Putujte od Zagreb u Brest

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Brest u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

2 opcije za povratak Zagreb u Brest u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Brest
  • Nabavite cijene
2
Zagreb
Pariz
Brest
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Brest

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost1572 km
Izravna linijaNe

Kako otići Zagreb u Brest?

Nudimo 2 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Zagreb Brest, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Zagreb Brestklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Zagreb i Brest na karti, kao i na ruti Zagreb Brest i različite točke korespondencije (Zračna luka Brest-Guipavas, Stanica Brest, Autobusni kolodvor Brest SNCF, Zračna luka Pleso) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Brest

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Brest?

Airlines
Air France leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Pariz (dolazak u zračnu luku Paris Charles De Gaulle CDG) i od zračne luke Paris Charles De Gaulle CDG (nalazi se na 23 km od središta grada) Pariz, Francuska) na Brest (posluživanje zračne luke Brest-Guipavas BES)
Croatia Airlines osigurava rotaciju od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u London (dolazak u zračnu luku Gatwick LGW)
Easyjet upravlja letovima od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na London (posluživanje zračne luke Gatwick LGW) i od zračne luke Gatwick LGW nalazi se u 39 km. središtu grada London u Brest (dolazak u zračnu luku Brest-Guipavas BES)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater FlixBus pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Paris Quai de Bercy u Pariz i to od Brest SNCF (Bretagne Francuska)
OUIBUS je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Pariz (usluga do autobusne postaje Paris-Bercy na 2.9 km od centra grada) i grada Brest gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Brest SNCF nalazi se oko 0.5 km. od centra.
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Pariz-Brest (506 km)
Željezničke tvrtke
SNCF nudi liniju Pariz-Brest Vlak TGV od željezničke stanice Paris-Montparnasse 1-2 (3 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Brest na dolasku (0.7 km od centra)

Svi načini prijevoza Zagreb Brest

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Brest (Bretagne, Francuska) s udaljenosti od 1572 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Nema izravnih letova koji vam omogućuju odlazak Brest od Zagreb ali je moguće putovanje obaviti samo avionom s letovima Zagreb-London i London-Brest
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do London (zračna luka od Gatwick, IATA kod: LGW) kojim upravlja Croatia Airlines ili Easyjet.Od London, uzmite drugi zrakoplov s Easyjet-om koji će vas odvesti Brest-Guipavas (Brest, Francuska).
Iako nije moguće napraviti put Zagreb Brest samo autobusom postoje i druga prijevozna sredstva (avion) koji će dovršiti putovanje Pariz-Brest,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus ili OUIBUS bus na Pariz, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuBrest SNCF (0.5 km od Brest, Francuska). Idite na autobusnu stanicuParis Quai de Bercy (na 3 km od Pariz) najkasnije 15 minuta prije polaska za Brest,
Nije moguće izravno otići Zagreb u Brestbez promjene. Možete uzeti vlakPariz-Brest i koristiti avion da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi TGV od SNCF do Brest odlazak s željezničke stanice Paris-Montparnasse 1-2 u Pariz, Dolazak uBrest će biti na postaji Brest (0.7 km od centra).
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Pariz-Brest može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u avion pokriti cijelo putovanje.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)