Putujte od Zagreb u Nimes

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Nimes u autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

1 moguća opcija Zagreb u Nimes u avion, automobil, autobus

  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
Zagreb
Milan
Nimes
/
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Nimes

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus
udaljenost943 km
Izravna linijaNe

Kako je moguće ići Zagreb do Nimes ?

Planirate putovanje iz Zagreb do Nimes i poput mnogih putnika tražite najbolji i najjeftiniji način prijevoza između njih Zagreb Nimes? Obično to nije lak zadatak i morat ćete pregledati više web lokacija da biste usporedili sve ponude.

Srećom, Vivanoda je multimodalni planer putovanja koji sakuplja cijene autobusi, carpooling i letovi u jednoj potrazi. Jednostavno unesite datum putovanja u Nimes a Vivanoda čini ostalo. Na kraju, za pročišćavanje rezultata koristite filtre i opcije sortiranja.

Da stignete na svoje odredište Zagreb, putovat ćete Blablacar, ALSA, FlixBus, Croatia Airlines ili Eurolinesom autobusi, carpooling ili letovi,

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Nimes?

Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Milan-Nimes (423 km)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater Eurolines pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Milan autostazione u Milan i to od Nimes (Languedoc-Roussillon Francuska)
FlixBus je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Zagreb (usluga do autobusne postaje Zagreb na 0.7 km od centra grada) i grada Milan gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Milan autostazione nalazi se oko 5.4 km. od centra.
Rotira se tvrtka ALSA Bus od autobusnog kolodvora Milan autostazione u Milan i to od Nimes (Languedoc-Roussillon Francuska)
Airlines
Croatia Airlines leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Milan (dolazak u zračnu luku Malpensa MXP)

Svi načini prijevoza Zagreb Nimes

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Nimes (Languedoc-Roussillon, Francuska) s udaljenosti od 943 km možete posuditi 3 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling i/ili autobus, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Nijedna autobusna tvrtka neće vam omogućiti da obavljate posao Zagreb-Nimes bez mijenjanja autobusa morat ćete uzeti autobusne linije Zagreb-Milan i Milan-Nimes,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Zagreb, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuMilan autostazione (5.4 km od Milan, Italija). Idite na autobusnu stanicuZagreb (na 0.7 km od Zagreb) najkasnije 15 minuta prije polaska za Milan,Jednom je stigao Milan, odvedite drugi Eurolines ili ALSA autobus koji će vas odvesti do autobusne stanice Nimes (Languedoc-Roussillon Francuska).
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Milan-Nimes može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u avion pokriti cijelo putovanje.
Nema izravnih letova koji vam omogućuju odlazak Nimes od Zagreb, Možete uzeti letZagreb-Milan zatim obavite ostatak putovanja u autobus,
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do Milan (zračna luka od Malpensa, IATA kod: MXP) kojim upravlja Croatia Airlines.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)