIBUSa dovest će vas do Le Mans,

Svi načini prijevoza Zagreb Le Mans

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Le Mans (Pays de la Loire, Francuska) s udaljenosti od 1223 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Nema izravnih letova koji vam omogućuju odlazak Le Mans od Zagreb, Možete uzeti letZagreb-Pariz zatim obavite ostatak putovanja u autobus,
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do Pariz (zračna luka od Paris Charles De Gaulle, IATA kod: CDG) kojim upravlja Air France, Croatia Airlines ili Easyjet.
Nije moguće izravno otići Zagreb u Le Mansbez promjene. Možete uzeti vlakPariz-Le Mans i koristiti avion da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi TGV od SNCF ili OUIGO do Le Mans odlazak s željezničke stanice Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV u Pariz, Dolazak uLe Mans će biti na postaji Le Mans (1.4 km od centra).
Iako nije moguće napraviti put Zagreb Le Mans samo autobusom postoje i druga prijevozna sredstva (avion) koji će dovršiti putovanje Pariz-Le Mans,
Vi ćete se ukrcati na OUIBUS, FlixBus ili Isilines bus na Pariz, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuLe Mans Porte de l'Océane (5.1 km od Le Mans, Francuska). Idite na autobusnu stanicuParis-Bercy (na 2.9 km od Pariz) najkasnije 15 minuta prije polaska za Le Mans,
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Pariz-Le Mans može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u avion pokriti cijelo putovanje.

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Le Mans?

Airlines
Air France leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Pariz (dolazak u zračnu luku Paris Charles De Gaulle CDG)
Croatia Airlines osigurava rotaciju od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Pariz (posluživanje zračne luke Paris Charles De Gaulle CDG)
Easyjet upravlja letom od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Pariz (dolazak u zračnu luku Paris Charles De Gaulle CDG)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater OUIBUS pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Paris-Bercy u Pariz i to od Le Mans Porte de l'Océane (Pays de la Loire Francuska)
FlixBus je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Pariz (usluga do autobusne postaje Paris Quai de Bercy na 3 km od centra grada) i grada Le Mans gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Rue Louis Harel de la Noé - Abribus Université P+R centre commercial nalazi se oko 3.6 km. od centra.
Rotira se tvrtka Isilines Bus od autobusnog kolodvora Paris Galliéni u Pariz i to od Rue Louis Harel de la Noé - Abribus Université P+R centre commercial (Pays de la Loire Francuska)
Željezničke tvrtke
SNCF nudi liniju Pariz-Le Mans Vlak TGV od željezničke stanice Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV (23 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Le Mans na dolasku (1.4 km od centra)
OUIGO upravlja linijom od Pariz u Le Mans iz kojeg polazi vlak Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV doći do željezničke stanice Le Mans (Pays de la Loire Francuska)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Pariz-Le Mans (185 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)